• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıl-barış ilişki düzelir mi?

herkes bir tutturmuş terapi de terapi. peki terapiye ulaşım zorlugu niye hiç konuşulmuyor. kimin bu kadar bütçesi var zenginler dısında
Cevap vermiş olduğun yorumun birinci kısmına cevap vermişsin bu konuda belki haklı olabilirsin evet terapiler gerçekten çok pahalı Ama kadıncağızın 2 paragrafta söylediği şeyleri bir daha oku güzel kızım

Evet bu düzeltme isteği batık gemiyi kurtarma isteği gibi çok doğal bir istek herkes de olur ama düzelmeyecek olduğuna neredeyse Emin gibiyim yani sizi buradan yanlış yönlendirmek istemem ama çok büyük bir ihtimalle düzelmeyecektir bozulan ilişkiler genelde düzelmiyor çürüyen dişi nasıl eski haline gelmiyor onun gibi canım ben de siz yavaş yavaş ona sepet havası kendinize de yeni bir gelecek kurmaya bakın
tüm yorumlarınızı okudum teşekkür ederim. inanın bu konumun üzerinden fazla geçmedi ama şu an daha çok mantıkla bakarak ilişkiyi tamamen bitirdim. Her uzun ilişki evliliğe gitmeli diye bir şey yok ve farkediyorum ki bu zamana kadar ite kaka gelmişiz. Hayırlısı bu. Hiçbir şey hissetmiyorum. Ne üzüntü ne sevinç. Sanki olması gereken oldu gibi..

şu an durumum ona el vermiyor. sırf ilişki için değil kendim için mutlu olabilmek için değişmek istiyorum. okuyabileceğim kitap,podcast youtube videosu gibi öneriniz varsa yazar mısınız
Canım, hayatımı hafiflet diye bir YouTube kanalı var onu öneririm. Bir de Zeynep büyükbay hoca'nın kitaplarını ve podcastlerini öneririm

hoşuna gitmeyen huyları ve özellikleri var demek ki. tavrı, kariyeri, yapısı hoşuna gitmiyor ama hormonel olarak çekiliyorsundur. Benim de oldu ayrıl barış ilişkim ama max 1 hafta ayrı kalırdık. Böyle böyle 2 sene sürmüştü. Sonra hormonlarım normale dönünce ben buna nasıl bakmışım dedim geçtim. her ilişki evliliğe gitmek zorunda değil illa bi anlam bulmaya kaçıngan kaygılı vırt zırt demeye gerek yok
Çok haklısınız Ben de benzer şeyler yaşadım o yüzden size katılıyorum mantıklı bir yorum yapmışsınız

o benim içimde asla unutamıyorum daha önce 1 yıla yakın ayrı kaldık yine unutamadım. gerçekten sevildiğimi hissetmiyorum başkası beni sevince.
Şimdi bu duygu hakkında yorum yapmak istiyorum başkası sizi sevince sevildiğimi hissetmiyorum demişsiniz burada aslında uzun zamandır tek bir kişiyle birlikte olduğunuz için onun tavrını hareketlerini mimiklerini olaylara verdiği tepkileri şakalarını falan sevginin tanımı olarak kodlamışsınız halbuki böyle bir şey yok herkesin Sevgi dili farklıdır kimisi hediye alarak sevdiğini gösterir kimisi ev işlerinde yardım ederek kimisi güzel söz söyleyerek kimisi iltifat ederek kimisi çok dokunarak sarılarak kimisi şaka yaparak kimisi tersleşerek takılarak sevdiğini gösterir farklı farklı Sevgi gösterme çeşitleri de vardır Bu biraz aileden gördüğü davranışlarla biraz da kendi geliştirdiği zamanla ilerlettiği Sevgi davranışlarıyla alakalı bir kişiyle uzun süre beraber olup evliliğe gitmeyen bir ilişki içinde bulunmak kişiyi çok yıpratır ve diğer ilişkilere kapalı hale getirir özellikle kadınlarda bu daha belirgindir çünkü kadınlar daha kolay bağlanır daha duygusal düşünür erkekler terk edildiklerinde yıkılsalar da kadınlar terk edene kadar bütün opsiyonları bütün çözüm önerilerine tek tek erkeğe sunar. Yani aslında ilişkinin devam etmesi için daha çok savaşan daha çok gayret eden her zaman kadındır o yüzden suçluluk duymayın

genel olarak baktıgım zaman benim canım sıkılıyor kavga ediyormusum cnbncdf ya da canım başka bir şeye sıkkın kavga ediyorum,kalacak mı gidecek mi bana ne kadar tahammül ediyor ona bakıyorum. bazen de ortada bir şey yokken kavga çıkarıp kızmasından keyif alıyorum niye bilmiyorum
Canım benim demek daha fazla ilgi istiyorsunuz kızması bile size bir ilgi gibi geliyor. Acaba gidecek mi kalacak mı diye bir kişi test edilmez çok hatalı bir davranış sanırım siz de bunun farkındasınızdır canım.

sorun bende biliyorum ama nasıl düzelteceğim onu bilmiyorum. sadece bu ilişki için değil, bu olmaz başkası olur ama ben düzelmezsem başka ilişki de sağlıklı olmaz
Evet bak bu konuda doğru düşünüyorsunuz. Ama bence öncelikle bu kişiden ayrılıp daha sonra psikolojinizi düzeltmeye bakın çünkü bu kişiyle beraber iken psikolojiniz düzelmeyecektir

ondan başka kimse beni oldugum gibi kabul etmez,katlanmaz,tahammül etmez diye korkuyorum. belki de korkumda haklıyım kendim bile kendime tahammül edemiyorum bazen
Kuzum benim ben de aynı şekilde düşünüyordum ama bu düşüncelerin gerçek değil

tüm yorumlarınızı okudum teşekkür ederim. inanın bu konumun üzerinden fazla geçmedi ama şu an daha çok mantıkla bakarak ilişkiyi tamamen bitirdim. Her uzun ilişki evliliğe gitmeli diye bir şey yok ve farkediyorum ki bu zamana kadar ite kaka gelmişiz. Hayırlısı bu. Hiçbir şey hissetmiyorum. Ne üzüntü ne sevinç. Sanki olması gereken oldu gibi..
Ama Allah daha güzel kapılar açsın güzel kızım. Sıkıntılarından psikolojik dertlerinden bir ilişkideki yanlış davranışlarından da kurtarsın. Çok büyük bir ihtimalle karşındaki adam da gerçek bir babalık gerçek bir sorumluluk ve seni koruyucu kollayıcı bir his ve gerçek erkek hissi duyamadığın için böyle garip davranışlar göstermişsin burada belki geçmişten gelen sıkıntıların dertlerin olabilir travmaların olabilir ama çok büyük bir ihtimalle karşındaki erkek yanlış erkekmiş sakın geri adım atma kızım. Evet belki üzülürsün belki üzülmezsin ama ne kadar hayat seni zorlasa da yanlış kişiyle beraber olma.

Canım sonraki mesajların da bu kişi ilacı gişeler düşündüğünü yazmışsın evlilik yoluna girmişsiniz. Hiçbir şeyi asla unutamıyorum dediğin bir kişiyle evlenemezsin. Evlensen de mutlu olamazsın.
Burada yanlış bir şeyler yazmış söyleyerek yazdırıyorum da. Resmen mesajları cevap vereceğim diye film bitti ya şarja taktım mutfak falan darmadağınık duruyor Ben 40 dakikadır mesaj cevaplıyorum manyak gibi

Back
X