Baris AlpSlm bayanlar biz oğlumuza Barış ismini koymak istiyoruz.ama yanina baska bir isim daha olsa mi diye dusunduk.sizce 'Berken Barış' uyumlu olur mu? Veya Baris isminin yanina onerebileceginiz baska bir isim var mi?
Baris Alp
Ensar Baris
Asrin Baris
Aras Baris kolay gelsin canim zor bir karar isim secmek anlami guzel bir isim koymaya dikkat et insan adiyla yasiyor ☺
Ikna calismalarina devam :)Barış tek başına güzeldir. Siz ikna edin istemeyen varsa. Yanına başka isim gelmesin.
Barış ArınSlm bayanlar biz oğlumuza Barış ismini koymak istiyoruz.ama yanina baska bir isim daha olsa mi diye dusunduk.sizce 'Berken Barış' uyumlu olur mu? Veya Baris isminin yanina onerebileceginiz baska bir isim var mi?
Karar verirseniz duymak isteriz hangisini sectiginizi :)Tesekkurler hanimlar iletiyorum hepsini
MemnuniyetleKarar verirseniz duymak isteriz hangisini sectiginizi :)
Tek isimden yanayım. İkinci isimler bana gereksiz geliyor. Sade barış daha guzel
Baris ismi tek olarak gercekten cok guzel..
yiğit i söylemiştim ben de eşime ama bi türlü beğenmiyorYiğit Barış nasıl ? Benim oğlumun da ilk ismi Yiğit olacak Allah nasip ederse.
ya işin tuhaf yanı ilk ben 'berken' ismini duydum beğendim ona söyledim.Barış'ı da o bana söyledi.Şimdi o tutturmuş berken olsun ben tutturdum barıs olsun diye
:))
yiğit i söylemiştim ben de eşime ama bi türlü beğenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?