Doğuma Hazırlık 'Barış' ismine ikinci isim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

LaDy_Dian

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
714
1.003
303
Slm bayanlar biz oğlumuza Barış ismini koymak istiyoruz.ama yanina baska bir isim daha olsa mi diye dusunduk.sizce Baris isminin yanina onerebileceginiz bir isim var mi?

Son düzenleme:
Sadece Barış olmaz mı ? İki isim zor oluyo. Üstelik Berken ne demek bilmiyorum ama söylerken Barışla uyumlu durmuyo kulağa da hoş gelmiyor malesef.

Berken tebessum demek.ben de baris tek olsun diyorum ama bi anlasmaya varamadik henuz

Slm bayanlar biz oğlumuza Barış ismini koymak istiyoruz.ama yanina baska bir isim daha olsa mi diye dusunduk.sizce 'Berken Barış' uyumlu olur mu? Veya Baris isminin yanina onerebileceginiz baska bir isim var mi?
Baris Alp
Ensar Baris
Asrin Baris
Aras Baris kolay gelsin canim zor bir karar isim secmek anlami guzel bir isim koymaya dikkat et insan adiyla yasiyor ☺

Barış tek başına güzeldir. Siz ikna edin istemeyen varsa. Yanına başka isim gelmesin.

Slm bayanlar biz oğlumuza Barış ismini koymak istiyoruz.ama yanina baska bir isim daha olsa mi diye dusunduk.sizce 'Berken Barış' uyumlu olur mu? Veya Baris isminin yanina onerebileceginiz baska bir isim var mi?
Barış Arın
Ali barış
Barış Efe
Barış Mert
Barış Alpte guzel..

Tek isimden yanayım. İkinci isimler bana gereksiz geliyor. Sade barış daha guzel
Baris ismi tek olarak gercekten cok guzel..

ya işin tuhaf yanı ilk ben 'berken' ismini duydum beğendim ona söyledim.Barış'ı da o bana söyledi.Şimdi o tutturmuş berken olsun ben tutturdum barıs olsun diye
Yiğit Barış nasıl ? Benim oğlumun da ilk ismi Yiğit olacak Allah nasip ederse.
yiğit i söylemiştim ben de eşime ama bi türlü beğenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…