- 7 Kasım 2016
- 101
- 51
- 13
- Konu Sahibi Kespirella
Merhaba kızlar erkek arkadaşımla 2senedir birlikteydik bir iki hafta ayrıldık gecen hafta barıştık kahvaltıya gittik orda kavga ettik sonra tekrar ayrıldık anlaşamıyoruz diye . Ayrılık nedenimiz anlaşamamak o gerçi böyle söylüyor bu yüzden istemiyo çok üzülüyorum ben herseye rağmen sürdürmek istiyorum ama o bişey bellemiş anlaşamıyoruz diye oysa ki onunda bana karşı yanlışları hataları olmuştur ama ben onun gibi ayrılık meraklısı değilim... Gecen hafta ayrıldık bugun bana yazdı barışmak için falan değil ayrılığımızı masaya yatırıyo bu yüzden olmadı üzülme ders çıkar hayat tecrübesi olsun diyo. çok üzülüyorum kendini resmen yeniden hatırlatıyor ozaman yazma bana hiç bişey neden durup dururken yazıyorsun yeniden içimi acıtıyosun ben yazmadım hiç o yazıncada barışalım dedim dil döktüm olmaz dedi yine çok üzgünüm lütfen yardım edin napmam lazım pişman olsun istiyorum sizce nasıl davranmalıyım napmalıyım çok gücüme gidiyor durup dururken bu yüzden ayrılmak ...güzel bi mesaj yazmak istiyorum sizce ne diyim NOT erkek arkadaşım 29 ben 22 yaşındayım boğa burcu bende ikizler Önerilerinizi bekliyorum kızlar destek