Barışalım diyorum istemiyor ozaman neden......?

Kespirella

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
101
51
13
Merhaba kızlar erkek arkadaşımla 2senedir birlikteydik bir iki hafta ayrıldık gecen hafta barıştık kahvaltıya gittik orda kavga ettik sonra tekrar ayrıldık anlaşamıyoruz diye . Ayrılık nedenimiz anlaşamamak o gerçi böyle söylüyor bu yüzden istemiyo çok üzülüyorum ben herseye rağmen sürdürmek istiyorum ama o bişey bellemiş anlaşamıyoruz diye oysa ki onunda bana karşı yanlışları hataları olmuştur ama ben onun gibi ayrılık meraklısı değilim... Gecen hafta ayrıldık bugun bana yazdı barışmak için falan değil ayrılığımızı masaya yatırıyo bu yüzden olmadı üzülme ders çıkar hayat tecrübesi olsun diyo. çok üzülüyorum kendini resmen yeniden hatırlatıyor ozaman yazma bana hiç bişey neden durup dururken yazıyorsun yeniden içimi acıtıyosun ben yazmadım hiç o yazıncada barışalım dedim dil döktüm olmaz dedi yine çok üzgünüm lütfen yardım edin napmam lazım pişman olsun istiyorum sizce nasıl davranmalıyım napmalıyım çok gücüme gidiyor durup dururken bu yüzden ayrılmak ...güzel bi mesaj yazmak istiyorum sizce ne diyim NOT erkek arkadaşım 29 ben 22 yaşındayım boğa burcu bende ikizler Önerilerinizi bekliyorum kızlar destek

Ayrılmalısın :) Hiç 29 yaşında gibi değil erkek arkadaşın bildiğin ergen. Aklınca ayrılık konunuz neyse artık, onda senin haksız olduğunu kabul ettirecek sana. Ondan sonra da tepene çıkar yani sen "Evet ben haksızım" desen bile. Uğraşır durursun. Her konuda kendini haklı çıkarmaya çalışır, senin de ayrılmak istemediğini bildiğinden "Ben haklıyım ya bunu kabul edersin ya da ayrılırız" der.

Ben olsam bu kadar kaprisli birini çekmem.

Yazma ve yazdığında cevap verme, eğer pisman olacaksa tek yöntem bu olur. Her elini attiginda seni orada bulurken ve sen yalvarırken sadece egosunu tatmin eder. Yaptığın çok yanlış.
En son az önce barışmak isteğimi söyledim tekrar saçma seyler yazdı olumsuz bende hiç cevap vermedim hem kendisi bunu istedi ozaman neden bana yazdı

Sen ne biçim ikizler burcusun kendine gel bir de boğa burcuna bu kadar yalvarıyorsun ne kovalar ne koçlar bekliyor seni :) şaka bir yana adam ayrıldı bitti niye bu kadar çok uğraşıyorsun ki biraz yüzsüzce bir durum bu kadar çok barışmayı istemen istemiyorsa bırak boşver değer mi yav

Ayrılmalısın :) Hiç 29 yaşında gibi değil erkek arkadaşın bildiğin ergen. Aklınca ayrılık konunuz neyse artık, onda senin haksız olduğunu kabul ettirecek sana. Ondan sonra da tepene çıkar yani sen "Evet ben haksızım" desen bile. Uğraşır durursun. Her konuda kendini haklı çıkarmaya çalışır, senin de ayrılmak istemediğini bildiğinden "Ben haklıyım ya bunu kabul edersin ya da ayrılırız" der.

Ben olsam bu kadar kaprisli birini çekmem.
Onunla olmak için uğraşıyorum ben kendimi haksız görmüyorum sonuçta iki insan anlaşamıyorsa iki taraflı bi sorun ama o benim üstüme geliyor ben haksızım o yüzden ayrılıyor benden sırf sevdiğim için kabul ettim haksızım diyorum ama değişecek söyle böyle ama artık olmaz istemiyorum seninle bitti diyor ya ozaman neden bana yazıyorsun neymiş Zoellick'de ayrılmak bitirmek istemiş bu ne saçma bişey

Onunla olmak için uğraşıyorum ben kendimi haksız görmüyorum sonuçta iki insan anlaşamıyorsa iki taraflı bi sorun ama o benim üstüme geliyor ben haksızım o yüzden ayrılıyor benden sırf sevdiğim için kabul ettim haksızım diyorum ama değişecek söyle böyle ama artık olmaz istemiyorum seninle bitti diyor ya ozaman neden bana yazıyorsun neymiş Zoellick'de ayrılmak bitirmek istemiş bu ne saçma bişey

Yazar, çünkü ona kendisini vazgeçilmez hissettiriyorsun. Egosunu tatmin ediyorsun halk diliyle. Bu kadar seviyorum, ölüyorum derseniz ciddiye alınmazsınız bu işler böyle. Freud ne demiş: Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz.

En son az önce barışmak isteğimi söyledim tekrar saçma seyler yazdı olumsuz bende hiç cevap vermedim hem kendisi bunu istedi ozaman neden bana yazdı

Her adımı, her hareketi sizi sevdiği için yaptığını filan mı sanıyorsunuz? Seven barişmak isteyen adam, adam gibi gelir konuşur bir adım atar. Kalkıp ayrılıp sonrada dönüp dönüp bunu konu alarak yazıyorsa tek yaptigi kendini tatmin etmek, sende ona karsilik vererek, barismak isteyerek oyununa alet oluyorsun hepsi bu. Yapma bence birdaha.

Sen ne biçim ikizler burcusun kendine gel bir de boğa burcuna bu kadar yalvarıyorsun ne kovalar ne koçlar bekliyor seni :) şaka bir yana adam ayrıldı bitti niye bu kadar çok uğraşıyorsun ki biraz yüzsüzce bir durum bu kadar çok barışmayı istemen istemiyorsa bırak boşver değer mi yav
Eve ikizler burcu olarak yakışmadı :)) hayır zaten ayrıldıktan sonra yazmadım ona o kendi ayrıldı sonra kendi yazdı tekrar durum değerlendirmesi gibi hani güzel ayrılalım anlamında bende bundan umutlandım barışmak istedim ama cevap olumsuz oldu ben de hiç cevap vermedim bidaha

Cevap vermedim son yazdığına bu yüzden bitmesini istemezdim iki yıl nasıl anlaşmış acaba
Maşallah ne güzel de övüyorsun ilişkini. :işsiz:
Herkes ilişkiye başladığı gibi devam etseydi kimse ayrılmazdı ve boşanmazdı.
Demek ki artık anlaşamıyorsunuz ve çocuk bunun farkında seninle ego kasıyor nasılsa ordasın vazgeçemiyorsun biliyor, çantadasın onun gözünde.

Sana yazmasının tek sebebi vicdan rahatlatıyor. Zaten barışma amacıyla yazmamış seni teselli etmiş resmen. Neden seni istemediğini söyleyen bir erkeğin peşinden gidiyorsun. Senin için doğru insan seni istemediğini söyleyen bir erkek mi? Hala barışmak istiyorum yazmışsın bu sekılde bunaltırsan daha da itici olursun zaten. Bundan sonra yapacağın şey heryerden silmek, ona hiç yazmamak, o yazdığında da cevap vermemek. 3 -5 hafta uzulursun ama iradeni koruman lazım. İnan ki geçicek sonra. O pişman olsa bile asla dönme kendine saygın olsun

Eve ikizler burcu olarak yakışmadı :)) hayır zaten ayrıldıktan sonra yazmadım ona o kendi ayrıldı sonra kendi yazdı tekrar durum değerlendirmesi gibi hani güzel ayrılalım anlamında bende bundan umutlandım barışmak istedim ama cevap olumsuz oldu ben de hiç cevap vermedim bidaha
Aman verme cevap filan boşver hımbıl boğa erkekleri bak hiç sevmem onları gece gece gene kinlendim :KK14: gül gibi ikizler kızına ne yapıyor mal adam senin gibisin daha çok bulur o :63:

Bunun bi değişik versiyonlu yengeç erkeği olanı da bende var canım.O da böyle durur durur yazar ama barışalım desen saçma bahaneler bulur.
Mesajlarına dönme aramalarını cevaplama hatta engelle her yerden.Öyle yerlere serilme klasik öneri ama kendine ayır ona ayırdığın zamanı.
Erkeklerin ben er yada geç pişman olduğunu düşünüyorum akılları hep elde edemediklerinde kalıyor çünkü.He gelip pişmanım der mi sana bilemem ama derse de oralı olma.Ne istediğini bilmeyen adamdan kimseye hayır gelmez sal ipini gitsin

Bunun bi değişik versiyonlu yengeç erkeği olanı da bende var canım.O da böyle durur durur yazar ama barışalım desen saçma bahaneler bulur.
Mesajlarına dönme aramalarını cevaplama hatta engelle her yerden.Öyle yerlere serilme klasik öneri ama kendine ayır ona ayırdığın zamanı.
Erkeklerin ben er yada geç pişman olduğunu düşünüyorum akılları hep elde edemediklerinde kalıyor çünkü.He gelip pişmanım der mi sana bilemem ama derse de oralı olma.Ne istediğini bilmeyen adamdan kimseye hayır gelmez sal ipini gitsin
Gerçekten öyle şimdi ona güzel bi mesaj yazıcak benimde artık istemediğime dair gerçekten yazık bu erkeklere ama Allah büyük yani görücezz

Gerçekten öyle şimdi ona güzel bi mesaj yazıcak benimde artık istemediğime dair gerçekten yazık bu erkeklere ama Allah büyük yani görücezz
Yazmaaaa yazma sakın.Bırak sessiz kal umursanmamak insanı daha çok çıldırtır.

Yazmaaaa yazma sakın.Bırak sessiz kal umursanmamak insanı daha çok çıldırtır.
O bana istemediğini yazmıştı az önce bende dayanamadım cevap verdim ama kin kusmadım bilerek su tarz yazdım :)) sana barışmak için yazarken kendime olan saygımı kaybettiğimi fark ettim bundan sonra konuşmayalım lütfen dedim ve onun için iyi dileklerimi sundum

Ne yapmalıyım diye soruyorsun ya tek yapman gereken asla ama asla birşey yazmamak. Hatta yine yok istemiyorum yok ders çıkar filan derse sen de evet çok haklısın, gerçekten de hiç anlaşamıyoruz. Ne diye o kadar vakit kaybetmişim ki zaten dersin. Anlasın nasılmış istenmemek.
Bulunmaz hint kumaşı...

Back
X