Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
deniz konusunda mayo bikini yok dedi şu yarı tesettür tankini mayolar olurmuş, kıyafet için biraz sıkmış olabilirim dikkat edicem dedi, çalışma konusunda başka bir yerde çalışabilirsin hem kafan dağılır bu şehirde bir iki arkadaş edinirsin maddiyat için değilde yalnız kalıp bunalmamak için çalışabilirsin dedi, çocuk olunca zaten kendimde istemez mişim yada onların şirkete geçermişim. gelinlik konusundada babası hassasmış ona göre birşey giyersin beni idare et dedi, balayı tatili için deniz değilde istersen italya falan olur dedi.

Ya evet hatırlıyorum ibadet bile etmeden sadece kadının kılık kıyafeti üzerinden muhafazakar olan türden.
Çok ideal koca adayı nereden baksak.
ibadet etmediğini nereden çıkrdınız hiç bir cumayı kaçırmaz ramazanda orucunu kaçırmaz sürekli ayetleri okur

deniz konusunda mayo bikini yok dedi şu yarı tesettür tankini mayolar olurmuş, kıyafet için biraz sıkmış olabilirim dikkat edicem dedi, çalışma konusunda başka bir yerde çalışabilirsin hem kafan dağılır bu şehirde bir iki arkadaş edinirsin maddiyat için değilde yalnız kalıp bunalmamak için çalışabilirsin dedi, çocuk olunca zaten kendimde istemez mişim yada onların şirkete geçermişim. gelinlik konusundada babası hassasmış ona göre birşey giyersin beni idare et dedi, balayı tatili için deniz değilde istersen italya falan olur dedi.
Bu düzelmiş hali öyle mi?
Hâlâ şartları devam ediyor.
Herşeyi yine kendi karar vermiş.
Evlen bence sen bununla.
Başka türlüsünü beceremeyecek gibi duruyorsun.

Ayrıntılı, çıkan rüyalarda görüyorsa hiç kaçırmayın bence.
Böylesi zor bulunuyor bu devirde.
Kıskançlıkta cidden ileri boyut olsun ki evliliğiniz bulutların üzerine çıksın.
Jahsjshskjs kahkaha attım okuyunca

ibadet etmediğini nereden çıkrdınız hiç bir cumayı kaçırmaz ramazanda orucunu kaçırmaz sürekli ayetleri okur
Sürekli ayet okuyup Cuma'dan Cuma'ya namaz kılıyor olmasına diyecek çok şey var ama sizin anlayacağınızı sanmıyorum.
O ayetlerde size yaptırmak istediği şeyler ile bağlantı kurduklarıdır.
Siz evlenin diyorum cidden.

Ne kadar ilgili sevgili bu böyle. senin için tesettür mayosu bile araştırmış. Senin kariyer planını da yapmış ne güzel. Bak bacım kaçırma bu adamı. Hem dini bütün hem zengin

Talimatlar verilmiş işine gelirse diyor.

Ne kadar ilgili sevgili bu böyle. senin için tesettür mayosu bile araştırmış. Senin kariyer planını da yapmış ne güzel. Bak bacım kaçırma bu adamı. Hem dini bütün hem zengin
bdv de bir sürü konu okuyoruz eşim ilgisiz boşanacağım özel günümü kutlamaz birlikte sohbetimiz yok köşesine çekilir elinde telefın aynı evde iyi yabancı gibi, bir çiçekle kapıya gelmez falan diyen bir sürü konu var ve ben bunları hiç yaşamadım mesela her özel günde mutlaka hediye alınır süpriz yapılır, sürekli birlikte uzun uzun sohbetler ortak alanlarımız vardı yani bu kıskançlıklar yüzünden bunlarıda silip kendimi ilgisiz düşüncesiz sıkıcı birine denk gelirsem farkedemezsem onun sonuda pişmanlık

bunu bende çok zaman düşündüm üniversitedeki kavgalarımızda bana davranışları ile bu nasıl hiçmi merhameti yok acımıyor mu diyordum ama sonra sinirini en azından benim üzerimde törpüledi ve uzak kaldığımız dönemlerde dışarıya karşı gözlemlediğim herkesin yardımına koşar merhamet duyar ihtiyacı olana maddi manevi destek olur ama bana karşı erkek kıskançlığı işte giyimim çalışmam denize gitmem vs bunları istemiyor.

e erkek kıskançlığı dediğinize göre aynı kafadasınız barışın o zaman.

bdv de bir sürü konu okuyoruz eşim ilgisiz boşanacağım özel günümü kutlamaz birlikte sohbetimiz yok köşesine çekilir elinde telefın aynı evde iyi yabancı gibi, bir çiçekle kapıya gelmez falan diyen bir sürü konu var ve ben bunları hiç yaşamadım mesela her özel günde mutlaka hediye alınır süpriz yapılır, sürekli birlikte uzun uzun sohbetler ortak alanlarımız vardı yani bu kıskançlıklar yüzünden bunlarıda silip kendimi ilgisiz düşüncesiz sıkıcı birine denk gelirsem farkedemezsem onun sonuda pişmanlık
E tamam işte evlen diyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X