Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
TAM 42 SAYFA mune bile destan yazmış. Yazık bu kadar emeğe, hayallerin bambaşkayken sanki dünyada tek adam oymuş gibi kendini ve bizi buna ikna etmeye çalışıyorsun. Bu akılla bu adamdan kopamazsın sen, belanı bulursun. Bak kızım olay sevdiğin adam için askılıdan kısa kolluya geçmek değil seninki kendine kukla arıyor, sen de bütün hayallerinden vazgeçip onun elinde oyuncak olmaya hazırsın. Hala belki düzelmiştir diyorsun, ne düzelecek be, adam koşul koyma derdinde. Sen onun zenginliği ve yakışıklılığının her şeyi çözeceğini sanıyorsun. Git evlen o zaman, sanki hayallerine veda edecek olan biziz, kendi ateşinle yanarsın olur biter
Hayalin askılı giymek mi diyecek bana çalışmaksa bizlere çalışırsın yada git iyi çalış dicek

Ben normalde alkol hiç içmedim tadını bilmem ama arkadaşlarımla alkol olan bir mekana gittim bana biraz önce yazmış ki görüşmediğimiz zamanda o gittiğin yerde alkol içtin mi bir yudum bile tadına baktıysan boşa uğraşmayayım bizden olmaz yazmış.
Sürekli bık bık mesajlaşıyor musunuz siz?

Hayalin askılı giymek mi diyecek bana çalışmaksa bizlere çalışırsın yada git iyi çalış dicek
Ne derse desin, sen bu adamı tatmin edecek sebepler sunmak zorunda mısın? Hayır zaten ayrılmışsınız hala neden hesap verme derdindesin? Bu soruları o değil de sen kendi kendine soruyor olmayasın?

Ben normalde alkol hiç içmedim tadını bilmem ama arkadaşlarımla alkol olan bir mekana gittim bana biraz önce yazmış ki görüşmediğimiz zamanda o gittiğin yerde alkol içtin mi bir yudum bile tadına baktıysan boşa uğraşmayayım bizden olmaz yazmış.
Şans isteyen eski sevgiliniz değil miydi?
Neden sanki siz ondan şans istemişsiniz gibi davranmasına izin veriyorsunuz?
Anlamadım orayı

bunu bende çok zaman düşündüm üniversitedeki kavgalarımızda bana davranışları ile bu nasıl hiçmi merhameti yok acımıyor mu diyordum ama sonra sinirini en azından benim üzerimde törpüledi ve uzak kaldığımız dönemlerde dışarıya karşı gözlemlediğim herkesin yardımına koşar merhamet duyar ihtiyacı olana maddi manevi destek olur ama bana karşı erkek kıskançlığı işte giyimim çalışmam denize gitmem vs bunları istemiyor.
Kır dizini otur sende ne deresi, ne denizi ...
Okyanusta yüz belki muhafazakarlar ya kabul edebilir yani...

Ona açıklama yapmak zorunda mısın? Neyin bu senin? hiçbir şeyin, neden ikna etmeye çalışıyorsun, engelle gitsin. Adam seni manipüle ediyor. Hayalin askılı giyip başkasının işinde çalışıp iş arkadaşlarınla alkollü bir mekana gitmek olamaz mı, eşim ağzına içki sürmez, ben de içmem ama alkollü yerlere gideriz. Bir tek onun "EVİMİN GADINIIII, ŞİRKETİMİN BİBLOSUUUU, COCUĞHLARIMIN ANASIIIII" kurgusu mu hayal olabilecek kadar kutsal. Bi "ittir git" diyemiyor musun bu adama ya. Neden açıklama yapma ikna etme derdindesin. İkiniz de hayallerinize uygun başka insanlar bulun, neden birbirinizi yontup olmak istemediği hallere sokmaya çalışıyorsunuz. Sevgi bu değil, sizinki psikopatça bir saplantı sadece.

Narsizmin ne olduğunu biliyor musun sen, git biraz araştır adam vur kaç yaparak oynuyor seninle. Yok sosyal medyada alkollü mekanda gördüğü fotoğraftan "içtiysen asla birleşemeyiz, öldün benim için" ler falan. O kim köpek de sen enik gibi peşinden dolaşıp sevgi dileniyorsun. Sanki ilişkiye mola vermişsiniz de sen ona yapmam dediklerini yapmışsın.
Ay gerekirse ban yiyeyim umurumda değil. Düpedüz salaksın kızım sen, adam da şirketinde ve evinde tepe tepe kullanacağı salakla kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor. Git kullandır kendini, yaşlandığın zaman başını duvarlara vurursun "beni tanımayan kadınlar neredeyse yalvardı bana ama dinlemedim" diye

Ona açıklama yapmak zorunda mısın? Neyin bu senin? hiçbir şeyin, neden ikna etmeye çalışıyorsun, engelle gitsin. Adam seni manipüle ediyor. Hayalin askılı giyip başkasının işinde çalışıp iş arkadaşlarınla alkollü bir mekana gitmek olamaz mı, eşim ağzına içki sürmez, ben de içmem ama alkollü yerlere gideriz. Bir tek onun "EVİMİN GADINIIII, ŞİRKETİMİN BİBLOSUUUU, COCUĞHLARIMIN ANASIIIII" kurgusu mu hayal olabilecek kadar kutsal. Bi "ittir git" diyemiyor musun bu adama ya. Neden açıklama yapma ikna etme derdindesin. İkiniz de hayallerinize uygun başka insanlar bulun, neden birbirinizi yontup olmak istemediği hallere sokmaya çalışıyorsunuz. Sevgi bu değil, sizinki psikopatça bir saplantı sadece.

Narsizmin ne olduğunu biliyor musun sen, git biraz araştır adam vur kaç yaparak oynuyor seninle. Yok sosyal medyada alkollü mekanda gördüğü fotoğraftan "içtiysen asla birleşemeyiz, öldün benim için" ler falan. O kim köpek de sen enik gibi peşinden dolaşıp sevgi dileniyorsun. Sanki ilişkiye mola vermişsiniz de sen ona yapmam dediklerini yapmışsın.
Ay gerekirse ban yiyeyim umurumda değil. Düpedüz salaksın kızım sen, adam da şirketinde ve evinde tepe tepe kullanacağı salakla kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor. Git kullandır kendini, yaşlandığın zaman başını duvarlara vurursun "beni tanımayan kadınlar neredeyse yalvardı bana ama dinlemedim" diye
Ne kadar net ve güzel anlatmışsınız. Okuyunca içim soğudu. Umarım anlaşılabilir…

Benimki de turuncu. Kapışalım bakalım kimin kocası daha geniş(!) 😁
Bi de kocanı nereden buldun onu da yazarsan, konu sahibine faydası olur belki sjsjkllş

Ay konu kaç sayfa olmuş, irmik hala aynı yerde, evliliğe ikna edilmeyi bekliyor.
Ben evlen demiştim, beni niye ciddiye almadın ki? :(

Ben de arttirayim. Benimki de mavi. Hem de tonunu kocamla sectik. :))

Bu arada ben de evlenin birbirinizle ama cocuk yapmayin demistim. Bir sey demedi. Cocuk yapmama kismini mi begenmedin Irmik? 🤪

aşık olduğunuz kişiiyi bir mayo bir askılı için bıraktığınızda vicdanen huzurlu oluyor musunuz onun gözleri kafamdan gitmiyor mesela hissettirdiği duygular anılar. sonra mayom ile denize girdiğimde dedim ki bunun içinmiydi yani kısa bir kaç anlık zevk için koca seneleri onunla geçen güzel olan anılarımı boşa harcamak. bilmiyorum insan çok zorlanıyor.

Gercekten nasil anlamiyorsun ya? Olay mayo degil ki, mayo sadece bir ornek. Olay sozde asik oldugun kisinin sana saygi duymamasi, seni birey olarak gormemesi, hayatin boyunca kendisinin bir uzantisi olarak hayatina devam etmeni istiyor olusu. Seni degil, kafasinda yarattigi Irmik modelini istiyor olusu.

Allah annenize babaniza sabir versin yani besle buyut bu yasa getir kizin gitsin kendini ask adi altinda esaret hayatina atsin. Insan kahrindan olur ya.

çoğunuzun hayatı böyle değil mi zaten evde oturup ev işi çocuk vs burda kaç kişi hem çalışan hem çocuk büyüten bayanlar zaten çoğunun foruma girmeye vakti yoktur.

Yurtdisinda yasiyorum. Doktorali bir muhendisim, ekip lideriyim. Su an saat 12.00. Ogle tatiline cikicam arkadasimi bekliyorum. Insan cocugum yok ama kopek cocugum var, o da kreste. Hayatim boyunca oturup tek bir isi yapmadim hicbir zaman, ve cok hizli okuyup yazarim o yuzden foruma girmek benim icin birkac dakikalik is. Yahu yazilimciymissiniz da nasil bu kadar kucuk bir dunyanin icine hapsoldunuz? Gercek bir kisi olmamanizi o kadar cok diliyorum ki.

Türkiye’nin iq ortalamasının düşük olduğunu biliyordum da bu kadarını tahmin etmemiştim.

Benim universite hastanesinde psikolog bir arkadasim var. IQ testi yapiyor dusuk zekadan dolayi engelli maasi gibi bir sey baglaniyormus sanirim. Cogu kisinin sinirda cikiyormus -80 falan olmasi lazim-. Tabii sinirda cikinca normal raporu veriliyor. Hocasina sormus neden diye. Eger sinirda zekaya engelli raporu versek ulkenin yarisina vermek zorunda kaliriz demis. Benim de aklima bu geldi :))

Bir bakaym dedim hala konu ilk günkü yerinde sayıyor bitirdim, kurtuldum diye konu kapattırır umudu sıfır.

bunu bende çok zaman düşündüm üniversitedeki kavgalarımızda bana davranışları ile bu nasıl hiçmi merhameti yok acımıyor mu diyordum ama sonra sinirini en azından benim üzerimde törpüledi ve uzak kaldığımız dönemlerde dışarıya karşı gözlemlediğim herkesin yardımına koşar merhamet duyar ihtiyacı olana maddi manevi destek olur ama bana karşı erkek kıskançlığı işte giyimim çalışmam denize gitmem vs bunları istemiyor.
Zaten bu tipler 1 annesine 2 dışarıdaki elaleme karşı çok merhametlidir.sevgilisi,eşi asla ve asla merhamet göremez 3.kişi dahi olamaz hazırsanız buyrun hayatı yaşayın

Yurtdisinda yasiyorum. Doktorali bir muhendisim, ekip lideriyim. Su an saat 12.00. Ogle tatiline cikicam arkadasimi bekliyorum. Insan cocugum yok ama kopek cocugum var, o da kreste. Hayatim boyunca oturup tek bir isi yapmadim hicbir zaman, ve cok hizli okuyup yazarim o yuzden foruma girmek benim icin birkac dakikalik is. Yahu yazilimciymissiniz da nasil bu kadar kucuk bir dunyanin icine hapsoldunuz? Gercek bir kisi olmamanizi o kadar cok diliyorum ki.
Evde oturan çocuk büyüten kadınların da çoğu bu kafada değil zaten. Dışarı çıkmak için kocadan izin alındığını ben burada gördüm mesela genelde çocuğu okula gönderip arkadaşlarıyla buluşuyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X