Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende böyle bir mükemmel eş ariyordum barişmiyacaksan bana nosunu yazar mısın 😒 arkadaş kafanızda sorun mu var yazınca banlanıyoruz ama bu bir soru var mı bi sıkintı merak ediyorum ciddi
Keşke üni de tanıştığımda bu birkaç hatası sonrası burayı keşfedip size yazsaydım o zaman direk kestirip atardım ama bu zaman bir sürü yaşanmışlık anı birikti insan kötülerini hatırlayınca ne kdar kızda da iyileri aklına gelince özlüyor

deniz konusunda mayo bikini yok dedi şu yarı tesettür tankini mayolar olurmuş, kıyafet için biraz sıkmış olabilirim dikkat edicem dedi, çalışma konusunda başka bir yerde çalışabilirsin hem kafan dağılır bu şehirde bir iki arkadaş edinirsin maddiyat için değilde yalnız kalıp bunalmamak için çalışabilirsin dedi, çocuk olunca zaten kendimde istemez mişim yada onların şirkete geçermişim. gelinlik konusundada babası hassasmış ona göre birşey giyersin beni idare et dedi, balayı tatili için deniz değilde istersen italya falan olur dedi.

Ooo büyük değişim var gerçekten. Arada mağaradan çıkmaya başlamış galiba. Ama 5 dk falan.

Bence barışın, çok samimi söylüyorum.
Sizin gibi kadınların böyle adamlarla evlenmesini destekliyorum ben. Çünkü bu kafayla sağlıklı bir adamla sağlıklı bir ilişki yaşayamayacağınız aşikar. Gidip bunun lacivertini bulup her halükarda çilekeş bir hayata yelken açacaksınız.
Bari bu piyasadan çekilsin de yanlışlıkla aklı başında bir kadına salça olmasın.

Zaman kaybetmeden barışıp evlenin. Mutluluklar dilerim.

Yapabileceği bu kadarmış mayoyla o kadar erkeğin içine sokamazmış beni havuzlu villada havuza girersin deniz için de dediğim tesettür mayolardan giyersin dedi bu konuda katı kıyafet konusundaysa asla askılı vs yok diyo dar kot yok diyor v yakaya belki bi tık karışmayabilir miş
Hııı. Bu hızla devam ederse bir 50 yıla modern bir adam haline gelir. Evlenin bence. 50 sene sonra kotunuzu da giyersiniz, v yaka tişörtünüzü de. :KK51:

Sen de haklısın, ne o öyle, kıskanmayan, alanına, kararlarına saygı duyan, seni bir birey olarak kabul eden, sana güvenen adam mı olur, ne o öyle g.v.t gibi, erkek mi onlar, şeyi de kalkmaz onların. Erkek dediğin kolunu bi tutunca morartacak şöyle, gücünü hissettirecek.
Böyle şeyler söylüyorsunuz çok güzel ama hatırladığım kadarı ile siz kapalıydınız dolayısıyla sizin ilişkinizde bu tür sorunlar hiç yaşanmadı denize bile belki hiç gitmediniz gitseniz bile kapalı giyindiniz ve çalışan bir bayan değilsiniz bence hadi bi gidin eşinize deyin ki ben açılmaya karar verdim gidin bir plazada topuklunuzu giyin işe başlayın eşiniz ne diyecek ne tepki verecek çok merak ediyorum sizin için atıp tutmak kolay şuan

Tamam evlen işte ne güzel mutu bir yuva olur. Yalnız çocuk yapmayın
Valla bence de yani. Kimi insan böyle hastalıklı derece de kiskanilmayi sever , bunun sevgi gostergesi olduğunu dusunur. Konu sahibi belli ki seviyor bu durumu. Gitsin evlensin, başka birinin başını da yakmasin

bdv de bir sürü konu okuyoruz eşim ilgisiz boşanacağım özel günümü kutlamaz birlikte sohbetimiz yok köşesine çekilir elinde telefın aynı evde iyi yabancı gibi, bir çiçekle kapıya gelmez falan diyen bir sürü konu var ve ben bunları hiç yaşamadım mesela her özel günde mutlaka hediye alınır süpriz yapılır, sürekli birlikte uzun uzun sohbetler ortak alanlarımız vardı yani bu kıskançlıklar yüzünden bunlarıda silip kendimi ilgisiz düşüncesiz sıkıcı birine denk gelirsem farkedemezsem onun sonuda pişmanlık
Çünkü burası bdv tamam o zaman ben yazayım bak bakalım nasılmış kocam. 16 senedir birlikteyiz bir kere bile hakaret etmedi kendiside sana göre dini bütün bir adam 🤣 cumaya gider oruç tutar istedigimi giyerim ben unuturum o hiç bir özel günümü unutmaz bensiz hiç birsey yapmak istemez sacma sapan kıskancliklarını hiç gormedim. Bide simdi onsuz şehir dısına çıkıyorum arkadasımin yanina 1 hafta ;) siz gerçekten erkekleri sadece bi bdvdekiler gibi mi saniyorsunuz

Böyle şeyler söylüyorsunuz çok güzel ama hatırladığım kadarı ile siz kapalıydınız dolayısıyla sizin ilişkinizde bu tür sorunlar hiç yaşanmadı denize bile belki hiç gitmediniz gitseniz bile kapalı giyindiniz ve çalışan bir bayan değilsiniz bence hadi bi gidin eşinize deyin ki ben açılmaya karar verdim gidin bir plazada topuklunuzu giyin işe başlayın eşiniz ne diyecek ne tepki verecek çok merak ediyorum sizin için atıp tutmak kolay şuan
Aşkım ben kapalıyım neden bikini giyeyim zaten ahahahah . Merak etme denize gidiyorum. Ben çalışıyorum , hatta şu an yeni tayin yerimde gideceğim birimi bekliyorum, çok nazik bir beyefendi çay ikram etti simidinden verdi falan yani öyle. Şimdi açılmak istesem açılırım, eşim benim namusumdan şüphe etmez açılıyorum diye, zaten çok tesettürde sayılmıyorum hali hazırda. Mesela ev içinde kapanmam, enişteler falan saçımı görmüştür.

Yapabileceği bu kadarmış mayoyla o kadar erkeğin içine sokamazmış beni havuzlu villada havuza girersin deniz için de dediğim tesettür mayolardan giyersin dedi bu konuda katı kıyafet konusundaysa asla askılı vs yok diyo dar kot yok diyor v yakaya belki bi tık karışmayabilir miş
Aşka bak be 🤣

Valla bence de yani. Kimi insan böyle hastalıklı derece de kiskanilmayi sever , bunun sevgi gostergesi olduğunu dusunur. Konu sahibi belli ki seviyor bu durumu. Gitsin evlensin, başka birinin başını da yakmasin
Sahibi olsun istiyormuş. O yüzden de bunlar ona çok güzel geliyor

Ben galiba sahip gibi arıyorum kızlar benim annem ve babam ayrı babam bize doğru düzgün destek olmaz hatta hiç olmuyor maddi olarak dolayısı ile ben de zor durumda kalıyorum bir baba figürü arıyorum sanırım herşeyimi halletsin benim için koştursun beni çok sevsin
Hah bende ne zaman bir baba figürü bir sahiplenme bir koruma şeysi ne zaman gelecek diyordum tam oldu şimdi :27:

Abla açıklık kapalılık kişinin kendi inancı ile alakalı. Yani söylediğiniz o kadar komik ki :D
Adam size inanıcınız gereği kapan demiyor.

Sen de haklısın, ne o öyle, kıskanmayan, alanına, kararlarına saygı duyan, seni bir birey olarak kabul eden, sana güvenen adam mı olur, ne o öyle g.v.t gibi, erkek mi onlar, şeyi de kalkmaz onların. Erkek dediğin kolunu bi tutunca morartacak şöyle, gücünü hissettirecek.
Okurken toksik şok geçirdim

Abla açıklık kapalılık kişinin kendi inancı ile alakalı. Yani söylediğiniz o kadar komik ki :KK70:
Adam size inanıcınız gereği kapan demiyor.
Aynı adam evlenince verdiği sözü unutacak, hemen bebeği koyacak, çalışmak senin neyine otur çocuk bak diyecek, haberi yok. Kapalı giyince her şey düzelecek sanıyor yazık kıyamam. Tatilde kaynana evinden öte köy görebilecek mi bakalım.

Çünkü burası bdv tamam o zaman ben yazayım bak bakalım nasılmış kocam. 16 senedir birlikteyiz bir kere bile hakaret etmedi kendiside sana göre dini bütün bir adam 🤣 cumaya gider oruç tutar istedigimi giyerim ben unuturum o hiç bir özel günümü unutmaz bensiz hiç birsey yapmak istemez sacma sapan kıskancliklarını hiç gormedim. Bide simdi onsuz şehir dısına çıkıyorum arkadasımin yanina 1 hafta :KK66: siz gerçekten erkekleri sadece bi bdvdekiler gibi mi saniyorsunuz
İstediğimi giyerim dediğin şeyler ne mesela açıl birşey var mı yoksa zaten karışmıyordur evet daha kapalı tarzda giyiniyorsan karışmaz eski sevgilim de hiç birleyi bensiz yapmak istemezdi şehir dışında kalmanıza izin vermesine şaşırdım bir tek

Aynı adam evlenince verdiği sözü unutacak, hemen bebeği koyacak, çalışmak senin neyine otur çocuk bak diyecek, haberi yok. Kapalı giyince her şey düzelecek sanıyor yazık kıyamam. Tatilde kaynana evinden öte köy görebilecek mi bakalım.

Kıskançlığın bir sevgi ölçütü olmadığını hastalık olduğunu anlamayacak biz ne anlatırsak anlatalım.
bundan sonra yaşayıp görecek

Çünkü burası bdv tamam o zaman ben yazayım bak bakalım nasılmış kocam. 16 senedir birlikteyiz bir kere bile hakaret etmedi kendiside sana göre dini bütün bir adam 🤣 cumaya gider oruç tutar istedigimi giyerim ben unuturum o hiç bir özel günümü unutmaz bensiz hiç birsey yapmak istemez sacma sapan kıskancliklarını hiç gormedim. Bide simdi onsuz şehir dısına çıkıyorum arkadasımin yanina 1 hafta :KK66: siz gerçekten erkekleri sadece bi bdvdekiler gibi mi saniyorsunuz
Aaa durun ben de yazıciğim dayanamadım.
Geçen benimki dedi ki iş çıkışı hazır ol, bir çay içelim. İşte benimki de böyle geniş biri, kafelere falan götürüyor beni, elin adamları görüyor beni, garsonlara falan da hep kibardır. Ben de utanmadım boyalı sarı saçlarımı saldım, kıpkırmızı ruj sürdüm. Dapdar kot pantolonumu giydim, üstüne de v yaka bluz giydim. :KK8: Neyse bu beni almaya geldi, gittik oturduk. Bana demesin mi, hayatım bugün çok güzelsin. Saçını böyle salınca daha bir güzel oluyorsun, ruj da yakışmış. Nasıl geniş bir adam değil mi? Oysaki arabaya biner binmez saçımdan tutup eve geri götürecekti kılığım yüzünden. Nerede konu sahibinin sevgilisi gibi bir errrrrkek, nerede benimki. :olamaz:

Aşkım ben kapalıyım neden bikini giyeyim zaten ahahahah . Merak etme denize gidiyorum. Ben çalışıyorum , hatta şu an yeni tayin yerimde gideceğim birimi bekliyorum, çok nazik bir beyefendi çay ikram etti simidinden verdi falan yani öyle. Şimdi açılmak istesem açılırım, eşim benim namusumdan şüphe etmez açılıyorum diye, zaten çok tesettürde sayılmıyorum hali hazırda. Mesela ev içinde kapanmam, enişteler falan saçımı görmüştür.
Bu kişiye bu açıkmala yapmana gerek varmıydı gerçekten katibim ;)
Ben senin gibilere zerre üzülmüyorum inş. Evlenirsinde boy boy konularıni okuruz ve bende ohh iyi oldu sana diye yazarim banane ki 🤣

şimdi şu konuşmada bana noluyor diyebilirsiniz de , karşınızdaki insan Katibin Ruhu Katibin Ruhu kapalıysa kendi tercihiyle kapanmış koskoca insan. kocası tankini giyersin tanga giyersin demiyor çünkü kocasına laf düşmüyor çünkü kadın kendi tercihini yaşıyor. ayırt edemediğin şey bu. sana sınırlar koyuluyor ve bu sahiplenme koruma kollama aşk sevgi ihtiras değil. bu senin kişisel alanına, senin benliğine saldırı. saygısızlık. yetişkin bir insan olarak ne giyeceğine kendin karar verirsin.
bunca insan sana bunu anlatmaya çalışıyor.
şimdi kıyafet konusunda biraz ileri gitmiş olabilirim v yakayı düşüneceğim diyen evlendiğinde emin ol namusundan bile şüphe duyar hale gelir. evlenince huyu yumuşayan , sivri huyu kuzuya dönen erkek görmedim ben.

Kıskançlığın bir sevgi ölçütü olmadığını hastalık olduğunu anlamayacak biz ne anlatırsak anlatalım.
bundan sonra yaşayıp görecek
Bizimkileri erkek olarak bile görmüyor emin ol. Çekim alanında öyle erkek yok . Ona göre erkek kıskanır, öfkelenir, kısıtlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X