Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kanka sen evlensene bununla Allah aşkına bak rica ediyorum. Sonra görücü usulü biriyle evlendirirler bu mağara adamını, aklı başında bi kadının başını yakar. Sen zaten her şeye okeysin, dayağını yer oturursun sorun olmaz. Hayatında normal erkek görmemişsin, karanlık odalarda mı büyüttüler anlamadım ki.

Zorla olmaz ama. Siz kapalı değilsiniz anladığım kadarıyla. Kapalı biriyle olmak istiyorsa, gidip kapalısını bulacak.
Açıkken beğendim, bunu zorla kapatayım gibi bir şey olamaz.
Bu heriflerin gözünü dışardan alamıyorsun sonra. Evdekini kapatıp elin kadınının totosuna bakıyorlar.

Sana ne ki onun inancından. Çok isterse kapalı bulur. Neden bulmuyor? Çünkü adam özünde kapalı sevmiyor. Ama şimdi Ahmet olsun adı, elalem Ahmet'in karısı bikini giyiyor, kocasının yanı dururken elalemin işinde 50 tane erkeğin içinde çalışıyor diyecekler.
Aynen öyle, erkek adam karısına söz geçirir diyen bir çevreden geliyor belli ki.

Böyle şeyler söylüyorsunuz çok güzel ama hatırladığım kadarı ile siz kapalıydınız dolayısıyla sizin ilişkinizde bu tür sorunlar hiç yaşanmadı denize bile belki hiç gitmediniz gitseniz bile kapalı giyindiniz ve çalışan bir bayan değilsiniz bence hadi bi gidin eşinize deyin ki ben açılmaya karar verdim gidin bir plazada topuklunuzu giyin işe başlayın eşiniz ne diyecek ne tepki verecek çok merak ediyorum sizin için atıp tutmak kolay şuan
Kafanız güzelmiş

Bende ağzına tıktım lafı ama sert tepki aldım sizinki direk peki hayatım mı diyor

Siz bu adamdan önce hiç normal insan, normal ilişki görmediniz mi garip garip sorular soruyorsunuz?
İnsanlar eşleriyle sürekli kıyafet, gezme, çalışma mücadelesi vermiyor.
Adam 40 yıllık karısının nasıl giyindiğini daha dün mü gördü ki laf söylesin?

Daha iki gün önce bir kız arkadaşımla bara gittik. Üstümde de mini şort vardı. Eşim gece sonuna doğru katıldı bize.
Siz böyle şeyler için insanların sürekli kavga ettiklerini mi sanıyorsunuz?

İstediğimi giyerim dediğin şeyler ne mesela açıl birşey var mı yoksa zaten karışmıyordur evet daha kapalı tarzda giyiniyorsan karışmaz eski sevgilim de hiç birleyi bensiz yapmak istemezdi şehir dışında kalmanıza izin vermesine şaşırdım bir tek
Anlamıyor musunuz, salağa mi yatiyorsunuz?sizin mayo giymek istememeniz ayrı, eşinizin size dayatması ayrı. Benim de işyerinden 1 kız 1 erkekle yutrdisina gitmisligimiz var, sürekli erkeklerle şehir dışında gorevdeyim, bu sıcaklarda kimse bana sorttan başka birşey giydiremez, ki ic anadoludayiz. Eşim de sıkıntı çıkarmaz, bende yerli yerinde giyin meyi biliyorum, kimseyi de karıştırmam .

Son düzenleme:
KahveCekirdegi7 KahveCekirdegi7 yaşınıza baktım 28 gözüküyor, 27 yaşında kızım var istemediği sürece ona bile tavsiye vermiyorum artık, zira bu yaştaki bir kadının olgunlaşmış ve mantıkla hareket eden biri olması gerekiyor.

Bizim tavsiyemize ihtiyacınız yok, savunma yaptığınıza göre sizde barışmak istiyorsunuz, karar ve tercih sizin, herkes tercihlerini yaşar sonuçlarına da katlanır.

Kızlar konularımı bilen bilir. Aşırı kıskanç baskıcı müdahale eden ama bir o kadar merhametli herşeyime koşan maddi manevi yanımda olan aşık olduğum adam bir yıldır ayrı olmamıza rağmen dün tekrar özürler diledi barışmak istedi. Ben ise geçen sefer sormuştum size beni tanımam isteyen biri vardı onunla yeni yeni görüşmeye başladım en azından tanımaya çalışıyorum arkadaş olarak. Ancak eski sevgilim iletişime geçince yine eski günler geldi aklıma bu sefer kötü olanlar değil hep iyi olanlar unutmayı beceremedim bir türlü. Ama dönersem değişmiş midir yoksa yine beni bunaltır mı bilmiyorum. Ona bir şans verip tekrar hareketlerine mi baksam bu sefer annesine söylemiş geleceklermiş. Yoksa noktayı koyduğum şekilde aynı kararlılıkla bu aileden uzak mı durayım. Fikirlerinizi bekliyorum
Eski sevgilin gelmese aklın karışmayacaktı, anıların ve ona olan duygun bu kadar ağır basmayacaktı. 1 yıl sonra gelmesi de tuhaf zaten. Bitirmişsin istemiyorsun kıskançlığını falan aşırı buluyorsun ama annesiyle gelecekmiş bu sefer diye bir yandan da umutlanıyorsun. Bir kere insanların değişeceğine pek inanmam. Evlenince hayatın zindan olablir. Çünkü sen merhametini ve her an her şeyde yanında olmasını seviyorsun evet ama diğer yandan da sürekli kısıtlayan karışan biri ile nasıl geçer bir ömür. Kavga gürültü. Ha ben değişirim onun dediklerini yaprım diyorsan orası ayrı 🙄

İnanmayacaksınız belki ama 50 yaşındayım ve şortla crop giyiyor, eşim gelse de gelmese de denize gidip bikinimle güneşleniyorum, eşim olmadan defalarca şehirdışında kaldım, arada gece konserlere aktım, bundan 20 yıl önce eşime danışmadım bile bir dönem örtündüm, sonra hiç danışmadan kendi kararımla yine şort giymeye başladım, yine inanmayacaksınız arkadaşlarım arasında erkekler de var, onlarla görüştüğümde yanımda eşimin olması gerekmiyor çünkü ilişkilerde insanların özgürlük alanları olması, sevgiden ziyade güvenin olması gerektiğine inanıyoruz.
Sizin eşiniz sevgiliyim nişanlılık döneminde hiç mi karışmadı kendi aile yapısı nasıl ailesinde karışanlar olmadı mı

KahveCekirdegi7 KahveCekirdegi7 yaşınıza baktım 28 gözüküyor, 27 yaşında kızım var istemediği sürece ona bile tavsiye vermiyorum artık, zira bu yaştaki bir kadının olgunlaşmış ve mantıkla hareket eden biri olması gerekiyor.

Bizim tavsiyemize ihtiyacınız yok, savunma yaptığınıza göre sizde barışmak istiyorsunuz, karar ve tercih sizin, herkes tercihlerini yaşar sonuçlarına da katlanır.
Bizi ikna etmeye çalışıyor o 🤣 Sanki biz evlenecez.

Sizin eşiniz sevgiliyim nişanlılık döneminde hiç mi karışmadı kendi aile yapısı nasıl ailesinde karışanlar olmadı mı
IHHHH YOK YAVRUM KİMSE KİMSEYİ KENDİ KİŞİSEL TERCİHLERİ YA DA YAŞANTISI İÇİN BİR ŞEYE İKNA ETMEDİ.

Benimkilerden biri 10 biri 8 yaşında, karismiyorum. Ben onu giymek istemiyorum diye lafı ağzıma tikiyorlar 🤣🤣

deniz konusunda mayo bikini yok dedi şu yarı tesettür tankini mayolar olurmuş, kıyafet için biraz sıkmış olabilirim dikkat edicem dedi, çalışma konusunda başka bir yerde çalışabilirsin hem kafan dağılır bu şehirde bir iki arkadaş edinirsin maddiyat için değilde yalnız kalıp bunalmamak için çalışabilirsin dedi, çocuk olunca zaten kendimde istemez mişim yada onların şirkete geçermişim. gelinlik konusundada babası hassasmış ona göre birşey giyersin beni idare et dedi, balayı tatili için deniz değilde istersen italya falan olur dedi.

Siz hala degisti mi diye soruyorsunuz. Bunlar köprüyü gecene kadar biliyorsunuz. Bir kadini bastan sonra degistirmek yerine direk niye tesettürlü birini secmiyor. Uzaktan kumandali robot gibi: suraya kadar yürüyebilirsin, buraya kadar yapbilirsin. Emrin olur pasa

Yalnız kusura bakmayın da herkesin inancı için yaptığı kendini ilgilendirir, sizin yaptığınızın erkek arkadaşınıza, erkek arkadaşınızın yaptığının size bir yararı yok.

Adam sizi kontrol altında tutmak istiyor sizde bunu anlamıyorsunuz maalesef.
Onun düşüncesine göre eşler birbirine karışır söz sahibidir herşeyi birlikte aynı şekilde yapmalıyız o oruç tutarken ben bir gün aksatırsam kavga ederiz yada o tutmadığım günü bana zindan eder yada kandillerde falan bana sürekli namaz kıl der bazen yaparım bazen unuturum yada o an içimden gelmez bana akşam boyu kıldın mı diye psikolojik baskı yapar evet bazılarına göre bu iyi bişey aslında beni düşünüyor iyi birşey örnek olmaya çalışıyor ama sürekli benim adıma bişey yapmamı istemesi bunu baskıyla yaptırmaya çalışması beni bunaltıyor şöyle bir örnek vereyim siz yorumlayın annem hastalığından dolayı oruç tutamazdı o hastalıktan dolayı ona tutması farz değişeli ama annem tutmadığı için bana her Ramazan annenin tutmadığı günler için fitre ver derdi bende anneme bunu söyledim annem etrafımızda verecek birini bulamadı hemde annemin geliri yok zaten bize düşmez dedi. Erkek arkadaşım bana sürekli bunun baskısını yaptı git birine ver git birine ver dedi vermeyeceğiz dedim bu sefer gidip annem adına kendisi vermiş birine. Şimdi bunu nasıl yorumlayalım iyi birşey mi yaptığı kötü mü fikir öneri destek güzel ama ona düşen bişey yok sırf benim değil ailemin konularını da kendisinin gibi hamleler yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X