- 29 Ağustos 2014
- 4.983
- 17.221
- 408
- 33
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Kaçırma bence. Hoş 1 yıldır bi yere de kaçmamış.
Nasil kacmamis hayret kapis kapis gitmesi lazimdi. Keske bekar olsam suan o derece.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçırma bence. Hoş 1 yıldır bi yere de kaçmamış.
Sevgiliyken kol sıkması olan şiddet, evlenince katlanarak artacak biliyorsun değil mi?
Size yazmayacaktım normalde ama şu mesaja dayanamadım.Böyle şeyler söylüyorsunuz çok güzel ama hatırladığım kadarı ile siz kapalıydınız dolayısıyla sizin ilişkinizde bu tür sorunlar hiç yaşanmadı denize bile belki hiç gitmediniz gitseniz bile kapalı giyindiniz ve çalışan bir bayan değilsiniz bence hadi bi gidin eşinize deyin ki ben açılmaya karar verdim gidin bir plazada topuklunuzu giyin işe başlayın eşiniz ne diyecek ne tepki verecek çok merak ediyorum sizin için atıp tutmak kolay şuan
Hah işte temel sorun bu.Onun düşüncesine göre eşler birbirine karışır söz sahibidir herşeyi birlikte aynı şekilde yapmalıyız o oruç tutarken ben bir gün aksatırsam kavga ederiz yada o tutmadığım günü bana zindan eder yada kandillerde falan bana sürekli namaz kıl der bazen yaparım bazen unuturum yada o an içimden gelmez bana akşam boyu kıldın mı diye psikolojik baskı yapar evet bazılarına göre bu iyi bişey aslında beni düşünüyor iyi birşey örnek olmaya çalışıyor ama sürekli benim adıma bişey yapmamı istemesi bunu baskıyla yaptırmaya çalışması beni bunaltıyor şöyle bir örnek vereyim siz yorumlayın annem hastalığından dolayı oruç tutamazdı o hastalıktan dolayı ona tutması farz değişeli ama annem tutmadığı için bana her Ramazan annenin tutmadığı günler için fitre ver derdi bende anneme bunu söyledim annem etrafımızda verecek birini bulamadı hemde annemin geliri yok zaten bize düşmez dedi. Erkek arkadaşım bana sürekli bunun baskısını yaptı git birine ver git birine ver dedi vermeyeceğiz dedim bu sefer gidip annem adına kendisi vermiş birine. Şimdi bunu nasıl yorumlayalım iyi birşey mi yaptığı kötü mü fikir öneri destek güzel ama ona düşen bişey yok sırf benim değil ailemin konularını da kendisinin gibi hamleler yapıyor
tamam sizin eşiniz ateistmiş o yüzden size karışmıyor fakat ben burda şunu merak ediyorum muhafazakarsa açıklığıma saygı duymalı yani uyarabilir ama bu şekilde zorbaca davranmamalı beni kapalı bir tişörtten hafif sütyen askım çıksa bile geri gönderiyor yada bir daha bunugiyme diyor en ince ayrıntıya kadar takılması sorun. yani farklı görüşlerden saygı duyulması gerekiyor. ben ona diyor muyum sen neden her cumaya gidiyorsun bu haftada gitme de görüntülü görüşelim diyeHah işte temel sorun bu.
Adam dindar, kendi yaşamına uygun birini bulsa sorun olmayacak.
Benim eşim ateisttir benim de çok inançlı bir insan olduğum söylenemez. Bu nedenle ben ne yaptım kendim gibi birini buldum. Eşim de öyle. Eşim mesela kapalı bir kadınla asla evlenmezdi. Zaten bu hep muhafazakar erkeklerde var nedense. Gidip muhafazakar bir kız bulacağına böyle gözü bizim çevredeki kadınlarda oluyor. İnancı olmayan yada zayıf olan erkekler gideyim kapalı bulayım nasılsa açarım demiyor ama.
Temelde sorun bu
Hala ne diyor ya ahahahsh yeminle saç baş yoldurursun. Ne karışması kızım ne anlıyon hala sen?tamam sizin eşiniz ateistmiş o yüzden size karışmıyor fakat ben burda şunu merak ediyorum muhafazakarsa açıklığıma saygı duymalı yani uyarabilir ama bu şekilde zorbaca davranmamalı beni kapalı bir tişörtten hafif sütyen askım çıksa bile geri gönderiyor yada bir daha bunugiyme diyor en ince ayrıntıya kadar takılması sorun. yani farklı görüşlerden saygı duyulması gerekiyor. ben ona diyor muyum sen neden her cumaya gidiyorsun bu haftada gitme de görüntülü görüşelim diye
Bizi ikna etme kısmını geçti şimdi sanki biz zorla evlendiriyoruz da kendisi, "bak ama şu da var gerçekten evleneyim mi" moduna geçti kxkkddk.Hala ne diyor ya ahahahsh yeminle saç baş yoldurursun. Ne karışması kızım ne anlıyon hala sen?
Niye karışsın? Ailesi de karışmaz, karışacak yapıda insanlar değiller ama velev ki karışabilecek birileri olsalardı izin vermezdim, yanlarında istediğim kıyafeti giyerim istediğimi de yaparım.Sizin eşiniz sevgiliyim nişanlılık döneminde hiç mi karışmadı kendi aile yapısı nasıl ailesinde karışanlar olmadı mı
tamam sizin eşiniz ateistmiş o yüzden size karışmıyor fakat ben burda şunu merak ediyorum muhafazakarsa açıklığıma saygı duymalı yani uyarabilir ama bu şekilde zorbaca davranmamalı beni kapalı bir tişörtten hafif sütyen askım çıksa bile geri gönderiyor yada bir daha bunugiyme diyor en ince ayrıntıya kadar takılması sorun. yani farklı görüşlerden saygı duyulması gerekiyor. ben ona diyor muyum sen neden her cumaya gidiyorsun bu haftada gitme de görüntülü görüşelim diye
E madem aşıksın kabul edeceksin mecbur.Yapabileceği bu kadarmış mayoyla o kadar erkeğin içine sokamazmış beni havuzlu villada havuza girersin deniz için de dediğim tesettür mayolardan giyersin dedi bu konuda katı kıyafet konusundaysa asla askılı vs yok diyo dar kot yok diyor v yakaya belki bi tık karışmayabilir miş
ÜftadeBir ara buraya bir erkek dadanmisti ayni boyle bir konusu vardi. Acep diyorum o musun? Yoksa onun kiz arkadasimisin?
Kazen dedi ama irkik değil diye.Üftade
Ben de benzetiyorum. O da bu kadar sinirimi zıplatırdı benim.
Yavrucum buna hala neden kadınlar laf anlatmaya çalışiyorlar anlamadımHala ne diyor ya ahahahsh yeminle saç baş yoldurursun. Ne karışması kızım ne anlıyon hala sen?
İyi işte konu sahibi size bu kadar karışıp, hamur gibi şekil vermeye çalışacağına gitsin kapalı birini bulsun ,ama bulamaz çünkü bu adamı hiç bir akıllı kadın çekmez adam kapalı kadın değil köle arıyor ve bulmuş siz evlenin başka kadınların başı yanmasın.tamam sizin eşiniz ateistmiş o yüzden size karışmıyor fakat ben burda şunu merak ediyorum muhafazakarsa açıklığıma saygı duymalı yani uyarabilir ama bu şekilde zorbaca davranmamalı beni kapalı bir tişörtten hafif sütyen askım çıksa bile geri gönderiyor yada bir daha bunugiyme diyor en ince ayrıntıya kadar takılması sorun. yani farklı görüşlerden saygı duyulması gerekiyor. ben ona diyor muyum sen neden her cumaya gidiyorsun bu haftada gitme de görüntülü görüşelim diye