- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
1 senedir salak gibi evirip çevirip unutmak için çabalamazsan aşık olduğunu zanneder kalırsın.Ne kadar kolay konuşuyorsunuz aşık olunca hemen kestirip atılıyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 senedir salak gibi evirip çevirip unutmak için çabalamazsan aşık olduğunu zanneder kalırsın.Ne kadar kolay konuşuyorsunuz aşık olunca hemen kestirip atılıyor mu
Aşk bir sudur iç iç kudurNe kadar kolay konuşuyorsunuz aşık olunca hemen kestirip atılıyor mu
28 yaşındaki kafaya gel.Ne kadar kolay konuşuyorsunuz aşık olunca hemen kestirip atılıyor mu
Nası bi kafam olmalı acaba28 yaşındaki kafaya gel.
Belirtmişler yorumlarda. Ama sen de olmayacak asla yüksek ihtimal.Nası bi kafam olmalı acaba
En azından bir kafan olmalıNası bi kafam olmalı acaba
Gülme sebebiniz neOna bugün başka birini tanımak istediğimi söyledim ve bizden olmayacağını söyledim. başka biri var deyince ağladı inanamadı asla git konuş hallet ben seni her türlü isterim dedi. Halbuki o aşamada bir durumum yok sadece benden umudunu kesmesi için ilerleyen bir ilişkim olduğunu söyledim. Ama çok çok kötü oldum.
Asla değişmez değişmiş numara si yaparKızlar konularımı bilen bilir. Aşırı kıskanç baskıcı müdahale eden ama bir o kadar merhametli herşeyime koşan maddi manevi yanımda olan aşık olduğum adam bir yıldır ayrı olmamıza rağmen dün tekrar özürler diledi barışmak istedi. Ben ise geçen sefer sormuştum size beni tanımam isteyen biri vardı onunla yeni yeni görüşmeye başladım en azından tanımaya çalışıyorum arkadaş olarak. Ancak eski sevgilim iletişime geçince yine eski günler geldi aklıma bu sefer kötü olanlar değil hep iyi olanlar unutmayı beceremedim bir türlü. Ama dönersem değişmiş midir yoksa yine beni bunaltır mı bilmiyorum. Ona bir şans verip tekrar hareketlerine mi baksam bu sefer annesine söylemiş geleceklermiş. Yoksa noktayı koyduğum şekilde aynı kararlılıkla bu aileden uzak mı durayım. Fikirlerinizi bekliyorum
ALLAH' ım kafaya bak... Kötü oldunuz geri baristiniz bu adam burnunuzdan fitil fitil getirir.Yok gerçekten siz evlenin bu adamla başkalarının başını yakmayın.Ona bugün başka birini tanımak istediğimi söyledim ve bizden olmayacağını söyledim. başka biri var deyince ağladı inanamadı asla git konuş hallet ben seni her türlü isterim dedi. Halbuki o aşamada bir durumum yok sadece benden umudunu kesmesi için ilerleyen bir ilişkim olduğunu söyledim. Ama çok çok kötü oldum.
O kestirip attıydı ama. Askılı giydin diye nasıl bozuk para gibi harcandığını unuttun mu cici kız? O üstüne titreyen biricik sevgilin bir askılı uğruna seni kaybetmekten korkmadı hiç.Ne kadar kolay konuşuyorsunuz aşık olunca hemen kestirip atılıyor mu
Şaşırmadım bebişkem, adam çok kötü durumda , elinde başka yoğğğk.Ona bugün başka birini tanımak istediğimi söyledim ve bizden olmayacağını söyledim. başka biri var deyince ağladı inanamadı asla git konuş hallet ben seni her türlü isterim dedi. Halbuki o aşamada bir durumum yok sadece benden umudunu kesmesi için ilerleyen bir ilişkim olduğunu söyledim. Ama çok çok kötü oldum.
Biz hiç aşık olmadık mı sanıyorlar acabaO kestirip attıydı ama. Askılı giydin diye nasıl bozuk para gibi harcandığını unuttun mu cici kız? O üstüne titreyen biricik sevgilin bir askılı uğruna seni kaybetmekten korkmadı hiç.
Drama Queen olmanızGülme sebebiniz ne
şuana kadarki en iyi yorumunu yaptın bana karşı katip ancak bu cümleni duyan da bana diyor ki sende adamın huyunu biliyorsun madem kaybetmekten korkuyorsun giymeO kestirip attıydı ama. Askılı giydin diye nasıl bozuk para gibi harcandığını unuttun mu cici kız? O üstüne titreyen biricik sevgilin bir askılı uğruna seni kaybetmekten korkmadı hiç.
1 senedir yastaymış kimse ile görüşmemişŞaşırmadım bebişkem, adam çok kötü durumda , elinde başka yoğğğk.
bu erkek kıskançlığı değil, bu ruh hastalığıbunu bende çok zaman düşündüm üniversitedeki kavgalarımızda bana davranışları ile bu nasıl hiçmi merhameti yok acımıyor mu diyordum ama sonra sinirini en azından benim üzerimde törpüledi ve uzak kaldığımız dönemlerde dışarıya karşı gözlemlediğim herkesin yardımına koşar merhamet duyar ihtiyacı olana maddi manevi destek olur ama bana karşı erkek kıskançlığı işte giyimim çalışmam denize gitmem vs bunları istemiyor.
Senin kendi fikrin yok, sınırların yok, duruşun yok. Uydum akıllısın. Kim nereye çekerse oraya. Millet ne desin sana? Madem korkuyorsun giymeyiver demişler, biliyorlar seni, çalışmak zor geliyor, evlenmezsen yapacağın daha iyi bir şey yok, böyle bir oraya bir buraya savrulup gitmendense yerin belli olsun diye bakıyorlar.şuana kadarki en iyi yorumunu yaptın bana karşı katip ancak bu cümleni duyan da bana diyor ki sende adamın huyunu biliyorsun madem kaybetmekten korkuyorsun giyme
evlenirken neleri baz aldın mune sadece aşk mı? yani ne giysen ağzını açmıyor başlarda da böyle birimiydi yoksa zamanla mı siz onu karıştıkça bu şekle getirdiniz varsa yolu yöntemi bilelim. bende tahmin ediyorum şimdi herşeye okey desem bir kaç sefer buluşmada gene orama burama takılacak en son ayrılırken pantolonumun mor rengine takmıştı ki bol bi pantolondu mom cins.Biz hiç aşık olmadık mı sanıyorlar acabaYan koltukta yatan adamla neden evlendiğimi sorgulayacağım biraz sonra, askılı giyerim ses yok, şorta tepki yok, bikiniye bari ses çıkarsa çok aşık kıskanıyor diyeceğim ama onu da demiyor
Kafasında saç olsaydı yolardım![]()