çalışmak zor mu geliyor 5 yıldır aktif çalışıyporum arabam var yakında ev alacağım. ve evlenmezsem yapacağım şeyde ya işime devam etmek yada yurtdışına gitmek. kariyer konusundaki vizyonlarımızı sorgulamayalım bence. evet kim nereye çekerse oraya oluyor doğru çünkü net bir duruşum yok belli isteklerim var evet ama bu siteklere saygı duyulmayıp engelleniyorsa sevdiğim insan için bundan vazmı geçmeliyim yoksa sevdiğim insandan mı vageçmeliyim bunun ikileminde kalıyorum hep. evet sınırım yok olmayan bilir yada ben keskin çizgilerle çizmiyor olabilirim ve başlarda bu yüzden fedakarlık yapmış olabilirim fakat zamanla insanlar birazda kendi zevklerini hayallerini yaşamak istiyorlar ve karşıdanda bekliyorlar biraz fedakarlık. çevreden fazla etkilendiğim doğrudur. ancak genç bir bayan olarak hakkımda en doğru en hayırlısını istiyorum en doğal hakkım olarak.evet üni zamanında çok sıkıntı yaşadık ayrılmam gerektiği her noktada ben kaldım. sonrada biz bunları aştık çözdün diye baktım hep uzunca bir süredir aynı konuları yaşamadık çünkü. insanlar değişmiş olamaz mı? belkide bir daha olmayacak o hareketleri 3 senedir farklı şehirlerdeyiz ve o hareketlerini tekrar görmedim. bir araya gelip yaşarsak ancak görebilirim. kıyafet ise biliyorum ki ilelebet sorunumuz olur.