Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 senedir yastaymış kimse ile görüşmemiş
Sizden başka o hödüğü aklı başında akim alır ayol. Size söylediklerinin 1 parçasını söylediği insana kaçmıştır. O ya sizle ya da anasının bulduğu ağzı var dili yok biriyle evlenecek.

Ama oyum sizden yana. Çünkü sizinle okumuş mesleği olan bir karı(!) aldığı ama eve kapattığı için övünecek.
Benim hayran olduğum birisiniz o zaman o yaşta modern giyinen torunlarına bakan eğitimle güzel konuşan bayanları idol alıyorum ben
Hee belli belli
Araba almama destek olmasına yorum yapmadınız hep kötü yorum öyle olsa neden orda uğraştırdı getirdi
Otobüste çok fazla erkekle muhatap oluyorsun maazallah senden uzun biri yukarıdan göğsüne falan bakar diye destek olmuştur . Yalnız git gel diye.

Araba almama destek olmasına yorum yapmadınız hep kötü yorum öyle olsa neden orda uğraştırdı getirdi
E böyle herkes araba alır şekerim. Adam yediriyor, giydiriyor, gezdiriyor, senin masrafın yokmuş ki yıllardır. Adamı salma bir yere az daha oyala, evini de al koy tekmeyi.Yerler senin kariyerini akıllı bıdık. Giymeyiver askılı ya, denizi napcan, böyle yağlı kapı bi yerde bulamazsın.

Atalarimiz nede güzel söylemis:
„insan yedisinde ne ise yetmisindede odur“

Sana üzücü bir haberim var. Eşim bana herrr konuda destek olur. Her şeyime koşar. Ailemin de her işine yardımcı olur. Tatile de götürür(!),yemeğe çıkartır, hediyeler de alır. Kıyafetlerime karışmaz. Yasaklar koymaz. Kolumu morartmaz. 🫠
Şimdi diyecek nerden buldun. :D

Sana üzücü bir haberim var. Eşim bana herrr konuda destek olur. Her şeyime koşar. Ailemin de her işine yardımcı olur. Tatile de götürür(!),yemeğe çıkartır, hediyeler de alır. Kıyafetlerime karışmaz. Yasaklar koymaz. Kolumu morartmaz. 🫠
Şimdi diyecek nerden buldun. :KK70:
Haaaa sahi nerden buldun :olamaz::skandal:

Derdi araba alman değilmiş ki anlamamışsın. O işine gelir zaten, toplum içine girmeden, izole şekilde gider gelirsin. Onun derdi ehliyet kursuna yalnız gitmenmiş. E ehliyeti aldıktan sonra zaten niye araba almana karşı çıksın?

Şimdi diyecek nerden buldun. :KK70:
Koca böyle bişey zaten.

Pahalı markalar diyor, tatiller diyor, pahalı hediyeler diyor, hayat sponsorluğu diyor, ooohh ben ikna olmak üzereyim ahahah
Bunların karşılığı olarak hayatını feda edecek, tek söz hakkı olmayacak.
Bir süre sonra adam pasif karısından sıkılıp bir güzel aldatmaya başlayacak.
Yaşasın görsün madem 🤷

Bunların karşılığı olarak hayatını feda edecek, tek söz hakkı olmayacak.
Bir süre sonra adam pasif karısından sıkılıp bir güzel aldatmaya başlayacak.
Yaşasın görsün madem 🤷
Zaten adam o yüzden yapıyor, bi taraftan rahata alıştırırken öbür taraftan yasaklar koyuyor iyice kadın eline düşsün, bi yere gidemesin. Çok gördüm böyle, ne dayaklar yiyip hunharca aldatılan kadınlar sıkı sıkı tutuyor kocalarını, dışarda tek başına 1 gün yaşayamaz hale gelmiş, giderse de adam hemen başkasını getirir, paraları o yer.

Haaaa sahi nerden buldun :olamaz::skandal:
Çok zor olmadı vallahi. Bence böyle erkekler çok. Sadece bazı kadınlar görmek istemiyor. Acı çekmeyi seviyor ya da ne bileyim yönetilmeyi galiba. Aşkı, sevgiyi kıskanılmak, kısıtlanmak sanıyor. Kızların efendi yerine p*ç erkek tercihi var ya o işte 🤣 benim karşıma hiç konudaki davar gibisi çıkmadı açıkçası çünkü o enerjiyi vermedim kimseye. Sadece üniversite zamanımda biri oldu kısa süreli. Acaba böyle giymesen mi diyecek oldu yol verdim. 🙋‍♀️

Çok zor olmadı vallahi. Bence böyle erkekler çok. Sadece bazı kadınlar görmek istemiyor. Acı çekmeyi seviyor ya da ne bileyim yönetilmeyi galiba. Aşkı, sevgiyi kıskanılmak, kısıtlanmak sanıyor. Kızların efendi yerine p*ç erkek tercihi var ya o işte 🤣 benim karşıma hiç konudaki davar gibisi çıkmadı açıkçası çünkü o enerjiyi vermedim kimseye. Sadece üniversite zamanımda biri oldu kısa süreli. Acaba böyle giymesen mi diyecek oldu yol verdim. 🙋‍♀️
Arada görüyorım bende tam serseri ruhlu tipleri seçenler var maalesef,gördükçede çok mu aradı diyorum.
Bu bile bile lades bana göre,adıda sevgi herhalde.
Yazık ediyorlar kendilerine cidden.

yanlış düşünüyorsunuz ben çalıştığımın 2. senesinde araba almak istedim öncesinde pek ehliyete izin vermiyordu kursa tek gitmeyim istiyordu sonra kavga ede ede ben kursa gittim aldım ehliyeti iş yerim eve yakındı ancak 2 otobüs değiştiriyordum yol uzatıyordu arabayla 10 dk mesafe. onu ikna ettim beraber araba baktık bana sonra o ankarada gitti gezdi expere soktu bana getirdi aracı buradada geldikçe park çalıştırdı.

Siz daha kişilik hak ve özgürlüklerinizin farkında bile değilsiniz, özür dilerim lakin bundan sonra da farkında olacağınızı zannetmiyorum.

Size göre ehliyet almak için birinden izin alınması gerekiyor bize göre her birey kendiyle ilgili kararı kendisi verir.

Biz ehliyet alma, kıyafet seçimlerimiz, kişisel hak ve özgürlüklerimiz için kimseyle kavga etmek zorunda kalmayız.

Lütfen kişisel hak ve özgürlükler, insan hakları nedir araştırın, kimse bir başkasının haklarını ihlal edemez, özgürlüklerini kısıtlayamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X