Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz ne kafadasınız acaba
Kendi hayatıma kimseyi karıştırmadığım bir kafadayım. Bir erkek için kendimden ödün vermediğim bir kafadayım. Dünyanın en yakışıklı en zengin erkeği için ne giydiğim giysiden ne mayomdan vazgeçerim. Ben buyum beğenmeyen yallah kafasındayım. Siz anlayamazsınız

Kendi hayatıma kimseyi karıştırmasıyım bir kafadayım. Bir erkek için kendimden ödün vermediğim bir kafadayım. Dünyanın en yakışıklı en zengin erkeği için ne giydiğim giysiden ne mayomdan vazgeçerim. Ben buyum beğenmeyen yallah kafasındayım. Siz anlayamazsınız
aşık olduğunuz kişiiyi bir mayo bir askılı için bıraktığınızda vicdanen huzurlu oluyor musunuz onun gözleri kafamdan gitmiyor mesela hissettirdiği duygular anılar. sonra mayom ile denize girdiğimde dedim ki bunun içinmiydi yani kısa bir kaç anlık zevk için koca seneleri onunla geçen güzel olan anılarımı boşa harcamak. bilmiyorum insan çok zorlanıyor.

aşık olduğunuz kişiiyi bir mayo bir askılı için bıraktığınızda vicdanen huzurlu oluyor musunuz onun gözleri kafamdan gitmiyor mesela hissettirdiği duygular anılar. sonra mayom ile denize girdiğimde dedim ki bunun içinmiydi yani kısa bir kaç anlık zevk için koca seneleri onunla geçen güzel olan anılarımı boşa harcamak. bilmiyorum insan çok zorlanıyor.
Ben saygı duymadığım birine aşık olmam. Bugüne kadar da kendimden bu kadar farklı zıt birine aşık olmadım. Hayat görüşüme ters birine aşık olmam mümkün değil. Biri bana bu kadar karışsa zaten saygı duymayı geçtim öfkelenirim. Var olan her tür duygum biter.

Ben saygı duymadığım birine aşık olmam. Bugüne kadar da kendimden bu kadar farklı zıt birine aşık olmadım. Hayat görüşüme ters birine aşık olmam mümkün değil. Biri bana bu kadar karışsa zaten saygı duymayı geçtim öfkelenirim. Var olan her tür duygum biter.
Şöyle heriflere sümüğümü atmam be, bi de aşık olcam. Böcek gibi ezerim, soktuğum lafın acısını psikolojik yardım ile anca atar.

zaten en başta değil aşık oluyorsunuz 1-2 sene sonra başlıyor karışmalar ve engel olamıyorsunuz kapılıp gittiğiniz için idare etmeye çalışıyorsunuz en azından bende durum böyle oldu.

zaten en başta değil aşık oluyorsunuz 1-2 sene sonra başlıyor karışmalar ve engel olamıyorsunuz kapılıp gittiğiniz için idare etmeye çalışıyorsunuz en azından bende durum böyle oldu.
İşte ben böyle bir ayıya kapılmam. Ayı cinsine karşı sevgi hissedemiyorum. Sizi anlamam mümkün değil. Bana karışan kapının önünde durur ancak.

Işık hızı ile soğurum. Mide bulantısı başka şey gülüm, miden bi bulanırsa geri dönüşü olmaz .

Böyle birine nasıl aşık olabiliyorsunuz ben de bunu anlamıyorum.
Şöyle bir tip dünyada kalan son erkek olsa ve insanlık ikimizden devam edecek olsa insan neslinin yok olacağına emin olabilirsiniz 🤢

Sizin konunuzu hatirliyorum. Adami o kadar cok ovmustunuz ki sizin o adam oldugunuzu dusunmeye baslamisti uyeler. 29 sayfa yazılmış hala bizim gördüğümüzü göremiyorsunuz.

Ben de niye bana kocanı nereden aldın diye sormadı diyordum sjkllş

345664 sayfa olmuş, hala anlamak istemiyorsa istediğine inansın artık, gitsin evlensin. Çekecek çilesi var demek ki.
Gidip evlenmiyo da , bi evlense rahatlıcaz hep beraber.

ben artık kendi istediğim gibi giyineceğim restini çektikten sonra gidip kendime alışveriş yapmıştım kış aylarıydı aldığımda yine mom tarzı bi pantolon noormal yaka bir kazak ve bottu. daha ne aldığıma yada açık mı kağalı olduğuna bakmadan gidip aldın mı bensiz alışveriş mi yaptın gibisine bir tavırda bulunmuştu onsuz birşey alamayacağımı ille önce o bakacak beraber gidicez yada be ona kabinden atıcam resim oda bakıcak uygunluğuna emin olup al yada alma diyecek. o zamanlar iyice soğumuştum ben. ama bu şekilde yapa yapa giyim tarzıma alışırmıydı bilemiyorum.

Ya sen bu adamla evlenir iki çocuk dizer kırar dizini oturursun.
Niyetin o zaten. Yoksa bu yaşananların ardından hala acaba mı olabilir mi diye dolaşmazsın.
Kaç farklı lisanda açıklamak gerek, adam tam bir hırbo. Sen de bunu kendine layık görüyorsun belliki. Sal artık insanları

bunu bende çok zaman düşündüm üniversitedeki kavgalarımızda bana davranışları ile bu nasıl hiçmi merhameti yok acımıyor mu diyordum ama sonra sinirini en azından benim üzerimde törpüledi ve uzak kaldığımız dönemlerde dışarıya karşı gözlemlediğim herkesin yardımına koşar merhamet duyar ihtiyacı olana maddi manevi destek olur ama bana karşı erkek kıskançlığı işte giyimim çalışmam denize gitmem vs bunları istemiyor.
Haha sizi eve mi kapatacakmiş. Yemek yapip camasir yikayip cocuk buyüteceksiniz. İşten geldiginde sizinle ilgilensin diye umacaksiniz. Rezalet cidden. Siz ona deyin bakalim çalismani istemiyirum giyimini şöyle şoyle yapacaksın vs. Diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X