Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben artık kendi istediğim gibi giyineceğim restini çektikten sonra gidip kendime alışveriş yapmıştım kış aylarıydı aldığımda yine mom tarzı bi pantolon noormal yaka bir kazak ve bottu. daha ne aldığıma yada açık mı kağalı olduğuna bakmadan gidip aldın mı bensiz alışveriş mi yaptın gibisine bir tavırda bulunmuştu onsuz birşey alamayacağımı ille önce o bakacak beraber gidicez yada be ona kabinden atıcam resim oda bakıcak uygunluğuna emin olup al yada alma diyecek. o zamanlar iyice soğumuştum ben. ama bu şekilde yapa yapa giyim tarzıma alışırmıydı bilemiyorum.
Ay gerçekten fake olun ya.
Siz aptal mısınız da kendiniz giydiğinizi seçemiyorsunuz ya. Şu yazdığınız size hakaret. Adam size güvenmiyor. Adam size saygı duymuyor. Malı gibi görüyor. İradenizi hiçe sayıyor. İnsan gibi görmüyor evcili gibi davranıyor.
Bunu kabul eden ben insan değilim. Aklım fikrim hür iradem yok diyordur.

Haha sizi eve mi kapatacakmiş. Yemek yapip camasir yikayip cocuk buyüteceksiniz. İşten geldiginde sizinle ilgilensin diye umacaksiniz. Rezalet cidden. Siz ona deyin bakalim çalismani istemiyirum giyimini şöyle şoyle yapacaksın vs. Diye
çoğunuzun hayatı böyle değil mi zaten evde oturup ev işi çocuk vs burda kaç kişi hem çalışan hem çocuk büyüten bayanlar zaten çoğunun foruma girmeye vakti yoktur.

Ya sen bu adamla evlenir iki çocuk dizer kırar dizini oturursun.
Niyetin o zaten. Yoksa bu yaşananların ardından hala acaba mı olabilir mi diye dolaşmazsın.
Kaç farklı lisanda açıklamak gerek, adam tam bir hırbo. Sen de bunu kendine layık görüyorsun belliki. Sal artık insanları
O kadar haklisin ki otuz sayfa yazılmış hala derdi evlenmek bu kişiyle ve değer görmek bu nasıl değerse!konu kapansa artik.bir milim ilerlediği yok sabit dusunceli birine istersen otuz bin sayfa yaz boş.

çoğunuzun hayatı böyle değil mi zaten evde oturup ev işi çocuk vs burda kaç kişi hem çalışan hem çocuk büyüten bayanlar zaten çoğunun foruma girmeye vakti yoktur.
Biz kimiz ki zaten ya. Biz aslında yoğuuuzz.

Sen kesinlike fake sin . Aklımızla dalga geç ,ama ben çok mutlu oldum😊 gerçekte karşımızda böyle aptal bir kız yok.......gerizekalı, köle olma heveslisi bir kız yok ....... çok şükür 🤲🤲🤲

Bence sizi adamın zenginliği cezbediyor yoksa böyle baskıcı birini hiçbir şekilde hayatınıza sokmamanız gerekirdi. Maddi konfor uğruna yakında birleşeğinizi düşünüyorum.
Aaa olur mu bunlar hep aşktan. Tamamen duygusal yani ❤

Bence sizi adamın zenginliği cezbediyor yoksa böyle baskıcı birini hiçbir şekilde hayatınıza sokmamanız gerekirdi. Maddi konfor uğruna yakında birleşeğinizi düşünüyorum.
zenginliği değil de hem zeki her işi halleder çözer atik biridir, işinde başarılıdır ki başarılı erkekleri severim hemde yakışıklı

zenginliği değil de hem zeki her işi halleder çözer atik biridir, işinde başarılıdır ki başarılı erkekleri severim hemde yakışıklı
işte buna asla inanmam. Kariyeri olan yakışıklı da bir adam bu kadar ezik olamaz. Görmedim de duymadım da. Bu kadar çağdışı zihniyette ve baskıcı, eril kafalı bir adam böyle biri olamaz.

Evlenir kesinlikle sırf paralı diye rahat ederim diye. kalıbımı basarim dayakta yer çeker sineye.adam psikopat bu düşünceler normal değil.
dayak yiyeceğimi hiç sanmıyorum en fazla bana çok sinirlenirse sert bi tavır yapar eskisi gibi öyle kol mol sıkamaz hem yaşça büyüdü hemde akıllanmıştır

işte buna asla inanmam. Kariyeri olan yakışıklı da bir adam bu kadar ezik olamaz. Görmedim de duymadım da. Bu kadar çağdışı zihniyette ve baskıcı, eril kafalı bir adam böyle biri olamaz.
malesef ki aile yaşayış tarzı bilmiyorum giyim takıntısı var, hemde baskın olmak istiyor müdahale ederim diyor, sözünün geçmesini istiyor

malesef ki aile yaşayış tarzı bilmiyorum giyim takıntısı var, hemde baskın olmak istiyor müdahale ederim diyor, sözünün geçmesini istiyor
Maymundan hallicedir o.
Eşimin ailesi de muhafazakar ama eşim üniversite eğitimi aldığı ve kendini geliştirdiği için o kafadan en az benim kadar nefret eden biri olmuş.
Aileden ileriye taşıyamayacak vizyonsuzlukta bir adam kariyerli de değildir yakışıklı da değildir. Kadınlarla nasıl bir ilişki kuracağını ayırt edemeyen birinden bahsediyoruz. Kendine eş değil cariye arıyor. Böyle bir adam dizisin tasvirinize uymaz kusura bakmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X