Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sarı yapmama izin vermez zaten ben uçlarını açtırayım yada gölge ışıltı attırayım dedim kahverengine bile yok demişti kendi rengin yap demişti şimdi ilk kez boyatıcam bu yapa kadar boyamadım beyazlar çoğaldı bakalım belki denerim bende farklı şeyler
İzin verirse denersin tabi.
Tamamda evet aşırı ilgili ve kontrolcü biri ama ilgisiz kendi Halime bırakan tamam basıl istiyorsan öyle yap kendin bilirsin kendi kararın diye sürekli herşeyi bana bırakın biri de ruhumu öldürmez mi birlikte karar almak karar vermek de güzel
İşte ben de bunu diyorum. Seni birey olarak kabul eden, sınırlarına saygı duyan adam senin tercihin olmaktan çok uzak, etki alanının dışında o adamlar. O yüzden millete sorup duruyorsun nerden buldun diye. Bi şok yaşadın tabi, başka türlüsünü bilmiyordun. Sen daha birey olamamışsın ki, sana saygı duyan değil seni güden lazım sana.

Sarı yapmama izin vermez zaten ben uçlarını açtırayım yada gölge ışıltı attırayım dedim kahverengine bile yok demişti kendi rengin yap demişti şimdi ilk kez boyatıcam bu yapa kadar boyamadım beyazlar çoğaldı bakalım belki denerim bende farklı şeyler

E yapma o zaman. Saçını sarı yapmazsan ölmezsin ama aşık olduğun adam tarafından bir ömür güdülmek paha biçilemez 😌

Hanımlar atlanan bir kaç konu daha var aslında.
Aile ziyareti adam belkide hiç fikrini almadan alıp götürecek geleceksin diyecek,yeri gelecek temizle evi anama yardım et diyecek.Bunun bayramı seyranı var daha.
Diğeride özel taraflar,bu kızımızın itiraz etme durumu olmayacak mesela,yorgundur istemez filan daha detaylıda yazamam bunu.
Adam bildiğiniz diktatör söz hakkı tamamen onda olacak,bizimkide napıyım seviyrum kabulumdur diyip susup yaşayacak bunları.
Daha da sebebler çok olacak.

Hanımlar atlanan bir kaç konu daha var aslında.
Aile ziyareti adam belkide hiç fikrini almadan alıp götürecek geleceksin diyecek,yeri gelecek temizle evi anama yardım et diyecek.Bunun bayramı seyranı var daha.
Diğeride özel taraflar,bu kızımızın itiraz etme durumu olmayacak mesela,yorgundur istemez filan daha detaylıda yazamam bunu.
Adam bildiğiniz diktatör söz hakkı tamamen onda olacak,bizimkide napıyım seviyrum kabulumdur diyip susup yaşayacak bunları.
Daha da sebebler çok olacak.
Yaparsa ölmez ya. Şimdi bi tane daha maddi açıdan rahat ettirecek adam bul aşık ol falan zor iş.

Tamamda evet aşırı ilgili ve kontrolcü biri ama ilgisiz kendi Halime bırakan tamam basıl istiyorsan öyle yap kendin bilirsin kendi kararın diye sürekli herşeyi bana bırakın biri de ruhumu öldürmez mi birlikte karar almak karar vermek de güzel
Ay sen iflah olmazsın. İşin kötüsü şiddet haberlerine şu forumu okuduktan sonra eskisi kadar üzülmez oldum. Senin gibi bilerek ateşe atıyorsa insanlar kendilerini biz ne yapabiliriz? Bize daha çok yazık, sinirimiz moralimiz bozuluyor.
Başka bir konuna daha yazmayacağım. Ne desek boş.

Hazır varken yorulmaz diğer sorunlarla.
Beyin devrelerim yanıyor okurken,çok ciddi sıkıntısı var aslında kabul edemiyor bunada sevgi diyor.
Erkek böyle bir şey onun için. Saç rengine kadar karışır, kıskanır, kısıtlar, denize sokmaz, başka yerde çalıştırmaz ama don parana kadar verir, her türlü rahatını sağlar.

Hazır varken yorulmaz diğer sorunlarla.
Beyin devrelerim yanıyor okurken,çok ciddi sıkıntısı var aslında kabul edemiyor bunada sevgi diyor.
Ahretlik yine mi bu konudasın 🤦‍♀️
Benim tatlı iyi kalpli ahretliğim, tecrübelerimiz bize öğretti ki herkes kendi seçtiği yoldan yürür, bu arkadaşımızın kendisiyle alakalı tek seçimi bu adam, diğer tüm seçimlerini adama bırakıyor.

Giyemeyecek de olsa zira veto yer, çoktaaaan gelinlik modelleri baktım bile, kına elbisesini de klasik olsun diye kırmızı seçtim ama mor’a itiraz eden kırmızıya da karşı çıkabilir bilemedim🙄

Eklentiler

• A2C21465-A0DC-45C9-92F8-6A4D7BCC3FE2.webp
    A2C21465-A0DC-45C9-92F8-6A4D7BCC3FE2.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 33
  • B6A93CED-5907-4866-93A3-776FAD9017CE.webp
    B6A93CED-5907-4866-93A3-776FAD9017CE.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 35
  • F2DE8438-A3D5-4AF2-94D6-C511C310E645.webp
    F2DE8438-A3D5-4AF2-94D6-C511C310E645.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 32
  • E50C64AE-8EAD-4166-937D-46542B8B8F3E.webp
    E50C64AE-8EAD-4166-937D-46542B8B8F3E.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 34
  • 013F8251-83A8-4924-B341-76642DEB13FD.webp
    013F8251-83A8-4924-B341-76642DEB13FD.webp
    28 KB · Görüntüleme: 30
Benim tatlı iyi kalpli ahretliğim, tecrübelerimiz bize öğretti ki herkes kendi seçtiği yoldan yürür, bu arkadaşımızın kendisiyle alakalı tek seçimi bu adam, diğer tüm seçimlerini adama bırakıyor.

Giyemeyecek de olsa zira veto yer, çoktaaaan gelinlik modelleri baktım bile, kına elbisesini de klasik olsun diye kırmızı seçtim ama mor’a itiraz eden kırmızıya da karşı çıkabilir bilemedim🙄
Bunlar olmaz , çok açık.

Bu gelinliklere okey demez malesef ama üstü açık olanları giymek isterdim

Erkek böyle bir şey onun için. Saç rengine kadar karışır, kıskanır, kısıtlar, denize sokmaz, başka yerde çalıştırmaz ama don parana kadar verir, her türlü rahatını sağlar.
Hoşuna gidiyor demek ki,stockholm sendromu yaşıyor resmen.
evet erkek adam küpe takmaz der
Bak nasılmış konu kendine gelince demi.

Sorma ahretlik ışınlandım bir anda buraya :olamaz:
Kendi elleriyle noel hediyesi gibi sunuyor.
Çok açık bunlar hanzo kesin kırmızı kartı :duduk: ahanda böyle gösterir, u ne böyle sen benim arkamdan lafmı söyletecen der kesin.

Hoşuna gidiyor demek ki,stockholm sendromu yaşıyor resmen.

Bak nasılmış konu kendine gelince demi.

Sorma ahretlik ışınlandım bir anda buraya :olamaz:
Kendi elleriyle noel hediyesi gibi sunuyor.
Çok açık bunlar hanzo kesin kırmızı kartı :duduk: ahanda böyle gösterir, u ne böyle sen benim arkamdan lafmı söyletecen der kesin.
Annesi aldırmaz bunları zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X