Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İrmik doktora gidip orasını burasını açmasın diye evde kendi imkanlarıyla pipetle falan sonda yapar bu adam.
Çünkü çok aşk 😍
işe giriş işin sağlık raporu almaya gittiğimde akciğer filmini çeken doktor erkekti. bayan asistanı vardı beni içeri aldılar bayan asistan çıktı. sonra orda adamla başbaşa kalmayım diye bu geldi müdahale etti bayan asisstanda içerde dursun dedi. tamam dediler. öyle çekildim.

direk suya değdiremeyerek klozet kenarına çarptırarak

E senden sonra o tuvalete giren bir erkek "vaaay irmik burada bol pantolonunu indirdi ve..." diye hayal kurmayacak mı?
Bahçeli villanızda bir alanı çevirip içine toprak dökseniz daha iyi olur bence. Ses çıkarmadan eşeleyip görürsünüz işinizi.

işe giriş işin sağlık raporu almaya gittiğimde akciğer filmini çeken doktor erkekti. bayan asistanı vardı beni içeri aldılar bayan asistan çıktı. sonra orda adamla başbaşa kalmayım diye bu geldi müdahale etti bayan asisstanda içerde dursun dedi. tamam dediler. öyle çekildim.
Ah canım ne aşk hadi doktor seni yerse falan

Aman da aman ne korumacı ne sahiplenici

Gözümde yaş pıt

aşk oldu olalı böyle aşk yaşanmamıştır

Kibariye gibi ALLAH hhhhhhhhhhhh diyesim geldi

:KK200::KK68::KK200::KK68::KK200::KK68::KK200::KK68::KK200::KK68::KK200::KK68::KK200::KK68::KK200::KK68::KK200::KK68:

Sizi aşk böcukleri sizi :nazar::nazar::nazar::nazar::KK72::KK72::KK72::KK72::KK37::KK37::KK37:

Röntgeni çeken doktor ve asistanı hmm, teknisyen değil yani eminsin?

Her şeyi bırak da insan evinin tuvaletinde de şarıl şarıl işeyemeyecekse ohoo. Gazı da korka korka mı çıkaracaksınız? Yok daha neler. Siz de iyi makaraya sardınız hee. Seks yaparken doggy poziyonu denemeyin nacizane. Gaz çıkardınız sanar kavga edebilir.
Doggy yasaktır zinhar haram. O ne öyle hayvanları taklit eder gibi. Mis gibi misyoner var

İyi yapmış. Sevdiği kadını elin adamıyla baş başa mı bırakacaktı? Akciğer filmin konulu filme dönerdi artık evlerden ırak.

ibadet etmediğini nereden çıkrdınız hiç bir cumayı kaçırmaz ramazanda orucunu kaçırmaz sürekli ayetleri okur
Yahu dert ne git evlen işte.
Anaaaa
Kk'nın derdi de bu olmuş.
Sallayın evlensin gitsin.
Sanki babamın kızı anasını satayım.

Ya kızlar cidden oturmuş kaç mesajdır olayınm absürtlüğünü mü tartışıyorsunuz allasen ?
Evlensin işte yahu, bizene.
Ne halleri varsa görsünler.
Anamız mı , bacımız mı ?
Şahsen ne halt yerse yesin.,
Ekonomi yangın yeriyken en son düşünecegim insan bile degil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X