- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Çiş sessiz yapılacak yoksa kızıyor,yüksek sesle kahkahada cinnet geçiriyor,gaz çıksa kıyameti kopartır kesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaaaan çiş onun çişi.Her gün bir şey çıkarıyor
Bugünde iserken ses çıkması sorun
Yazdım sildim yazdım sildim yoksa ağzımı bozacam bu gidişle..direk suya değdiremeyerek klozet kenarına çarptırarak
Yaw abla vallahi billur geçiyor.Yazdım sildim yazdım sildim yoksa ağzımı bozacam bu gidişle..
Bence evlensin yani tam birbirlerine göreler. Adam ağır ruh hastası yalnız.Aman ya katip.
Valla nenem şunu derdi.
Bizi ikna etmeye çalışır, başarısız olursa da
Bok yiyenin uşağı ne edersen et der konuyu kapatırdı ajkfjhjhnd
Adam hastaysa kız da normal degil zaten.Bence evlensin yani tam birbirlerine göreler. Adam ağır ruh hastası yalnız.
Sizin gibiler toplumdan tecrit edilse keşkeişe giriş işin sağlık raporu almaya gittiğimde akciğer filmini çeken doktor erkekti. bayan asistanı vardı beni içeri aldılar bayan asistan çıktı. sonra orda adamla başbaşa kalmayım diye bu geldi müdahale etti bayan asisstanda içerde dursun dedi. tamam dediler. öyle çekildim.
Bide bu okumuş mühendis olmuş,gerçi bunada inanmıyorum artık,kafa buluyor resmen.Yaw abla vallahi billur geçiyor.
Ciddiye alındıkça da daha da absürt şeyler yazıyor, olay bu.
Aman ya bihter.Sizin gibiler toplumdan tecrit edilse keşke
Bu satırları akıl hastanesinden yazıyor da olabilir bilemiyoruz ki. Nerde çalışıyorsun dedin cevap vermedi. Yazılımcıymış ama bütün gün burda saçmalıyor.Sizin gibiler toplumdan tecrit edilse keşke
Kendileri naparlarsa yapsinlar ama toplumun huzurunu bozuyorlar .Aman ya bihter.
Gerçekse eger halinden memmun zaten.
Neresini çektirirse çektirsinler beraberce.
Boş ver.
AblaBide bu okumuş mühendis olmuş,gerçi bunada inanmıyorum artık,kafa buluyor resmen.
bayan doktor seçiyoruz, dişte falandaKadın hastalıkları muayenelerinde napıyorsunz
Sen de kardeşinden bilirsin, Allah aşkına mesai zamanı başını kaşıyacak vakti oluyor mu?Abla
Kardeim bilgisayar mühendisi.
Bir katılım bankasında 2 senedir çalışıyor.
Çocuk azdan başladı şuan kademe atlayacak
Dedigi şu.
Abla mühendislik okumak evet kolay degil ama bu zekayı kullanmak çok başka bir şey.
Kaç tane aptal mühendis gelip çalışıp gönderiliyor, biliyor musun diyordu.
Kızıyordum niye öyle düşünüyorsun diye.
Abla dedi iş hayatı acımasız. Adam okumuş mühendis olmuş ama işi beceremiyor, napayım öyle okumayı dedi
Adam para ödüyorsa işine yaramayan ama adı bilmem ne mühendisi olan adamı orada tutumaz.
Bu kız da sanırım anca bu kadarını kullanıp okuyabilmiş.
Açıkçası fifi benim için.
Dedigim gibi kendi hayatı bizi hiiiiiç ırgalamaz.
Nasıl yaşarsa yaşasın sevgilisi ile.
Tamam işte mutlu mesut yaşayın çok mutluluklar size.bayan doktor seçiyoruz, dişte falanda
Kız ne baş kaşıması.Sen de kardeşinden bilirsin, Allah aşkına mesai zamanı başını kaşıyacak vakti oluyor mu?
Burası senin günlük oldu hadi ne yaparsan yap artıkbayan doktor seçiyoruz, dişte falanda
Heh işte aynen öyle. İrmik bu vakti nerden buluyor?Kız ne baş kaşıması.
Çocugun sürekli toplantısı oluyor.
Evde çalıştıgı dönemde azıcık ses etsek bize bagırıyordu yeteeeeer diye.
İşten bir geliyor perti çıkmış.
İşleri çok dikkat isteyen bir iş.
Hataya yer yok.
Hata demek para demek, zaman demek.
Ciddi derecede sistem açıgı vermek demek.
Öttürürler adamı.
EvdenHeh işte aynen öyle. İrmik bu vakti nerden buluyor?![]()
En zor mesleklerden biride bu zaten,tıpta olduğu gibi.Abla
Kardeim bilgisayar mühendisi.
Bir katılım bankasında 2 senedir çalışıyor.
Çocuk azdan başladı şuan kademe atlayacak
Dedigi şu.
Abla mühendislik okumak evet kolay degil ama bu zekayı kullanmak çok başka bir şey.
Kaç tane aptal mühendis gelip çalışıp gönderiliyor, biliyor musun diyordu.
Kızıyordum niye öyle düşünüyorsun diye.
Abla dedi iş hayatı acımasız. Adam okumuş mühendis olmuş ama işi beceremiyor, napayım öyle okumayı dedi
Adam para ödüyorsa işine yaramayan ama adı bilmem ne mühendisi olan adamı orada tutumaz.
Bu kız da sanırım anca bu kadarını kullanıp okuyabilmiş.
Açıkçası fifi benim için.
Dedigim gibi kendi hayatı bizi hiiiiiç ırgalamaz.
Nasıl yaşarsa yaşasın sevgilisi ile.
Kocaman maşallah sana tepe tepe kullsn şimdibayan doktor seçiyoruz, dişte falanda