- 28 Ağustos 2020
- 8.803
- 39.284
- 498
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Evden
kadınlar kulubunde kusturmalı boşnak röntgeni (!) anlattırmazlar adama ayol
Hoşt der patron, ya da genel kurum yetkilisi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evden
kadınlar kulubunde kusturmalı boşnak röntgeni (!) anlattırmazlar adama ayol
Hoşt der patron, ya da genel kurum yetkilisi.
Hayat üniversitesi ayak uzatma mühendisliğiKız ne baş kaşıması.
Çocugun sürekli toplantısı oluyor.
Evde çalıştıgı dönemde azıcık ses etsek bize bagırıyordu yeteeeeer diye.
İşten bir geliyor perti çıkmış.
İşleri çok dikkat isteyen bir iş.
Hataya yer yok.
Hata demek para demek, zaman demek.
Ciddi derecede sistem açıgı vermek demek.
Öttürürler adamı.
Hele ki yazılım mühendisi.
Valla adamı düz yatırıp ters severler.
Gözünün yaşına bakmazlar haydi yallah.
Çocuk anca akşam vakti bizi arıyor dlaDJKAFAFJF
Bu kadın ev mühendisi demek ki![]()
Abla teknoloji üzerine kuruldugu için sistem açıgı vermek dikkatsizlik ve bilgisizlikten geçiyor.En zor mesleklerden biride bu zaten,tıpta olduğu gibi.
Adam okumuş ama bir gıdım kendini yetiştirememiş hayata bakışı bile ezik yani.
Yazık valla okunan o yıllarada.
Kocaman maşallah sana tepe tepe kullsn şimdi![]()
![]()
Ama bizi ikna etmeye çalışan İrmik şu anAman ya katip.
Valla nenem şunu derdi.
Bizi ikna etmeye çalışır, başarısız olursa da
Bok yiyenin uşağı ne edersen et der konuyu kapatırdı ajkfjhjhnd
Abartmışsınız bende bankada yazılımcıyım o kardeşinizin bahsettiği şeyleri erkek arkadaşım söylüyordu ban okurken sınıftakiler çoğu boş mühendis girdiğinde birşey öğrenmezsin falan diye kendisi gerçekten işinde çok iyidir onu söyleyeyim ki kendi işini kurdu bu yüzden ve benim gidip bahsettiğiniz o sıkıntı stresi çekmemi istemedi hergün bilgisayar başındayım benimde sürekli toplantım yoğunluğum oluyor bende evden çalışıyorum ama telefondan da buraya bakabiliyorum iki senelik kardeşiniz daha ben beş senedir bu işi yapıyorum kıdemliyimKız ne baş kaşıması.
Çocugun sürekli toplantısı oluyor.
Evde çalıştıgı dönemde azıcık ses etsek bize bagırıyordu yeteeeeer diye.
İşten bir geliyor perti çıkmış.
İşleri çok dikkat isteyen bir iş.
Hataya yer yok.
Hata demek para demek, zaman demek.
Ciddi derecede sistem açıgı vermek demek.
Öttürürler adamı.
Hele ki yazılım mühendisi.
Valla adamı düz yatırıp ters severler.
Gözünün yaşına bakmazlar haydi yallah.
Çocuk anca akşam vakti bizi arıyor dlaDJKAFAFJF
Bu kadın ev mühendisi demek ki![]()
Yazılım mühendisi olacakta kadınlar kulübünde gelip memeli röngtgen filmi anlatacak he !?Hayat üniversitesi ayak uzatma mühendisliği![]()
ajdhdhhdAbartmışsınız bende bankada yazılımcıyım o kardeşinizin bahsettiği şeyleri erkek arkadaşım söylüyordu ban okurken sınıftakiler çoğu boş mühendis girdiğinde birşey öğrenmezsin falan diye kendisi gerçekten işinde çok iyidir onu söyleyeyim ki kendi işini kurdu bu yüzden ve benim gidip bahsettiğiniz o sıkıntı stresi çekmemi istemedi hergün bilgisayar başındayım benimde sürekli toplantım yoğunluğum oluyor bende evden çalışıyorum ama telefondan da buraya bakabiliyorum iki senelik kardeşiniz daha ben beş senedir bu işi yapıyorum kıdemliyim
Benim kardeşimde mühendis deli gibi çalışıyor oda.Abla teknoloji üzerine kuruldugu için sistem açıgı vermek dikkatsizlik ve bilgisizlikten geçiyor.
Ciddiyim adamı öttürler.
Hatta birisi ciddi ihtar üzerine zarar hasebiyle hakkında dava açıldı.
Kardeşim argede.
Deliriyor çocuk.
Abla diyor işimiz zor gerçekten.
Abla telefonda kk formu okuyacak kadar vallahi boş vakitleri olmuyor zavallıların aha sen de bilirsin.Benim kardeşimde mühendis deli gibi çalışıyor oda.
Zor bir alan sonuçta.
Evwt bahsettiğin bu kadar zor işi erkek arkadaşım kendisi yapıyor kendi işinde ve Teknopark’ta ben onun zekasını bilgisini sorun çözücülüğünü herşeye yetişmesini çok beğeniyorum ancak malesef bana karşı hassas kıyafet konusunda Özgür olmam konusunda bunları aşamıyorAbla teknoloji üzerine kuruldugu için sistem açıgı vermek dikkatsizlik ve bilgisizlikten geçiyor.
Ciddiyim adamı öttürler.
Hatta birisi ciddi ihtar üzerine zarar hasebiyle hakkında dava açıldı.
Kardeşim argede.
Deliriyor çocuk.
Abla diyor işimiz zor gerçekten.
Kızım banane senin erkek arkadasından beEvwt bahsettiğin bu kadar zor işi erkek arkadaşım kendisi yapıyor kendi işinde ve Teknopark’ta ben onun zekasını bilgisini sorun çözücülüğünü herşeye yetişmesini çok beğeniyorum ancak malesef bana karşı hassas kıyafet konusunda Özgür olmam konusunda bunları aşamıyor
Hayır gözünün önünde ol, nerde ne halt ettiğini bilsin diye seni işyerine oturtmak istiyor. Biliyorsun da işine gelmiyor.Abartmışsınız bende bankada yazılımcıyım o kardeşinizin bahsettiği şeyleri erkek arkadaşım söylüyordu ban okurken sınıftakiler çoğu boş mühendis girdiğinde birşey öğrenmezsin falan diye kendisi gerçekten işinde çok iyidir onu söyleyeyim ki kendi işini kurdu bu yüzden ve benim gidip bahsettiğiniz o sıkıntı stresi çekmemi istemedi hergün bilgisayar başındayım benimde sürekli toplantım yoğunluğum oluyor bende evden çalışıyorum ama telefondan da buraya bakabiliyorum iki senelik kardeşiniz daha ben beş senedir bu işi yapıyorum kıdemliyim
Kız katip eline eline vuracam kızım.Hayır gözünün önünde ol, nerde ne halt ettiğini bilsin diye seni işyerine oturtmak istiyor.
Herşeyi döktü zaten adamın nasıl işediğine kadar engin bilgelride öğrendik.Yazılım mühendisi olacakta kadınlar kulübünde gelip memeli röngtgen filmi anlatacak he !?
Kurumda afferim kızıma ne de güzel çalişiyi diyecek.
Ablacım kardeşim sevgilisi kendisine zaman ayıramadıgı için kız ayrıldı ondan mesela.
Üstelik kız da bilg. mühendisi ama işte sadece adı okumuş.
İcraat yoktu kızda
İki girdiği işten de atıldı
Sebebi birisinde fazla internette sörf yapmak ve özel hayatını işine yansıtmak.
Hah hahKızım banane senin erkek arkadasından be
Beni mi alacan ayol ?
Banane
Ben arkadaşlarla şey yapıyorum yahu beni pas geç afjajfjfbf
İnsan nefes almaya vakti kalmaz yani,nerde kk'ya girecek vakti olsun .Abla telefonda kk formu okuyacak kadar vallahi boş vakitleri olmuyor zavallıların aha sen de bilirsin.
Eline telefon alıp hele dur kk'da az takiliyim işe dönecegim diyemeyecegi bir meslek grubu.
Yoook arar da bulursun iknayı daha. Bilakis evlensin. Ayrı ayrı kimsenin başına bela olmasın bu değişikler. Ama gerçeklerini de gördüğüm yerde hatırlatırım abi, kötüyüm ben yapacak bir şey yok.Kız katip eline eline vuracam kızım.
Oturmuş ikna ediyi![]()
Abla beraber işesinler işteHerşeyi döktü zaten adamın nasıl işediğine kadar engin bilgelride öğrendik.
Okumaklada olmuor artık,kendini yetiştirecek ki hayata sıkı tutunsun.
O kadar detay verirse iştende atılır yani..
Özel hayatını işine nasıl yansıtmış kardeşinizle olan sorunlarını mı anlatmışYazılım mühendisi olacakta kadınlar kulübünde gelip memeli röngtgen filmi anlatacak he !?
Kurumda afferim kızıma ne de güzel çalişiyi diyecek.
Ablacım kardeşim sevgilisi kendisine zaman ayıramadıgı için kız ayrıldı ondan mesela.
Üstelik kız da bilg. mühendisi ama işte sadece adı okumuş.
İcraat yoktu kızda
İki girdiği işten de atıldı
Sebebi birisinde fazla internette sörf yapmak ve özel hayatını işine yansıtmak.
Bunlar hep domates pahalandı diye işte. Kaçar mı işyeri sahibi koca şimdi?Abla beraber işesinler işte
İster tavana kalp çizerek işesinler.
İster birbirlerinin üzerine işesinler.
Emaaaan hadi biz ekonomi sayfasına gidip az dert yakınak mı ?
Domatesssss diyim domatesss amma da pahalandı.