- 30 Aralık 2009
- 23.358
- 92.607
- 1.123
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
İşte sen düşün nasıl geldi djfaffhfKonu buralara nasıl geldi![]()
Her konuda şener şen gibi domatisssss demeden duramam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte sen düşün nasıl geldi djfaffhfKonu buralara nasıl geldi![]()
Ben de tesettürlüyüm ama höt zötüm diye beğenmedi sonra .abla bak ben tesettürlüyüm en uygun profil benim çekil aradan.
Klozete bile oturmam o istesin yeter ki![]()
Abla salça 10 kiloYeter canısı 10 kiloda az değil yani,domates salçasıyla karıştırcan zaten yemek yaparken
İşte aramızdaki farkı anlayacak jkkdjkadnaBen de tesettürlüyüm ama höt zötüm diye beğenmedi sonra .
Benim goca yok bana da kötü o ekonomiKızım ekonomi çoh kötü
kocayı boşamam lazım![]()
Yakarım bu gezegeni sjksjksjkAbla gurbanın olam yakma kendini.
Bu arada 16 yarım kiloluk şişelerden sos yaptım yeter mi ahahaha
Çaktırmaaaaa susssssKonu buralara nasıl geldi![]()
Kızım adamın iş yeri varmış.Benim goca yok bana da kötü o ekonomi
Yanı buldu helva zengin gocayi kaçar mı akıllı gadin![]()
Duydun tabi işyerini.Üfff yine kaçamadım işte.
Tamam la tamam ben boşanır alırım röntgenci sevgilisini.
Yeter ki ona zarar gelmesin![]()
Işeme nin sesli olmasından buraya geldik bilemedim bendeKonu buralara nasıl geldi![]()
Bana sesi çıkmıyor nedenseBen de tesettürlüyüm ama höt zötüm diye beğenmedi sonra .
Ellerne sağlık olsun kışı rahat geçirirsin hepsiyle.Abla salça 10 kilo
8 i domates ikisi biber.
Bir de 16 şişe yarım kiloluklardan domates sosum var.
KaaçmazzzzDuydun tabi işyerini.![]()
Herşeyi döktüğüm için bende sorun sanırım şuan ancak ben yaşadığım durumları anlattım bir yandan da soğumak içinKonu yine adama geldi ya biz senden bahsediyoruz![]()
Şimdi de biz ısındık, hep beraber gelinlik giyip adama koşmayı düşünüyoruz, nasıl olacak?Herşeyi döktüğüm için bende sorun sanırım şuan ancak ben yaşadığım durumları anlattım bir yandan da soğumak için
Hani bir karikatür vardı.Büyüklerin yanında bacak bacak üstüne attıysan bizden olmaz.
Sen de az sorunsuz değilsin tabi ama olsun biz seni böyle sevdik.Herşeyi döktüğüm için bende sorun sanırım şuan ancak ben yaşadığım durumları anlattım bir yandan da soğumak için
Bendeki en büyük sorun ne pekiSen de az sorunsuz değilsin tabi ama olsun biz seni böyle sevdik.
Klozetin doğru noktasını denk getirememen jdjdBendeki en büyük sorun ne peki
Ayrılmadınız mı? Dün ağlamıyor muydu bu adamHerşeyi döktüğüm için bende sorun sanırım şuan ancak ben yaşadığım durumları anlattım bir yandan da soğumak için
Dünkü mesaja geri dönmedimAyrılmadınız mı? Dün ağlamıyor muydu bu adam
Lütfen dalga geçmeyinKlozetin doğru noktasını denk getirememen jdjd![]()