- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Takıntılı olduğu diğer şeyler nedir mesela.Bu dün bahsettiğim kızdığı uyardığı şeyleri kastediyorum takıntılı olduğu bir çok şey var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takıntılı olduğu diğer şeyler nedir mesela.Bu dün bahsettiğim kızdığı uyardığı şeyleri kastediyorum takıntılı olduğu bir çok şey var
bir kere tamamiyle benim her hareketimi kontrol etmek yönlendirmek istiyor. benim giyiymim konuşmam tepkilerim onun istediği gibi olmalı kadın kısmı susar çok konuşmaz kafasında.bir erkekle tarışamam uzun süre konuşamam maillerimi kontrol eder kart ekstrelerime bakar benim plazada çalışmamdan rahatsız mesela orda böyle güzel giynip arkadaşlarımla sohbetim olduğunda beni plaza kızı modunda havalanmış sanıp kıskanıp laf sokuyor banaTakıntılı olduğu diğer şeyler nedir mesela.
Seni cam fanusa koysa daha mantıklı olur.bir kere tamamiyle benim her hareketimi kontrol etmek yönlendirmek istiyor. benim giyiymim konuşmam tepkilerim onun istediği gibi olmalı kadın kısmı susar çok konuşmaz kafasında.bir erkekle tarışamam uzun süre konuşamam maillerimi kontrol eder kart ekstrelerime bakar benim plazada çalışmamdan rahatsız mesela orda böyle güzel giynip arkadaşlarımla sohbetim olduğunda beni plaza kızı modunda havalanmış sanıp kıskanıp laf sokuyor bana
dün bir arkadaş konu açtı eşim diye ufak bir tartışmadan gelinen noktalar itiş kakış psikolojik ve fiziksel şiddet benzer durumları bizde çok yaşadık beni uyardığı konularda aynı o adam gibi tepkiler verdiği için bende her seferinde tartışma büyüyüp uzamasın diye sesimi çıkarmamak zorunda kalıyorum. ama malesefki seviyorum ve konudaki arkadaşta seviyorum o yüzden boşanamam demiş. çok benzettim kendime. ama evlendiğimde aynı o şekilde tekrar davranmasını istemiyorum o sıkıntıları yaşamak istemiyorum. fakat biliyorum ki eski erkek arkadaşımda nolursa olsun beni hiç bırakmayacak iyi günde kötü günde yanımda olacak birisi. o yüzden sanırım aslında içten içede ona bir güvenim var.Seni cam fanusa koysa daha mantıklı olur.
Bu kadar ileri safhada olan birine nasıl tahammül ediyorsun,senin özel hayatını gasp etmiş ele geçirmiş.
Sen hala bikini deniz askılı bluz diyorsun,senin kendine cidden güvenin yok sesin bile çıkmıyor bu hadsize.
Aynı şeyleri yaşamak istemiyorsan adamı değiştircen. Hala ona güveniyorum diyosun ya gram akıl almiyosun. Güven güven, tekme tokat dalıp seni odalara kilitleyince gorcen sendün bir arkadaş konu açtı eşim diye ufak bir tartışmadan gelinen noktalar itiş kakış psikolojik ve fiziksel şiddet benzer durumları bizde çok yaşadık beni uyardığı konularda aynı o adam gibi tepkiler verdiği için bende her seferinde tartışma büyüyüp uzamasın diye sesimi çıkarmamak zorunda kalıyorum. ama malesefki seviyorum ve konudaki arkadaşta seviyorum o yüzden boşanamam demiş. çok benzettim kendime. ama evlendiğimde aynı o şekilde tekrar davranmasını istemiyorum o sıkıntıları yaşamak istemiyorum. fakat biliyorum ki eski erkek arkadaşımda nolursa olsun beni hiç bırakmayacak iyi günde kötü günde yanımda olacak birisi. o yüzden sanırım aslında içten içede ona bir güvenim var.
O zaman bu cevheri kaçırmayın ve evlenin derim. Sizi bu şekilde seven başka birini bulamazsınız Allah korusun evde kalır kurursunuz.dün bir arkadaş konu açtı eşim diye ufak bir tartışmadan gelinen noktalar itiş kakış psikolojik ve fiziksel şiddet benzer durumları bizde çok yaşadık beni uyardığı konularda aynı o adam gibi tepkiler verdiği için bende her seferinde tartışma büyüyüp uzamasın diye sesimi çıkarmamak zorunda kalıyorum. ama malesefki seviyorum ve konudaki arkadaşta seviyorum o yüzden boşanamam demiş. çok benzettim kendime. ama evlendiğimde aynı o şekilde tekrar davranmasını istemiyorum o sıkıntıları yaşamak istemiyorum. fakat biliyorum ki eski erkek arkadaşımda nolursa olsun beni hiç bırakmayacak iyi günde kötü günde yanımda olacak birisi. o yüzden sanırım aslında içten içede ona bir güvenim var.
İrmik sen çalışmıyor musun 7/24 buradasın. Kariyerli bir kadındın ya ondan sordum.
Bu arada ben de 8/19 buradayım![]()
Evden çalışmak daha zor, dikkatini dağıtacak hep bir şey oluyor. Bi de buraya gelip çene yetiştirince bitiyor mu o iş bari?Evden çalışıyorum mesai başladı burdaki mesaide başladı
Ara verdikçe bakıp yazıp çıkıyorum gözümü ekrandan ayırmakda iyi oluyorEvden çalışmak daha zor, dikkatini dağıtacak hep bir şey oluyor. Bi de buraya gelip çene yetiştirince bitiyor mu o iş bari?
Bugün engelledim tamamen mesaj atamaz artık
hangi ülkedesin margaret sende baya bişeye yetişebiliyorsun hemde yoğunsun ve evlisinAy Irmik bak burada saat 19.00'a geliyor, isten ciktim eve geldim dinlenirken bu mesajini gordum. Pazartesi 10.00 gibi ofise gittigimden engelini acmis olacagina eminim ama ispatlayamam su an. O gun ispatlayacagim
Kaç gün veriyorsun,yada saat olarak o engel ksin kalakacak adım gibi eminim buna.Bugün engelledim tamamen mesaj atamaz artık
Bir şey olmaz yarın açarsın engelini. Sanma k başka numaradan yazsın sana. Senden emin engelini açacaksın o dahil hepimiz biliyoruz bunuBugün engelledim tamamen mesaj atamaz artık
hangi ülkedesin margaret sende baya bişeye yetişebiliyorsun hemde yoğunsun ve evlisin
Otur diyor oturuyorsun, kalk diyor kalkıyorsun. Bulmuş istediği gibi şekillendirebileceği birini neden bıraksın zatendün bir arkadaş konu açtı eşim diye ufak bir tartışmadan gelinen noktalar itiş kakış psikolojik ve fiziksel şiddet benzer durumları bizde çok yaşadık beni uyardığı konularda aynı o adam gibi tepkiler verdiği için bende her seferinde tartışma büyüyüp uzamasın diye sesimi çıkarmamak zorunda kalıyorum. ama malesefki seviyorum ve konudaki arkadaşta seviyorum o yüzden boşanamam demiş. çok benzettim kendime. ama evlendiğimde aynı o şekilde tekrar davranmasını istemiyorum o sıkıntıları yaşamak istemiyorum. fakat biliyorum ki eski erkek arkadaşımda nolursa olsun beni hiç bırakmayacak iyi günde kötü günde yanımda olacak birisi. o yüzden sanırım aslında içten içede ona bir güvenim var.
merhaba ilk sevgilim değil 2. ama bana karşı çok ilgili evet bunalttığı oluyor ama kızgınlıklar geçiyordu sonra galiba giymeme laf edede bende onun istediği gibi giymeye alıştım artık ünide çok takılmadım ama iş hayatına girincede insan özenli giyinmek istiyor. onu giyme bunu giyme diyende çok erkek var ve sözünü dinleyen mutlu olan arkadaşlarımda var illaki bunalıyorlardır ancak bakıyorum hepsi gayet mutlu görünüyor.Konulariniza baktim da ben bunaldim,siz bu adamdan nasıl bunalmadınız?onu giyme ,bunu giyme, oraya gitme ,valla evlendiginizde ailenizle bile görüstürmez. Israrınızı anlamıyorum. Ilk sevgiliniz falanda herkesi onun gibi mi sanıyorsunuz?kısıtlanmak hoşunuza mi gidiyor?
oo meslektaşız yani bende yazılımcıyım ama sen yöneticiyim demiştin ne zamandır yöneticilik ekip liderliği yapıyorsun yaşın genç sanırımAsya kitasinda bir ada ulkesindeyim. Evet benim beynim tek bir ise odaklanmayi reddediyor, ayni anda en az 2 sey yapmam lazim. Mesela oturup sadece televizyon izleyemem, odaklanamam cunku, su an hem dizi izliyorum, bir yandan kopegime oyuncak atiyorum o geri getiriyor tekrar atiyorum oynuyoruz, bir yandan da sana yaziyorum. Is yerinde calisirken bile ekrana bakarken arka fonda mutlaka bir sey caliyor olur, bazen buna ek olarak onumde kitap da acik olur ki goz atayim.
Bu arada ben yazilimciyim ama doktorada biyoinformatige gectim. Su an agirlikli olarak kisisellestirmis ilac/asi gelistirme calisiyorum.
margaret ailen nerede yaşıyor senin giyim tarzın vs nasıl baskıcı bir ailedemi büyüdün yoksa daha rahat mı yetiştinAsya kitasinda bir ada ulkesindeyim. Evet benim beynim tek bir ise odaklanmayi reddediyor, ayni anda en az 2 sey yapmam lazim. Mesela oturup sadece televizyon izleyemem, odaklanamam cunku, su an hem dizi izliyorum, bir yandan kopegime oyuncak atiyorum o geri getiriyor tekrar atiyorum oynuyoruz, bir yandan da sana yaziyorum. Is yerinde calisirken bile ekrana bakarken arka fonda mutlaka bir sey caliyor olur, bazen buna ek olarak onumde kitap da acik olur ki goz atayim.
Bu arada ben yazilimciyim ama doktorada biyoinformatige gectim. Su an agirlikli olarak kisisellestirmis ilac/asi gelistirme calisiyorum.
oo meslektaşız yani bende yazılımcıyım ama sen yöneticiyim demiştin ne zamandır yöneticilik ekip liderliği yapıyorsun yaşın genç sanırım
Olay şimdi de R Rosalind Franklin un hayatına mı geldi yamargaret ailen nerede yaşıyor senin giyim tarzın vs nasıl baskıcı bir ailedemi büyüdün yoksa daha rahat mı yetiştin