Barışmak istediğini söyleyen eski eş

YazYagmuru1

...
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2018
623
776
103
Merhabalar, belki taze konu olduğu için beni hatırlarsınız, şiddet hakaret vs sonrası boşanma davası açmistim. şikayet etmeyi planladığım eski eş kendince hamle yaptı, kadın beni savcılığa verecekmiş, versin dedim. . Sonuçta ben asıl isminden kendisine bahsetmemistim. Sadece iddia olarak kalıyor. Bütün bunlar eşliğinde tedavi olduğunu , benimle barışmak istediğini söyledi. Ben zaten inanmadım ve sağa sola ben eski eşime hâlâ bosanmama konusunda israrliyim, söylemler yalan gibi bir izlenim bırakmaya uğraştığını düşünüyorum. Diğer kadın konusu üzerinde durmadim ve de birlikte olmamızın mümkün olmadığını söyledim. Bildiğim konusunda ısrarcı olmak istemedim. Nedense konu kapansın istiyorum, ne halleri varsa görsünler modundayim. Üst üste gelince olaylar doğru yanlış yorum yapamıyorum. Yanlış mı yaptım sizce

Son düzenleme:
Devlet memuru bunlar birde polis hem evli hem başkasıyla yaşıyo duyulursa soruşturma geçirirler,görevden atılırlar ,sizi korkutuyor ki geri çekin davanızı canına okuyun kıçındaki donu bike alın

Merhabalar, belki taze konu olduğu için beni hatırlarsınız, şiddet hakaret vs sonrası boşanma davası açmistim. Evli bir bayan polisle birlikte idi. şikayet etmeyi planladığım eski eş kendince hamle yaptı, kadın beni savcılığa verecekmiş, versin dedim. (Kadın kendini başka bir isimle tanıtmışti çocuğuma, fotoğraflardan asıl kimliğini bulmuştum). Ama somut bir delilim yok oğlumun söylemi dışında. Sonuçta ben asıl isminden kendisine bahsetmemistim. Sadece iddia olarak kalıyor. Bütün bunlar eşliğinde tedavi olduğunu , benimle barışmak istediğini söyledi. Ben zaten inanmadım ve sağa sola ben eski eşime hâlâ bosanmama konusunda israrliyim, söylemler yalan gibi bir izlenim bırakmaya uğraştığını düşünüyorum. Diğer kadın konusu üzerinde durmadim ve de birlikte olmamızın mümkün olmadığını söyledim. Bildiğim konusunda ısrarcı olmak istemedim. Nedense konu kapansın istiyorum, ne halleri varsa görsünler modundayim. Üst üste gelince olaylar doğru yanlış yorum yapamıyorum. Yanlış mı yaptım sizce
Ne zamn bosaniyorsun

Back
X