Evet uygular... Bir erkek eğer KK da açılan konuları okuyorsa eşiyle barışmanın tek yolunun ona şiddet uygulamak yada onu aldatma kolduğunu düşünür...
Bir bakın bir derdim var bölümünde açılan konulara...
Kocam beni aldattı ne yapmalıyım..
Kocam beni dövdü ne yapmalıyım..
Kocam beni bıçakladı ne yapsam ki...
Bu konulara bütün normal insanların yapması gerektiği gibi birçoğumuz şiddetin olduğu aldatmanın olduğu birevlilik olmaz... KAç kurtul boşan diyoruz....
Sonra konu sahibi diyor ki, ama kocamı çok seviyorum...
Biz diyoruz ki ama kocan seni sevmiyor...
Sonra bazı başka yorumcular çıkıyor... Heeeyyy bekarakarı boşamak kolay.. Ne çabuk boşan diye akıl veriyorsunuz... Yuva kurmak kolaymı ki hemen bozulsun.. Hem yuvayı dişi kuş yapar.. Dul olmak zordur bilmem ne der....
Sonra boşan diyenler devam eder, o adamdan sana hayır gelmez falan diye.... Konu 3gün 5 gün 10 gün devam eder... Sonra konu sahibi gelir... Kocam çok pişmanmış, beni çok seviyore ben de onu çok seviyorum... Biz barıştık, bu evliliğe bi şans daha vericez der... Konuyu da yorumlara kapattırır.....
Eğer erkekler bu konulardan 1-2 tanesini okudularsa kasrılarıyla barışmanın yttek yolunun onları dövmek yada aldatmak olduğunu düşünmesin de ne yapsın.... Döverler aldatırlar... Sonra da karılarını bilgisayarın başına oturtup KK yı açtırırlar... 3 gün sonra garantili barışma... Hem de hiiç çaba sarfetmeden....