Aynen :) o yüzden farklı bir öneri bekliyorumyanlışlıkla mesaj atma devri dolmadı mı ya. mal değilse farkeder niyetini
Kızlar işyerinde birisi beni biriyle tanıştırdı 10 gün kadar görüştük ve ben ayrıldım ondanpazartesi günü ama barışmak istiyorum şimdi ama o ilk adımı ben atmış olmak istemiyorum tükürdüğünü yaladi demesin o yüzden msj 'la yada farklı bi yolla onun bana adım atmasını saglamalıyım siz belki bir fikir verirsiniz?
Hani sanki yanlışlıkla başkasına atacağım mesajı ona atmışım gibi ons benzer bir öneri istiyorum
O her dakika konuşalım her dakika mesajlaşalım istiyor ve benim o ara ailevi sorunlarım vardı bir kaç saat mesaj atmadim aramadim diye fazla üstüme geldi bende bitirdim;niye küsmüştünüz niye barışmak istiyorsunuz?
Olmaz ki o 60 yaşında bir adam nasıl denir kiYanlis msj numarasi eskimedi mi daha yahu.
Sizi tanistiran kisi devreye girsin bence :)
Ara. Bir kahve içmeye çağır. Olaylar gelişsinO her dakika konuşalım her dakika mesajlaşalım istiyor ve benim o ara ailevi sorunlarım vardı bir kaç saat mesaj atmadim aramadim diye fazla üstüme geldi bende bitirdim;
60 yaşında olan tanıştıran adam sanırım o zaten öyle bişey demez diye düşünüyorum60 yaşında demişsiniz bu kadar olgun bir adamın "tükürdüğünü yaladı" demesini beklemiyorum şahsen..
Bir şeyler içmeye çağırıp dürüstçe söyleyin. Bu yaşa gelmiş biri ne hissettiğinizi anlayıp hak verir size.
60 yaşında demişsiniz bu kadar olgun bir adamın "tükürdüğünü yaladı" demesini beklemiyorum şahsen..
Bir şeyler içmeye çağırıp dürüstçe söyleyin. Bu yaşa gelmiş biri ne hissettiğinizi anlayıp hak verir size.
EvetAracı 60 yaşında anladigim.
Nasıl başlamalıyım işte onu kestiremiyorumBen ilişkilerde dürüstlüğün daha çok işe yaradığına inanıyorum taktiklere göre.
Adamla tekrar görüşmek mi istiyorsun ya o dönem zor bir süreç geçiriyordum acele bir karar verdiğime inanıyorum. Senin için de sorun olmazsa bir kahve içelim mi gibi.
Yoksa ay rüyamda gördüm iyi misin, A harfine kazara bastım kusura bakma gibi şeylere kimse inanmıyor da inanmış gibi yapıyor.
Dürüst olun bence.
Ne yaparsanız yapın anlayacak en azından amma da cesur desin daha çok saygı duyar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?