Hakkınızda hayırlısı olsun diye dua edebilirim ben ancak. Bence siz de öyle yapın neyin iyi neyin kötü olacağını bilemezsiniz. Umarım mutlu olursunuzMerhaba, eşimle ayrıldık. Bir tane bebeğimiz var lütfen Allah rızası için dua eder misiniz Mehmet le Seda birleşsin diyerek. Kimin duasinin kabul olacagi bilinmez. Şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun dua edenlerden.
Neden ayrıldınız?Sorun var demek ki kimse durup dururken ayrılmaz.Merhaba, eşimle ayrıldık. Bir tane bebeğimiz var lütfen Allah rızası için dua eder misiniz Mehmet le Seda birleşsin diyerek. Kimin duasinin kabul olacagi bilinmez. Şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun dua edenlerden.
Neden tartıştınız? Küçük şeylerden tartışıp çoluğu çocuğu gözü görmeyen adam için dua mı istiyorsunuz şimdi?Amin inşaallah tabiki herşeyin hayırlısı ama küçücük bir şey bebeğimiz var hayırlı şekilde birleşelim inşallah. Çünkü çok küçük sebeplerden tartıştık ve olay büyüdü. Aslında büyük sorunumuz yok
Küçük sorun büyüdü aileler işin içine dahil oldu ve çıkılmaz hal aldı ayrildikNeden ayrıldınız?Sorun var demek ki kimse durup dururken ayrılmaz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Öfkesine yenik düştü işte gözü görmedi. Bende evi terkettimNeden tartıştınız? Küçük şeylerden tartışıp çoluğu çocuğu gözü görmeyen adam için dua mı istiyorsunuz şimdi?
Bosanmadik kiAdam iyi olsa boşanmazdınız.
Ne değişti de barışmak istiyorsunuz ?
Sizi İsteyen ailesini bebeğini bırakmak istemeyen hiç kimse, değil aileler kim işin içine girerse girsin bırakmaz. Çok üzgünüm. Hayırlısı olsun tekrar ama bence yolunuza bakın. Ondan yana sağlam adımlar görmedikçe tabiiKüçük sorun büyüdü aileler işin içine dahil oldu ve çıkılmaz hal aldı ayrildik
O zaman zamana birakin biraz ayrı kalın ortalık yatışsın,Ailesini seviyorsa adım atar zatenBosanmadik ki
Sizi İsteyen ailesini bebeğini bırakmak istemeyen hiç kimse, değil aileler kim işin içine girerse girsin bırakmaz. Çok üzgünüm. Hayırlısı olsun tekrar ama bence yolunuza b
O gitmedi ben evi terk ettim.Eşinizin hayatınızdaki görevi bitmişse gider. Bitmemişse zaten dönecektir. Sizin için hayırlı olanı isteyiniz.
Ortada hiçbir şey yok. Dava açılmadı sadece ayrıyız. 7 ay olduBoşanma gerçekleşmemişse biraz zaman verin bebeğiniz var öfkeyle hareket edilmiş konu neydi peki?
Barışma ihtimali yüksek zaten eğer aldatma şiddet yoksa hemen kesin bitti dememek lazım da tabi konuya göre de değişir Allah evladınızın hayrına yararına göre versin inşallah
Siz bi anlatsanıza neden kavga ettiniz?Ortada hiçbir şey yok. Dava açılmadı sadece ayrıyız. 7 ay oldu
Hiç bir şey yok ama eşiniz 7 aydır sizi aramiyormu barişmak istemiyormu?Ortada hiçbir şey yok. Dava açılmadı sadece ayrıyız. 7 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?