BARIŞMALI MIYIM?

Bunun cinsiyeti yok, aldatmaya meyilli insan eninde sonunda aldatır.

Sevgisinden şüphem yok demişsiniz doğrudur seviyor ama başkasına yazmayacak kadar değil, mesele bu.

Ayrıca peşinden koşmak, pes etmemek, sürekli fedakarlık yapmak, etrafında dönmek de sağlıklı bir ilişki mi sizce? Bunların karşılıklı ve eşit olması gerekmiyor mu dengeli bir ilişki için?

Ya benim hayatıma giren, etrafımda gördüğüm duyduğum herkesten daha iyiydi. Hem karakter hem bana davranışı olarak. O bile aldattıysa aldatmayan erkeği nasıl bulacağız diye düşünüyorum
Gerçekler farkedilmesin diye kendisini mükemmel lanse ediyor. Ondan beklenmesin diye ki gayet de başarılı olmuş :)

İlişkinin en heyecanlı yerinde birine yürümek deniyor buna mesajla kız cevap verse ne olacakti sanyrsnz??
Kemalik yapmaz modunda olmayın kızlar. Başta tabi ki sizi el üstünde tutacak sevdiğini gösterecek.

Okumadan barışma diyorum, biten bitmiştir. Denenmişi denemek mantıklı değil.

Şimdi okumaya gidiyorum, güncelleyecegim yorumumu.

Güncelliyorum, barışma.

Benim bu kadar güzellemeyi aklım almıyor, yapmış işte, ne seviyor da bilmem ne, kendini kandiriyorsun, sevse o mesaj atılmadan düşünülürdün, hatta mesaj atmak aklına bile gelmezdi.
Sadakat, guven, sevgi hepsi puzzle gibi, biri olmadan tam olmuyor.

Bunu yapma sebebini bulmak, anlamak zorunda değilsiniz. Dediğiniz gibi aldatması sevmediği anlamına gelmez. Sizinle ilgili de bir şey anlatmaz. Aldatmak tamamen yapan kişinin karakteriyle, zaaflarıyla ilgilidir. Bir kere affedildiginde tekrarlamasının ihtimali güçlenir bence de. Evli olsanız üzerine çalışın çift terapisi vs derdim şu noktada ne denir bilemiyorum. Ama üzeri kapatılip devam edilmesi büyük bir hata olur

Terk edilme korkusu ile ilişkiyi sabote etmekle ne alakası var bende severim çok psikoloji mantık felsefe de.Sizi hep bu hızla sevip herşeyi yapmayacak bunun bir doyumu asagiya doğru inen bir grafiği olacak siz kendini kandırmak üzerinde yoğunlaşın daha doğru yol alırsınız

Aldatma sevmediği anlamına gelir net sizde bulamadığı bir heyecan bir aksiyon size duymadığı saygı ilişkiye vermediği önem kaybetme korkusunun olmadigi anlamına gelir net bunlar .Ayrıca kendisini sizden çok sevdiğini ve onemsedigini gösterir

Deneyip gormeye ne dersin:)
Biz cok daraldik biz demistik demekten.sen bize dersin bu sefer

Aldatan biri aşkınızdan ölse ne olacak, her bulduğu fırsatta aldatacak. Çevremde bir tane bile aksini görmedim. Sizin için neden aldattığının bir önemi var mı ki psikolojik olarak onu analiz etmeye çalışıyorsunuz.

Bu sizinle alakalı bişey 1 kere yaptı önemli bişey değildir diyorsanız hafızanızdanda silerek devam edebilirsiniz ilişkiye. ama bu konuyu tekrar tekrar açmamalı ya da kendinize vesvese haline getirmemelisiniz

Yoo gayet nettir.Hayat aslında çok basit.Onu "Ya şöyleyse,ya böyleyse,bu illa şu demek olmuyorsa..."diye bulandıran biziz.Beni aldatan birinin sevgisine ihtiyacım yok.Hele kendince kendi önemini kanıtlamak için aldatan birine asla.Konuşmanızın devamında psikoloji öğrencisi olarak analiz yaptığınızı söylemişsiniz.Ben de avukat olarak bir tane yapayım:Bir kere yapan bir daha yapar.Hiç sekmez.Bunu herkese söylerim,söyleyeceğim de.O sınırdan bir kere geçildi mi geçmiş olsun.Hayatınız boyunca şüphe içinde yaşamak istemiyorsanız bu kişiyi arkanızda bırakın.

Bazı şeyler yanlışlıkla yapılamaz hayatım BİR KERE YAPAN BİR DAHA YAPAR bence kendini kandırma hani ortada duyum falan da yok bizzat görmüşsün işte açıklayamıyor da daha düşünmene bile gerek yok bence

Bana vurdu , ama bende cok ustune gittim bendede hata var. Cok pisman, birdaha olmaz diyor.

Annesini yuzunden bana dusman oldu.boyle degiliz biz basbasayken.hep ailesinin doldurusuna geliyor.normalde bana karsi cok iyi..

Kumar oynuyormus, borcu cok.gidersen kendimi oldururum dedi, sensiz yasayamam dedi..

Tanidik geldi mi?
Simdi sizinkini de yazayim..onuda birokuyun

Baska kadina yazmis ama beni sevdiginden bir suphem yok, bir dedigimi iki etmiyor..

Hep cok severken yapiyorlar. az sevsede halt yemese keske...

Ahh erkekler ahh bıraz kıcınız basınız ayrı oynuyor. O kadar emek verdım devam edeyım deme sakın. Bunun sonu ılerıde evlıyken belkı de cocugun varken devam edeyıme kadar varır. Sen onu yukseklere koymuşsun. Anlatırken bıle ove ıve bıtıremıyorsun. Karşına cok daha ıyılerı cıkacaktır.

Bu şekilde düşünmekte haklısınız, ancak beni ne kadar çok sevdiğini düşündüğümü sizi veya kendimi ikna etmek için yazmadım. Direkt durumu yazsaydım sorunun cevabı çok net olacaktı. Sadece arada kalmam için bazı sebepler vardı onları söyledim. İnsanın konfor alanından çıkması çok kolay olmuyor. Bir erkeğin bir kez aldatınca tekrar aynı hatayı yapacağını ben de düşünüyorum haklısınız. Çevremde buna benzer 1000 tane örnek ben de gördüm. Sadece dediğim gibi erkekler yeteri kadar acı çektiğinde değişebilir mi, böyle bir şeye tövbe eder mi evet zor ama hiç mi ihtimali yok onu sormak istedim ki aklımda hiçbir ‘keşke’ kalmasın. Yazdığınız çoğu şeye katılıyorum.

Son düzenleme:
Ayrıca hayır hayatta her şey sandığınız kadar net, siyah veya beyaz değildir. Üzücü bir gerçek ama seven erkek de aldatır, kadın da. İyi insanların da kötü şeyler yapması gibi bir şey. Mesela beni aldatan sevgilim benden sonraki ilişkisinde çok sadık da olabilir, daha kötüsünü de yaşatabilir. Evet aşırı bir örnek aldatmak, ama siz hiç mi sevdiğiniz insana yanlış yapmadınız onu yaptıysanız sevmiyordunuz diye bir şey yok.

Siz nasıl psikoloji okuyorsunuz yahu ne süründürmesin kafaya bak. Su bulandı bir kere içiniz alacak mı?

Seven adamın kaşı gözü oynamaz , kaybetme korkusu yaşar kıyamaz.Bu durumda çok güvendiğiniz o sevgisinden o kadar emin olmayın derim.

Yoo, hayatta bazı sınırlar çok nettir.
Sondaki psikolojik çıkarım da komik.
Toy olduğun o kadar belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…