Okulda çok yakın bir arkadaşım var. çok samimi davranıyorduk ve sanırım ben onu seviyordum o da beni.. -du dedim ama hala seviyor mu bilmiyorum. her neyse her konuda çok yakındık onun bi kaç arkadaşı ve ben çarşıda takılıyorduk ama ara sıra aramız bozuluyordu tabii. barışmak için ya o çok ısrar ederdi ya da ben.. ama mutlaka barışmak isteyen bir taraf oluyordu. son sefer ben ettim geçen cuma barıştık ve aynı eskisi gibi samimi olmaya başladık. sevgilisi olmadığını biliyorum. hem arkadaşlarından hem de bana da söylüyor. elini belime attığı ve kendine doğru çektiği bile oluyordu hatta bizi sevgiliyiz sanıyorlardı. şimdi bu anlattıklarım biraz çocukça gelmiş olabilir hatta öyle de olabilir ama ciddi cevaplar istiyorum dalga geçecekseniz hiç yazmayın daha iyi, çünkü kafam gerçekten karışık. devam edeyim; dün yine bozuştuk onun yüzünden bu sefer barışmaya çalışmayacağıma kendi kendime söz verdim ve o da barışmak için çaba göstermedi. bi kaç kez bakıştık o kadar. bi de başka bi kızın yanında gördüm onu ama samimi değillerdi bizim gibi. beni artık önemsemiyor mu? gözlerinin içine baktığınız, hoşlandığınız kızı bir çırpıda silip atabilir misiniz? sizce barışmak isteyecek mi? yoksa silip attı önemsemiyor mu?