Barıştık fakat ?

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Kızlar merhaba.
Erkek arkadaşımla tekrar görüşmeye başladık daha 2 gün oldu. Aramızda cok ciddi olaylar olmadi sadece benim tavirlarimdan şikayetçiydi öyle ayrılmıştık.
- yeniden görüşüyoruz fakat aramızda anlamlandıramadıgım bir soğukluk var. Yuzyuze geldiğimizde normaldik. Ama mesajlasmalar eskisi gibi değil gibi. Acele mi ediyorum biraz zamana mı bırakmalıyım bilmiyorum. Zaten çokta vakit geciremedik gribal enfeksiyon olmuş. Su an cok üstüne gitmemeye çalışıyorum değiştiğimi görsün diye.
Nasıl davranmalıyım nasıl devam etmeyelim kafam karışık biraz da korkum var. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Teşekkür ederim. Su an yaşadığım durum olumsuz bir olay mı? Kendisi biraz sert bi mizac sevgisini zor belli ederdi şimdi böyle olunca evham yaptım.
Gayet normal bir durum. Dün saat 3'te mesaj attı ama saat bugün 4 oldu neden mesaj atmadı.. gibi fikirlere kapılmayın. Biten bir ilişkiye tekrar başlıyorsunuz. Daha önce yaşanan kırgınlıklar varsa onların kaybolması zaman alacaktır. Ve bu birbirinize olan yaklaşımla olacaktır. Şimdi hoooop diye herşeyin bir anda eskisi gibi olmasını beklemeyin. Dediğim gibi zamanla herşey şekillenir.. ;)

Gayet normal bir durum. Dün saat 3'te mesaj attı ama saat bugün 4 oldu neden mesaj atmadı.. gibi fikirlere kapılmayın. Biten bir ilişkiye tekrar başlıyorsunuz. Daha önce yaşanan kırgınlıklar varsa onların kaybolması zaman alacaktır. Ve bu birbirinize olan yaklaşımla olacaktır. Şimdi hoooop diye herşeyin bir anda eskisi gibi olmasını beklemeyin. Dediğim gibi zamanla herşey şekillenir.. :KK66:
Teşekkür ederim icimi ferahlattiniz..

Ben eşimle tartışmamda dahi öyle hissediyorum bir müddet.Kafalarda sorgulama oluyor bir de endişe tabi acaba yine olur mu yine tartışır mıyız diye.Zamanla tabiki zaten ayrılıp barışıp birden aşkımlara dönmek benim garibime gidiyor biraz da gururn verdiği etkiyle sanırım böyle oluyor.

Zamanla konustukca hersey duzene oturcaktir bnce canim..akisina birak bence :)

Aranızda önceden huzursuzluk olmuş olduğu için oluyor o his, farketmeden kendinizi çekiyorsunuzdur hemen canım cicim moduna giremiyorsunuzdur. Zaman ve biraz samimiyet diyorum ben.

Kaybetme korkun var ama bunu asla belli etme.
Eğer belli edersen bunun bin kat beteri olur nasılsa benden vazgeçemiyor moduna girer.
Gayet rahat hani o yokmuş gibi devam et, yazdığında aradığında ne çok ciddi ne çok şirin ol, normal konuş yani.
Hatta kafan karışıkmış gibi davran. Erkek cinsi tabir-i caizse köpek çekmekten anlıyor.

Ben eşimle tartışmamda dahi öyle hissediyorum bir müddet.Kafalarda sorgulama oluyor bir de endişe tabi acaba yine olur mu yine tartışır mıyız diye.Zamanla tabiki zaten ayrılıp barışıp birden aşkımlara dönmek benim garibime gidiyor biraz da gururn verdiği etkiyle sanırım böyle oluyor.
Yüzyüze iyiydik aslında saçımı sevdi öptü felan ama boyle aşkım canım senden vazgecemiyorum cok ozledim seni tarzi muhabbetlere girmedik. Neler yaptin o napiyo bu napiyo diye genel konusmalar yaptik. Bide grip olunca kanser olmuş gibi triplere giriyo o aglandi sizlandi felan oyle bi gun geçirmiştik.

Aranızda önceden huzursuzluk olmuş olduğu için oluyor o his, farketmeden kendinizi çekiyorsunuzdur hemen canım cicim moduna giremiyorsunuzdur. Zaman ve biraz samimiyet diyorum ben.
Evet bi de benden cok keskin ve net ayrılmıştı. Sevgimi bitirdin sevmiyorum diye simdi ne degisti diye sorguluyorum o da kafasinda illa ki bi seyler sorguluyodur.

Kaybetme korkun var ama bunu asla belli etme.
Eğer belli edersen bunun bin kat beteri olur nasılsa benden vazgeçemiyor moduna girer.
Gayet rahat hani o yokmuş gibi devam et, yazdığında aradığında ne çok ciddi ne çok şirin ol, normal konuş yani.
Hatta kafan karışıkmış gibi davran. Erkek cinsi tabir-i caizse köpek çekmekten anlıyor.
Ya o kadar soğuk değiliz, sadece keyifli bi gün geçirdik ozledi beni gordu gitti olmayacak mi diye korkum var biraz mesajlastik dunden beri iste o kadar. Eskiden iletisim halindeydik surekli naptin tarzinda ilgilenirdik birbirimizle simdi o yok suan. Eski gunlerimizi yakalayamicak miyiz diye tedirginim.

Inşallah, biraz korkuyorum. Ozledi optu kokladi gitti gibi olucak diye biraz evham yaptim.

Anliyorum cidden sizi.. bi sure bekleyin. zaten sonradan hal ve tavirlarindan anlarsiniz nasi bi durumda sevgiliniz. ama ustelemeyinde daha yeni yeni alismaya calisiyorsunuz :)

Evet bi de benden cok keskin ve net ayrılmıştı. Sevgimi bitirdin sevmiyorum diye simdi ne degisti diye sorguluyorum o da kafasinda illa ki bi seyler sorguluyodur.
İllaki, akışına bırakın ve içinizden geldiği gibi davranın bence. Tekrar birleştiğinize göre sevmiyorum diye birşey olmadığını düşünüyorum. Geri dönen o muydu bu arada ?

Anliyorum cidden sizi.. bi sure bekleyin. zaten sonradan hal ve tavirlarindan anlarsiniz nasi bi durumda sevgiliniz. ama ustelemeyinde daha yeni yeni alismaya calisiyorsunuz :)
Ustelemekte istemiyorum bu tavirlarimdan dolayi ayrılmıştık. Biraz da anlasin pismanliklarimi diye azcik kendimi durduruyorum:) desteginiz icin teşekkür ederim..

İllaki, akışına bırakın ve içinizden geldiği gibi davranın bence. Tekrar birleştiğinize göre sevmiyorum diye birşey olmadığını düşünüyorum. Geri dönen o muydu bu arada ?
Bi akşam ben zor durumdaydim ondan yardim istedim cok kotu bi sekilde ayrilmadik dusman degildik yani. O da yardim etti sen simdi sakinle yarin sana yemek ismarlayayim tarzinda tekrar gorustuk. Boyle bi sey oldu yani.

Erkekler öyle pat diye hiçbir şey olmamış gibi eskiye dönemiyorlar. Daha yeni barışmışsınız. Zamana bırakın.

Back
X