Bariz aldatıyor ama ...

gitmekgerekbudiyardan

Çay soğumasın, Ahmet Kaya susmasın
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2016
235
120
18
34
Meraba kızlar..Bu kez abla diye çok sevdiğim birinin derdini anlatmak istiyorum. Ben onu nasıl teselli edeceğimi bilmiyorum çünkü..Konu şu ;
Sabah eşinin işe gitme saatinde,uyanıyor bakıyor eşi yatakta yok. Yan odada onu uzanmış tlfla konuşurken yakalıyor. Kiminle konuşuyorsun bu saatte diye sorunca müşteri diyor.
Fazla üstelemiyor ama inanmıyor da tabi.
Başka bi gün eşinin cüzdanında peceteye sarılı bi tutam sarı saç buluyor. Eşine bu ne diye sorunca;kuaför arkadaşım benden bi renk istedi falan diye geçiştiriyor,kadın inanmayinca istersen kuaförü arayıp sorayım sende dinle diyor. Arıyorlar ama,bu bahsettiğim abla ben inanmadım diyor,çünkü adam çok telaşlı ne diyeceğini bilemez şekilde konusuyordu diyor.
Tartışıyorlar,kadın beni aldatiyosun diyor adam da onu sakinlestirecegine daha cok üstüne gidiyor. Bu ablamin 3 çocuğu var,büyük kızı 17 yaşında. Kızı bu olanlara şahit oluyor ve babasını sucluyor babası da evden kovuyor nereye gidersen git diyor aynı zamanda eşine ; aşk bitti benim icin artık bişey ifade etmiyorsun sadece çocuklarımın annesisin diyor. Aradan zaman geçiyor eşi pisman oluyor falan ,kadına sürprizler yapmalar iyi davranmalar falan. Ama bu abla ,ben ona güvenmiyorum,sanki beni susturmak istercesine içten bulmuyorum yaptıklarını diyor. Ekonomik özgürlüğü olan ve istese çekip gidebilecek biri ama eşimi seviyorum ve düzelmesi icin uğraşıyorum diyorum. Üstelik bunlar kaçarak evlendi zamanında. Şimdi farzedin ki bu kadın sizin yakininizda biri,ona neler söylersiniz nasıl yardımcı olursunuz. Ben cok üzülüyorum onun adına. Esini de iyi tanırım cok iyi cok düzgün bi insan. Itiraf etmedi aldatiyorum diye ama başka ne olabilir ki ,doğru söylüyor olabilir mi yani ? Yorumlarinizi bekliyorum..

Bu tür olaylarda ben yakınımda birine bi kere akıl verdim sonucunda kötü olan ben oldum, yani adam iyi mi değil mi bilemem de prensip olarak yakınsanız akıl vermeyin derim size de. Adam çok masum durmuyor hatta baya bildiğiniz aldatıyor ama şuan o kadın boşanmayacak, siz deseniz de demeseniz de bikaç delil daha olmadan mümkün değil boşanmaz.

erkeklerin genelinde var ölümüne inkar olayı zaten... ben olsam takibe alırdım, emin olmadan konuyu açmazdım eşime. şimdi adam daha temkinli davranacak arkadaşının yakalama ihtimali çok düşük artık..

ama arkadaşın yuvamı kurtarıcam kafasında biri ise zaten araştırmasın daha fazla, olanları unutsun , kocasının aldığı süprizlere sevinsin, mutlu mesut yaşasın gitsin işte

Haklısınız,bana da dert yaninca ne diyeceğimi bilemedim

Yok adam kuaför değil,aldattığına ikna olmak değil de böyle seyler benim başıma gelse bende aldatıyor diye düşünürdüm,çünkü sabahın körü uzanıp tlfla konuşmak ne demek oluyor,cuzdanda sarı saç bide

canım kadının mesleği var diyorsun yani eşine muhtaç değil demi bu adamın ama kovması etmesi hem kızına hem de kadına yönelik bu çok kötü ve çirkin o kovma olduktan sonra sevgisinin azalması lazım aslında insan bu kadar olaydan sonra körü körüne sevemez ama ortada 3 çocuk var işte belki de ablan çocukları düşündüğünden sert tepki de bulunmak istemiyordur ..
bence ne çok yumuşak davransın eşine söylediğin sözleri unutmadın demek ki benden vazgeçmek senin için bu kadar kolay desin bunu belirtsin yani ablan bu sözleri yutmuş gibi gözükmesin bence

Telefon dokumlerine ulasmayi deneyebilir. Cok kotu bi durum aslinda ama tam olarak emin olmadanda suclamamak lazim. Adam aldatiyomus ve ustunu kapatmak icin ilgi gosteriyomus gibi duruyo ama yinede emin olmak lazim Allah kolaylik versin

evliliklerde çekip gitmek o kadar kolay olsa bir tane evli çift kalmaz... iç işlerine karışmak doğru değil bence...

Arkadaşınız eşine sormamış mi nerden geldi bu saç diye?hadi kuaför renk almak için istedi diyelim..gerçi çok saçma ama neyse. .
Takipte kalsın varsa birşeyler çıkar ortaya.

kadın ayrılmayı düşünmediğine göre kocasıyla mutluluklar dileyeceksin.
kötülersen ya da ikna etmeye uğraşırsan, seni düşmanı sanabilir zamanla.
karışma, sadece dinle.

adam sevgilisi için kizini evden kovmus kadın hala yuva derdinde
işte bu da aldatilan kadınların aslında çocuklarını umursamadigi ve bencil davrandığını gösteriyor
ben olsam bu kafada bir kadına asla karışmam sonra siz suçlu olursunuz

Kadınlar öncelikle şunu kabullenmeli. "Kimse kimseyi düzeltemez" .. Düzelmek isteyen kendi düzelir ki aldatan erkeklerin düzelmek gibi bir isteği de olmaz aslında. hasta ruhlu insanlardır kendileri çünkü...

Adam niye sevgilisinin saçını peçeteye sarıp cüzdanına koymuş ki, ne alaka yani? Bağlama büyüsü yapacak olmasın
Çok yakınımda birinin eşi de kocanın çantasında bulmuştu böyle ... Amaç neydi, saçı oraya kim koydu hala merak ederim ... Ama 2. kadınların işi olabilir diye düşünüyorum

Kesinlikle karisma kadinda akil olsa baska o.. icin kizini kovan Adama hala asigim die katlanmaz belliki yaslarida var bi 40 falan ne yapacan salla bosa Ben olsam sahsen süpesi bile yeter sende sakin karisma Adam ögrenirse sen akil verdin sana musallat olur yuvami yikti die okadinada 2 cicek bi böcek alir ayy evet beni o doldurdu kocacum der kötü olan sen olursun kardesin olsa bi yere kadar ama komsu ya hic karisma kari koca arasina bilmem ne bile girmezmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…