Tam olarak neye ihtiyacin oldugunu bilemiyorum cnm tabii faydali videolar ama buradakilerin bazisi 3-5dk cok kisa. Detayli bir yardim icin blogumdan ulasabilirsin link veremiyorum burada yasak. .... diye yazarsan google da çikar canim.
Tam olarak neye ihtiyacin oldugunu bilemiyorum cnm tabii faydali videolar ama buradakilerin bazisi 3-5dk cok kisa. Detayli bir yardim icin blogumdan ulasabilirsin link veremiyorum burada yasak. ....diye yazarsan google da çikar canim.
Ziyaretin için tesekkür ederim. Blogda daha detayli videolar ve ihtiyaca göre hazirladigim programlar da var. Ayrica blogumu takibe alan arkadaslara detayli kisisel danisma yapiyorum herhangi bir ücret almadan. Kisisel danisma basligini inceleyebilirsin bunun için. Sevgiler.
Ziyaretin için tesekkür ederim. Blogda daha detayli videolar ve ihtiyaca göre hazirladigim programlar da var. Ayrica blogumu takibe alan arkadaslara detayli kisisel danisma yapiyorum herhangi bir ücret almadan. Kisisel danisma basligini inceleyebilirsin bunun için. Sevgiler.