merhaba arkadaşlar,4 gün önce bartholin kisti apsesi ameliyatı oldum..kistim uzun zaman önce oluşmuştu ancak apseye çevirince yürüyemez,oturamaz hatta yatakta dönemez hale geldim..bide bu durumdayken aksi gibi regl oldum fakat agrılara daha fazla dayanmak istemediğim için hastanenin yolunu tuttum..saolsun doktorum bugun hallederım ben onu dedı ve aynı gun amelıyata aldı beni..gelelim sadete..amelıyatla bırlıkte butun agrılarınız gecıyor sankı sıhırlı bı degnek yok edıyor hepsini o yuzden sakın korkmayın amelıyattan..amelıyat sonrası aynı gun hastaneden yuruyerek evınıze gıdebiliyorsunuz..cok ufak dikiş rahatsızlıgı oluyor fakat asla apseli haldeyken çektiğiniz agrı gibi ya da ondan daha fazla bır agrı degıl.cok rahat oturabiliyor yürüyebiliyorum su anda..benim operasyonum agızlaştırma yöntemiyle yapıldı..amelıyattan ıkı gun sonra tekrar gördü doktorum..problem yok dedi..pansumanımı kendım evde yapıyorum bır hafta sonra tekrar kontrole gıdıcem.merak ettıgınız seyler olursa cevaplamaya hazırım..herkese geçmiş olsun..