• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bartholin Kisti (Absesi )

bu arada bayanlar bezin tamamen alinabilmesi daha dogrusu kurutulmasi icin diranej yani kisti bosaldiktan sonra gümüs nitrat cubugu koyuyor fakat bu cubugu benim doktorum antibiyotik kullandigim icin koyabilmisti.doktora gitmeden once enaz 4 gun antibiyotik kullanmistim aksef 500 ve novalgin ampul kullandim.ccunku gumus nitrat yabanci bir madde oldugu icin kendini disa atip kabul etmeyebiliyormus haberiniz olsun.bolsun.ben yarin ameliyata giriyorum gumus nitratim cikartilip bezim alinmis olucak.bakalim rahatlicakmiyim.suan agrim cok fazla.gumus nitrat yanma yapiyor.ciktiktan sonra yazarim.
Merhaba gümüş nitrat koyma işlemini genel anestezi altında mi yaptılar yoksa local olarak iğneyle uyusturup mu ?

Ben dikislerimi aldirdim kendiliginden tamamen duşmuyor malesef..zaten dikisi aldiktan sonrada 3 gundur sari sivi ve hafif kanli sivi geliyor ve ödem iniyor rahatlamiş oluyorsun.genel anestezi altinda gumus nitrat cikartildi ve abse temizlenerek beze alindi bayanlar.Rabbim duşmanimin basina vermesin ameliyat sonrasi cektigim aciyi size anlatamam.acidan ağladim hungur hungur.ama maximum 24 saat aci suruyor.24saat icinde omrunuzu ziyan etmeyin olun ameliyati gitsin
Merhaba sanırım okuduğum herkes gibi siz de genel anestezi altında nitratı koydurmus ve çıkartırmışsınız sadece ben mi local yaptırdım bunu bilmek istiyorum çektiğim acıyı tarif edemem Allah beterinden korusun ama psikolojim bozuldu

Merhaba hangi doktora gittiniz Hangi şehirde bende tamamen aldırmak istiyorum bunun için doktor araştırıyorum da yardımcı olursanız sevinirim :-)
Hakan Topalismailoğlu. Bir ay sonra devlete kadın doğuma gittiğimde iki tarafta da kistim olduğunu söyledi. yapılan ağız da kapanmış. bir sene ara ara kistler şişti. Mantar kremi ve sıcak du tutarak indirdim hep. ama dün gece apse ile yeniden karşılaştım. bu defa çat diye apse oldu. tekrar gideceğim pztsi ama çok masraf. şimdi nereden çıktı yine bu. yürüyemiyorum yanıyor batıyor. evliyim bir de artık. herkese şifa diliyorum

merhaba arkadaşlar,4 gün önce bartholin kisti apsesi ameliyatı oldum..kistim uzun zaman önce oluşmuştu ancak apseye çevirince yürüyemez,oturamaz hatta yatakta dönemez hale geldim..bide bu durumdayken aksi gibi regl oldum fakat agrılara daha fazla dayanmak istemediğim için hastanenin yolunu tuttum..saolsun doktorum bugun hallederım ben onu dedı ve aynı gun amelıyata aldı beni..gelelim sadete..amelıyatla bırlıkte butun agrılarınız gecıyor sankı sıhırlı bı degnek yok edıyor hepsini o yuzden sakın korkmayın amelıyattan..amelıyat sonrası aynı gun hastaneden yuruyerek evınıze gıdebiliyorsunuz..cok ufak dikiş rahatsızlıgı oluyor fakat asla apseli haldeyken çektiğiniz agrı gibi ya da ondan daha fazla bır agrı degıl.cok rahat oturabiliyor yürüyebiliyorum su anda..benim operasyonum agızlaştırma yöntemiyle yapıldı..amelıyattan ıkı gun sonra tekrar gördü doktorum..problem yok dedi..pansumanımı kendım evde yapıyorum bır hafta sonra tekrar kontrole gıdıcem.merak ettıgınız seyler olursa cevaplamaya hazırım..herkese geçmiş olsun..
Ben ameliyat olali neredeyse 1 ay olacak hafifde olsa sol bacagima agri vuruyor ve ayni yerde hafif şişlik var hemuz gecmedi dikislerimin de bi kismi duruyor hala agizlastirma kapanir mi sizce

Back
X