Jinekoloji Bartholin kisti

sutlukahvem

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
325
49
13
Ya emin olmamakla beraber bartholin kisti olduğumu düşünüyorum sabah elimle yoklarken sarı pembe akıntı geldi sanırım patladı şuan da boğaz ağrısı var acaba o iltihap vücuda yayılır mi

Doktora gitmekten cekiniyorsaniz(niye anlamadim ama) iltihabi sirke tenturdiyot vb evinizde olan bir malzeme ile steril edin. Ayna ile de kontrol edebilirsiniz.

Doktora gitmekten cekiniyorsaniz(niye anlamadim ama) iltihabi sirke tenturdiyot vb evinizde olan bir malzeme ile steril edin. Ayna ile de kontrol edebilirsiniz
Doktora gitmekten cekinmiyorum daha yeni fark ettim devam ederse gideceğim öyle görünen bı iltihap yok zaten aynayla kontrol ettim masaj gibi üzerine bastırınca iltihap gibi bişey aktı pembe sarı renginde ve kokulu

Doktora gitmekten cekinmiyorum daha yeni fark ettim devam ederse gideceğim öyle görünen bı iltihap yok zaten aynayla kontrol ettim masaj gibi üzerine bastırınca iltihap gibi bişey aktı pembe sarı renginde ve kokulu
Evet kokulu oluyor ve sari renkte iltihabi akitinca iyice arindirin mikrobin her ihtimale karsi dagilmamasi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…