Bartolin kisti böyle bişey mi

Ağır ameliyat geçirmiş biri olarak kadınsal durumlardan rahatsızlık geçirmek hiçç istemiyorum. Umarım işlem yapılacak kadar bir sorun çıkmaz 🙁
İnşallah, şimdi hatırladım küçüklüğümde annemde böyle şırıngalı bir şeyler çektirmişti anne ağrımıyor mu hiç dediğimde uyuşturucu bi krem sürdü hiç hissetmedim demişti belki bazı hastaneler bu şekilde de yapıyordur

bazılarımız çok hassas bu bölge konusun da gerçekten 😑valla bartolin yüzünden başıma gelmeye kalmamıştı,2013 yılında bi doğum yaptım doğumdan bir kaç ay sonra çıktı,4 yıl öncesinde son buldu bazen yokluyor nadir de olsa sakınnn diyorum 😄antibiyotik veriyorlar ama tekrarlıyor tabi sonra kocaman oluyor antibiyotik kâr etmiyor,
iki kez şırınga ile çekip içini boşalttılar baya zaman idare etti,sonra bi kez de neşterle kesip boşalttılar sonrasında hiç bir daha öyle büyümedi

İnşallah, şimdi hatırladım küçüklüğümde annemde böyle şırıngalı bir şeyler çektirmişti anne ağrımıyor mu hiç dediğimde uyuşturucu bi krem sürdü hiç hissetmedim demişti belki bazı hastaneler bu şekilde de yapıyordur
yok ya hiç bişey sürmedi valla canlı canlı 😶

Anneminki o zaman ortak tuvalet kullanımında olmuştu işyerinye hep girmeden önce domestos döküyordum öyle oturuyordum ama artık hiç girmem 🥹
klozetler hiç sağlıklı değil işte,bu yüzden ben de dışarda kullanmam tuvalet,umumi yerler hastaneler klozet dolu,insanımız da gerçekten tuvalet adabı diye bir kavram da olmayınca

klozetler hiç sağlıklı değil işte,bu yüzden ben de dışarda kullanmam tuvalet,umumi yerler hastaneler klozet dolu,insanımız da gerçekten tuvalet adabı diye bir kavram da olmayınca
Ben oranın nasıl temizlendiğini görünce bir daha girmem demiştim zorunda kalınca bi çare diye kendim çözüm aramak durumunda kalmıştım. Temizleyeyim derken tek fırçayla her yeri mahvetmişti resmen

Bartolin cok belli yani bikdigin erkek tasaagi givi bir sislik oluşuyor ya sag ua sol vajinada oyle sinek.isirigi gibi basit degil😂hele.de abse yaparsa mandalina kadar olur ve çok acılı

Bartolin cok belli yani bikdigin erkek tasaagi givi bir sislik oluşuyor ya sag ua sol vajinada oyle sinek.isirigi gibi basit degil😂hele.de abse yaparsa mandalina kadar olur ve çok acılı
Evettt dediğiniz gibi muhtemelen çünkü benimkiis geçti. Ya şöyle lavaboya çıkamıyor eğilemiyordum bile ama o acılı şeyin çıktığı yerle alakalıydı sanırım. Duşta sıcak tazyikli su yaptım ertesi gece içten yanmalı batar gibi oldu ve geçti

Back
X