Baş ağrim oldu kadin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar kızlar.
Ben kamuda bi çağrı merkezinde çalışıyorum.isimin vardiyali olmasi dolayısıyla isteki arkadaşlarla uzun sure beraberiz .
Fakat şöyle sorunlar var. Bi arkadaşım var bekar 40 yaşında. Dışarda bi hayatı olmamız hep açıköğretim okuyarak atanmış. Ama o kadar ayrıntılı ve uzun cümlelerle ve manasiz konusuyo ki. Bazen sesine cidden tahammül edemiyorum.bazen konuşmalarıyla ortalığı karıştırıyo. Laf tasiyo sonra farkında değilmiş pot kırmış gibi yapiyo.herseyden memnuniyetsiz.surekli insanı aşağıya çeken bi yapısı var. Gecen aksam ufak bi patlama yasadim gene başka bi arkadaşımla hayata dair farklı görüşleri var ortada buluşmaya çalışırken tartışıyorlar. Ama bu baya bi sürdü. Döndüm sert çıktım artık ben sizi dinlemek zorundamıyım anlaşamıyorsunuz iste ya susun ya başka yerde konuşun diye. Bulunduğumuz ortam kalabalık 50-60 kişiyiz sadece bunlar konusuyodu. Sonradan gereksiz tepki verdin diyenler oldu.
Ben artık baya bunaldim işyerinde kimseyle konuşmaktan keyif almıyorum günaydın günaydın o kadar. Dengeli bi ilişki kurmak icin ne yapmalı. Sizler iş hayatınızdaki enerji emiciler karşı neler yapiyosunuz.??
Valla ben dünyanın en rahat insanlarından biriyimdir heralde.. enerjimi emen insana direk ayy valla enerjimi emdin içimi şişirdin falan derim sustururum direk, uzaklaşabiliyosam da ortamdan uzaklaşır kaçarım yani hiç uğraşamam. Hatta eşime bile şu an senden çok sıkıldım deyip telefonu falan kapatırım bazen :D Ayrıca işyerinde böyle gerginlik kavga tartışma görsem aynı sizin gibi de müdahale ederim hatta baya koskoca adamları çocuk gibi azarlamışlığım vardır biz sizi dinlemek zorunda değiliz diye. Etrafımca genelde sevilirim 15 yılı aşkın zamandır aynı işyerinde çalışıyorum prensipli olmaktan zarar görmedim, aynı zamanda samimiyetten de zarar görmedim.. Samimyimdir ama prensiplerimi de çiğnetmem kimseye kısacası ;)

150 kere uyardim inan ben onu.espriye vurarak kız sus az falan yaptgim.cok.olmustur. ben de aofluyum asagilamak.icin yazmadım.onu. kişiliğini evden.cikmadigini kapalı.biri.oldugu u.belirtmek.icin yazdım.beni.ilgilendirmex bu özellikleri ama.bunlari bize yansıtıyor. Yemek söyleyip yiyoruz mesela.aa o yenir mi öooggg yapıyor.
benim yanımda herhangi bir nimete yemeğe öğğ diyecek insanın da alnını karışlarım :sinirli::sinirli: Annemin sofrasında sevmediği yemeğin adını duyunca suratını ekşiten kuzenime öyle bir konuştum ki herkesin içinde rezil oldu bir daha da şu yemeği sevmem bile diyemedi benim yanımda.

Çağrı merkezlerinde işinizi yaparken zaten kulaklık kullanılır herkes de yan yana çalışır 50-60 kişiden hiçbirindne ses çıkmıyordu da bir tek onlar mı konuşuyordu yani. Siz kıza iyi bilenmişsiniz o da bahaneniz olmuş yanımda konuşmayın falan çok saçma yani insanlar birşeyde mi tartışamayacak üstelik sizi de hiç ilgilendirmez dinlemeyin. Ne alaka kızın 40 yaşında hala bekar olması, açıköğretim okuması dışarıyı bilmemesi sizi neden bu kadar ilgilendiriyor. Çok mu başarı yani evlenmek ya da örgün okumak şehir gezmiş olmak herkesin imkanları farklı aşağılayacak yer aramışsınız. Bırakın görüşmeyin başkalarına da karışmayın hepimiz ara ara arkadaşlarımızla bir konuda tartışıyoruz

Çağrı merkezlerinde işinizi yaparken zaten kulaklık kullanılır herkes de yan yana çalışır 50-60 kişiden hiçbirindne ses çıkmıyordu da bir tek onlar mı konuşuyordu yani. Siz kıza iyi bilenmişsiniz o da bahaneniz olmuş yanımda konuşmayın falan çok saçma yani insanlar birşeyde mi tartışamayacak üstelik sizi de hiç ilgilendirmez dinlemeyin. Ne alaka kızın 40 yaşında hala bekar olması, açıköğretim okuması dışarıyı bilmemesi sizi neden bu kadar ilgilendiriyor. Çok mu başarı yani evlenmek ya da örgün okumak şehir gezmiş olmak herkesin imkanları farklı aşağılayacak yer aramışsınız. Bırakın görüşmeyin başkalarına da karışmayın hepimiz ara ara arkadaşlarımızla bir konuda tartışıyoruz
Valla nasıl.anlamak istiyorsanız öyle anlayın.
Yoğun bi kurum.degiliz diye de yazdım.ses yoktu gece de çalışıyoruz biz gece 2ydı çünkü.herseyi de ne çok biliyorsunuz. Ben kendim de aofluyum. O kendi komplexe giriyo bunu bize sürekli anlatiyo.ben orada bulunmak zorundayim isim bu .onun da çevresine saygısı olmak zorunda ben gecenin 2 sinde onun saçma sapan sohbetlerini dinlemek zorunda değilim.

A
Ayrica evet idare ede ede bilendim kendisine .

Selamlar kızlar.
Ben kamuda bi çağrı merkezinde çalışıyorum.isimin vardiyali olmasi dolayısıyla isteki arkadaşlarla uzun sure beraberiz .
Fakat şöyle sorunlar var. Bi arkadaşım var bekar 40 yaşında. Dışarda bi hayatı olmamız hep açıköğretim okuyarak atanmış. Ama o kadar ayrıntılı ve uzun cümlelerle ve manasiz konusuyo ki. Bazen sesine cidden tahammül edemiyorum.bazen konuşmalarıyla ortalığı karıştırıyo. Laf tasiyo sonra farkında değilmiş pot kırmış gibi yapiyo.herseyden memnuniyetsiz.surekli insanı aşağıya çeken bi yapısı var. Gecen aksam ufak bi patlama yasadim gene başka bi arkadaşımla hayata dair farklı görüşleri var ortada buluşmaya çalışırken tartışıyorlar. Ama bu baya bi sürdü. Döndüm sert çıktım artık ben sizi dinlemek zorundamıyım anlaşamıyorsunuz iste ya susun ya başka yerde konuşun diye. Bulunduğumuz ortam kalabalık 50-60 kişiyiz sadece bunlar konusuyodu. Sonradan gereksiz tepki verdin diyenler oldu.
Ben artık baya bunaldim işyerinde kimseyle konuşmaktan keyif almıyorum günaydın günaydın o kadar. Dengeli bi ilişki kurmak icin ne yapmalı. Sizler iş hayatınızdaki enerji emiciler karşı neler yapiyosunuz.??
Yasadiginiz sinir bozucu evet ama neden acikogretimde okudugunu ozellikle belirtme geregi hissettiniz? Cok gereksiz bir ayrinti

Bence de çok sinir bozucu bir durum... Benim de bir arkadaşım vardı evvelinde, onun da ağzı kokardı, ay Allahım ne kabus günlerdi :kızgın:

Bu arada ben de -bekar ve 40 yaşında- detayına takıldım...

Neden bu ilginç detayları verdiniz?

" Bi arkadaşım var bekar 40 yaşında. Dışarda bi hayatı olmamız hep açıköğretim okuyarak atanmış. Ama o kadar ayrıntılı ve uzun cümlelerle ve manasiz konusuyo ki."

"Ama" kullamınız da bağlam anlamında orada tam yerine oturmamış.

Hatta itiraf ediyorum, biraz da ayrıntılı ve uzun cümleleler içeren manasız bir aktarım olmuş.

Y
Bence de çok sinir bozucu bir durum... Benim de bir arkadaşım vardı evvelinde, onun da ağzı kokardı, ay Allahım ne kabus günlerdi :kızgın:

Bu arada ben de -bekar ve 40 yaşında- detayına takıldım...

Neden bu ilginç detayları verdiniz?

" Bi arkadaşım var bekar 40 yaşında. Dışarda bi hayatı olmamız hep açıköğretim okuyarak atanmış. Ama o kadar ayrıntılı ve uzun cümlelerle ve manasiz konusuyo ki."

"Ama" kullamınız da bağlam anlamında orada tam yerine oturmamış.

Hatta itiraf ediyorum, biraz da ayrıntılı ve uzun cümleleler içeren manasız bir aktarım olmuş.
Ya konuyu uzun anlatacaktım Soyledigim detaylarla baglantili olacakti ama kafam daginik yazamadim tam. Kısa keseyim derken anlam bulaniklasti.

Konum kapanabilir mi Mune Mune

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X