BAŞ AĞRISI ÇEKEN ?

tugbaemin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
199
68
98
bıkaç gundur aynı saatlerde başım ağrıyo , telefonuma ındırdığım programdada baş ağrıları olacak yazıyodu sizdede oluyor mu ?

Herkeste olmaz canim ama bas agrisi olur. Özellikle migren ve sinuzit belası varsa geçmiş olsun

Benim migrenim var, gecen hafta beni de çok zorladı :( Dün de fenaydı..

4 gündür baş ağrım geçmedi .Bugün biraz daha iyiyim ama kafamda tonlrca yük var gibi.Hamilelikte olagan bir durummuş .Çok zor .Herkese geçmiş olsun.

yaa Allah şifa versin :KK43: ne yaptınız peki

3 gün çektim, duşlar, vics ile masajlar ama kar etmedi. 2 tane minoset içtim. Birde suya şifa ve nazar duası okuttum bir büyüğümüze, onu içitm, sürekli yattım. İstanbul dışında olmasaydım acile giderdim o derece kötüydüm..

3 gün çektim, duşlar, vics ile masajlar ama kar etmedi. 2 tane minoset içtim. Birde suya şifa ve nazar duası okuttum bir büyüğümüze, onu içitm, sürekli yattım. İstanbul dışında olmasaydım acile giderdim o derece kötüydüm..
Allah birdaha göstermesin inşaallah

benim de en büyük problemim bu ara baş ağrısı ilaç haricinde altarnatif bişi vardır mutlaka bilen , duyan söylesin .. Masaj falanda işe yaramıyor gebelik öncesi kahve tüketimi düzenli olanlardada ağrı cok sık görülüyormuş kahve içincede geçmiyor :skandal:

Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi bugun tekrar 1damlacik kahve rengi leke geldi acaba hamilelik belirtisi mi ?????

Minoset ve parolun hamilelikte bi zararı yok günde 3 defa kullanabilirsin dedi doktorum aynı dert bendede var

Back
X