Baş ağrısı

qwert

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
1.179
5
683
Ankara
meraba arkadaşlar bende 3 gündür baş ağrısı var adetimde 3 gün gecikti fakat bütün adet belirtileri mevcut karnım ağrıyo sanki adet olacakmışım gibi göğüslerim şiş ve acıyo bide aşırı derecede su içiyorum akıntım falanda yok acaba hamile olbilirmiyimki ilaçta içemiyorum beynim zonkluyo resmen

Canım benimde bugün adetim geçeli 2. günü.Bendede karın ağrım var sanki adet olacakmışım gibi, göğüslerim şiş ve damarlar çok belirginleşti ve acısıda var, bende çok su içiyorum ve sık idrara çıkıyorum ama baş ağrım yok.Birkaçgünden beride ateş ölçümü yapıyorum değerlerim yüksek bakalım kısmet canım. Adetlerin düzenliyse bir test yap derim.Ben yaptım ama 1 gün kala ve negatif çıktı ama doktor bana dediğinde adet düzensizliklerinde kanda bile geç çıkar o nedenle beklemekten başka çarem yok.

adetlerim düzenli ama bazen şaşırdığıda oluyo çokta ümitlenmek istemiyorum tek çizgi sinirlerimi bozuyor

Yinede sen bilirsin canım benim son 5 ayın adet durumu şöyle 09.09.2009 - 08.10.2009 - 16.11.2009 - 21.12.2009 - 25.01.2010 o nedenle beklemek zorundayım. Dayanamıyorum deyecek kadar baş ağrın çoksa al bir test yap derim ona göre ilacını içersin.

kızlar benım de basım ıkı gundur fena agrıyo.ve asırı halsızlık ve ıstahsızlık var.ıcım bı tuhaf.adetıme daha ıkı hafta var.nası beklıycem bılmıorum testı yapmamak ıcın.ılacta ıcemıorum korkumdanbilmiyorumkismile

ben sabah yapacam testi aldım bakalım ne çıkacak ayrıca buğün bütün gün midem bulandı

testi yaptım veeee çift çizgi çok şaşırdım çünkü hiç bir hamilelik belirtisi yoktu allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 2 yıllık uğraştan sonra güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…