- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 133
- Konu Sahibi ayllllliiiin35
-
Allaha bin şükür tuttu canim. Sperm dna hasar tedavisinden 4 ay sonra.friendlyfriendly sizin ilk aşılama tuttu mu ?
Dna hasarı yuzde kactı cnm? Hngı doktorla tedavi oldunuz? Nelere dıkkat ettınız? Bızım tüp bebek tedavısı negtf olunca dna hasarına baktrn dedıler daha test yaptrmadk ama hasar cıkarsa inş tedavı snrası gebe kalabılırım.senınde hayırlı olsn bebısını saglıkla kucagınada alırsn inşAllaha bin şükür tuttu canim. Sperm dna hasar tedavisinden 4 ay sonra.
Allaha bin şükür tuttu canim. Sperm dna hasar tedavisinden 4 ay sonra.
Dna hasarı yuzde kactı cnm? Hngı doktorla tedavi oldunuz? Nelere dıkkat ettınız? Bızım tüp bebek tedavısı negtf olunca dna hasarına baktrn dedıler daha test yaptrmadk ama hasar cıkarsa inş tedavı snrası gebe kalabılırım.senınde hayırlı olsn bebısını saglıkla kucagınada alırsn inş
BirAsilAnnesi sizin varikosel mi vardı ? morfoloji nasıl yükseldi ?
Degerler normal cnm dogal yolla gebelık olur diyorlar. Spermıyogram normal olsada dna hasarı varsa da gebe kalamazsnz düşük vs olblr dediler ona baktrcagz bakalımsizin sperm değerleriniz nasıldı ? morfoloji de mi sıkıntı vardı ?
Evet canım esim varikosel ameliyatlı. Ameliyattan once degerleri cok kotuydu. Cok sukur ameliyattan sonra duzeldi sayısı ve hareketi. Sadece morfolojisi duzelmemisti onda da simdilerde 3 olmus yukselmis normalde 2 idi. Nasıl yukseldi bilmiyoruz ama vitamin ve keciboynuzu ozu kullandı cok.
Degerler normal cnm dogal yolla gebelık olur diyorlar. Spermıyogram normal olsada dna hasarı varsa da gebe kalamazsnz düşük vs olblr dediler ona baktrcagz bakalım
Bizim değerleri dr yeterli buldu normal morfoloji %6 ancak biz varikosel ameliyatından sonra hiç birşey kullanmadık ilk defa şimdi başladık proxeed plus, evicap400, folbiol, trental bunları kullan 3 ay sonra doğal yolla olur demiş ürolog bekleyeceğiz işte inşallah olur
Merhaba arkadaşlar,eşimin ilk sperm testinde morfoloji yüzde 2 çıkmıştı. ileri hızlı ise 0 yavaş ileri yüzde 23 idi. doktorum 6 ay klomen kullanalım dedi. klomen ile 4. ayımızda başarısız olunca bu defa eşim tekrar sperm örneği verdi. morfoloji yine yüzde 2 idi. bu defa baş, kuyruk, boyun ayrı ayrı değerler yazılmış baş anomalisi yüzde 89 yazıyordu. Tecrübeli arkadaşlara sorduğum kadarı ile sıkıntılı bir durummuş ve tüp bebekte tutmayabilir gibi yorumlar okudum ve çok üzüldüm. Fakat elimden geleni sonuna kadar yapmayı düşünüyorum. Olmazsa da Allah ın taktiridir. Bu durumu daha önce yaşayan arkadaşlar tecrübelerini yazarsa ben ve benim gibi morfoloji özellikle de baş anomalisi sıkıntısı yaşayanlara ışık tutacaktır.
Merak ettiğim ;
1) Bu şekilde normal yoldan hamile kalmak hiç mümkün değil mi?
2) Tüp bebek yapılırsa tutma ihtimali çok mu düşük ?
3) Yüksek baş anomalisine rağmen bebeğine kavuşan oldu mu ?
şimdi den çok teşekkür ederim
Morfoloji Özellikle Baş Anomalisine Rağmen Bebeğine Kavuşmaya Çalışanlar
1)ayllllliiiin35
Canım iyi ki uzun yazdın moral oldun biz de de baş anomalisi%93Merhaba,
Elimden geldiğince her yere yazmaya çalışıyorum. %1 morfoloji ile doğal yoldan hamile kaldım. Amerika + ingilterede ki neredeyse tüm morfoloji üzerine yazılan forumları okudum. Üstelik bizde baş anomalisi %96 idi. Maalesef buradaki moral bozucu arkadaşlar yüzünden günlerce ağladım. İyiki yabancı sitelere de girmişim. %0 morfoloji ile doğal yolla 3 çocuk yapan vardı. Yalnız bizim avantajımız ileri hız ve sayı oldukça yüksekti. Ayrıca eşim evicap ,pycnogenol, çinko, l arginin ve l carnitin kullandı. Bunlar mucize ilaçlardır demiyorum ama DNA hasarı ve hız+sayı anlamında çok faydalı. Ayrıca düzgün beslenmekte çok önemli. Polikistik overim de vardı ve spor yaptım. Eşimin evicap kuşşanmasından 3 ay sonra hamile kaldım. Doğal yolla olmuyorsa bile tüp bebekle olma ihtimalide var. Düşünün ki kadınlardan 10-15 yumurta toplanıyor. Ama erkeklerde binlerce sperm var.
Çok uzun oldu kusura bakmayın. Ancak içimde hala burda hiçbir bilgisi olmadan tüp bebek dahi olmaz diyen arkadaşlara karşı bir sinir var.
Bizim değerleri dr yeterli buldu normal morfoloji %6 ancak biz varikosel ameliyatından sonra hiç birşey kullanmadık ilk defa şimdi başladık proxeed plus, evicap400, folbiol, trental bunları kullan 3 ay sonra doğal yolla olur demiş ürolog bekleyeceğiz işte inşallah olur
Merhaba,
Elimden geldiğince her yere yazmaya çalışıyorum. %1 morfoloji ile doğal yoldan hamile kaldım. Amerika + ingilterede ki neredeyse tüm morfoloji üzerine yazılan forumları okudum. Üstelik bizde baş anomalisi %96 idi. Maalesef buradaki moral bozucu arkadaşlar yüzünden günlerce ağladım. İyiki yabancı sitelere de girmişim. %0 morfoloji ile doğal yolla 3 çocuk yapan vardı. Yalnız bizim avantajımız ileri hız ve sayı oldukça yüksekti. Ayrıca eşim evicap ,pycnogenol, çinko, l arginin ve l carnitin kullandı. Bunlar mucize ilaçlardır demiyorum ama DNA hasarı ve hız+sayı anlamında çok faydalı. Ayrıca düzgün beslenmekte çok önemli. Polikistik overim de vardı ve spor yaptım. Eşimin evicap kuşşanmasından 3 ay sonra hamile kaldım. Doğal yolla olmuyorsa bile tüp bebekle olma ihtimalide var. Düşünün ki kadınlardan 10-15 yumurta toplanıyor. Ama erkeklerde binlerce sperm var.
Çok uzun oldu kusura bakmayın. Ancak içimde hala burda hiçbir bilgisi olmadan tüp bebek dahi olmaz diyen arkadaşlara karşı bir sinir var.
Evet canım ürolog verdibunların hepsi doktor tavsiyesi mi? inşallah olur canım
vitamin olarak ne kullandınız? birde doktor mu tavsiye etti siz kendiniz mi aldınız ?
Amin canim insallah sagligiyla hamile kalmak size de nasip olur. Anladim canim her dr vesile senin vesilen de ordaki dr olacak belki.yaaaaa çoookkk sevindimmmdarısı bize olsun inşallah. bana da dua et olur mu? bu arada eşim kaan Aydos a sıcak bakmıyor bulunduğumuz bir ilde üroloji doktoruna gideriz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?