• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bas basa kalmak

Benim oglum öyle uyusa öpüp basima koyarim masallah.
benim oglum aksam 6dada yatsa gece 3de mutlaka uyanir aksam 8dede yatsa 10dada yatsa mutlaka gece 3de kalkar insallah düzelir artik.

Düzelir düzelir merak etmeyin, her çocuk farklı farklı büyüyor. Önemli olan sağlıkları yerinde olsun. Ama siz yinede eşinize zaman ayırın ;) Ben arada eşime sürpriz yapıyorum, mesaj atıp otele çağırmışlığım bile var :KK48::KK48: "Balayında gibiyiz valla harika" demişti..:KK48::KK48::KK48:

Ya kv annem yakinimda ama ana kuzusu daha nasil birakabilirim aklim orda kalir biraksamda. Bilmiyorum esimde hakli kendince yemegimi zor yiyorum masallah oglum cok hareketli 5dak durmuyor.
11 buçuk aylık 3 4 saat annenize bırakabilirsiniz. Çok zor oluyor ilk sefer. Biz bir kere anneme bırakıp sinemaya gittik. Sonra tekrarladik her hafta sinema 10 dk mesafe seans saatine bakıp gidiyorduk 3 saate eve dönmüş oluyorduk inanki çok iyi geliyor. Bazende biz sinemaya gidiyoruz diye bırakıp 3 saatligine eve geliyorduk :oops:

Çocuk oldu diye eşinizi ihmal etmeniz yanlış zaten tüm ilgiyi bebek topluyor eşlerde ilgi istiyorlar ama bu onların doğal hakkı siz aynı zamanda onun eşisiniz ve zaman geçirmeyi özemiş siz çocukla ilgilenirken o yalnız. Arada kaçamak yapmak lazım çocuğunuz 1 yaşında anneanne babaanneye bir günlük bırakılabilir uyuma düzenleri oluşturabilir. Sürekli mi ağlıyor durmuyor. Çocuk oldu diye eşlerinizi bir kenara atmayın.

Konu sahibinin sorunuda zaten bebisini birakmak istememesi. Biraksa bile ici rahat etmicek akli yine bebisinde olucak napti ne yedi agladimi anne dedimi diye dusunmektense birakilmamasi taraftariyim. Ama sadece aklini esine vericek huzurlu ve mutlu geciriceksen birak arkadasim esinde mutlu sende huzurlu ol.

Günaydin arkadaslar.
11bucuk aylik bi oglum var Allah bagislasin. Oglum cok hareketli geceleri uyumayan bir bebek. Dogdugundan beri. Bu aksam esim ya bas basa hic kalamiyoruz farkindamisin. Ben seni cok özledim senle el ele gezmeyi misir patlatip tv seyretmeyi cok özledim dedi. Bende ne yapabilirim bebegim durmuyor. Ztn uykusuzum yorgunum 1senedir bende özledim ama yapcak bsy yok dedim. Bilmiyorum biseyler yapmaliyiz nolurki 1günü kendimize ayirsak kötü anne baba mi oluyoruz hemen dedi. Ve yatti. Ne demek istedi anlamadim 1günü kendimize ayiralim ayirmasinada oglum nolcak.
Sizce esim ne ima etmis olabilir.
kv ya da kendi annenize bırakabilirsiniz diye düşünüyorum çünkü benim çevremde durum böyle

artık 11 aylık olmuş kv ne bırakabiirsin bu kötü anne babalık olmaz aksine sen de biraz deşarj olursun.hem evliliğinize de iyi gelir.durmazsa zaten size haber verirler ama o zaman kadar eşinle vakit geçirebilirsin.bebek büyüten herkes bu dönemlerden geçer kendini üzgün yada suçlu hissetme.sen iyi ve mutlu olursan bu bebeğine de yansır.bunu unutma

11 buçuk aylık 3 4 saat annenize bırakabilirsiniz. Çok zor oluyor ilk sefer. Biz bir kere anneme bırakıp sinemaya gittik. Sonra tekrarladik her hafta sinema 10 dk mesafe seans saatine bakıp gidiyorduk 3 saate eve dönmüş oluyorduk inanki çok iyi geliyor. Bazende biz sinemaya gidiyoruz diye bırakıp 3 saatligine eve geliyorduk :oops:
:KK30::KK30::KK30::KK31::KK31::KK31:

Bunu ben de yapmak istiyorum ama annemlerle bizim ev 2 saat uzaklıkta:mad:

Ben kizimi cok birakiyorum ilk dogdugunda daha 24 gunlukken birakip sinavlarima gidiyodum. Kotu bi hamilelik gecirdigim icin biseyler yapmaya hasrettim. Halen de birakmaya devam ediyorum. Bir gun anneme bir gun kv ye birakiyorum mesela az da olsa benim isim olmasa bile. Cunku hem islerimi yapabiliyorum hemde birazcik kafami dinliyorum. Ilk baslarda zor oluyo tabi birakmak. Ama azicik nefes almak iyi geliyo insana. Sinema alisveris falan.

Eşiniz birşey ima etmemiş, neden altında birşeyler arıyorsunuz :) Ailenize yakın yaşıyorsanız yalnızca birkaç saatliğine bebeğinizi emanet edebilirsiniz bence.. Eşinizde kıskançlık oluşmaya başlar aksi takdirde, bebekten soğumaya kadar gidebilir. Tabiki her seferinde bebeği bırakmamalısınız alışkanlık olmamalı yani bu davranış.

:KK30::KK30::KK30::KK31::KK31::KK31:

Bunu ben de yapmak istiyorum ama annemlerle bizim ev 2 saat uzaklıkta:mad:
Ozman size söyle bir önerim var. Anne akşama yemek yapma diyip. Çocuğu annenize bırakıp annenize yakın bir sinemaya gidin gezin tozun anneniz torununa doysun dönüşte alın lahmacunlarınızı oturup yiyin ailecek. Yani kadın hem çocuk bakıp hem yemek hazırlamasın günah. Aksam başbaşa vakit için sabahın 8 inde dikin ufaklığı ayağa gezin tozun yedirin oynayın akşam da bir güzel yıkayıp koyun yatağa o mışılll mışılll uyur inşallah :))))

Kocalar bunalıyor da kadınlar hiç bunalmıyor mu?

Geçtim 11 ayı, 1 ay kocamla başbaşa kalamasam depresyonun dibine vururum ben.

Konu sahibinin sorunuda zaten bebisini birakmak istememesi. Biraksa bile ici rahat etmicek akli yine bebisinde olucak napti ne yedi agladimi anne dedimi diye dusunmektense birakilmamasi taraftariyim. Ama sadece aklini esine vericek huzurlu ve mutlu geciriceksen birak arkadasim esinde mutlu sende huzurlu ol.
Zaten başta öyle oluyor ben 3 4 saate içinde 10 kere aradım annemi. Arabaya binerken avm de ince sinemaya girerken ilkyari sonu ikinci yarı başı. Baktım zamanla bir sorun yok herkes halinden memnun alışmaya başladım

Çok net konuşmuş hiçbi ima yok bence.
Diyorki bir gün güvendiğimiz birine bırakalım oğlumuzu gezelim eğlenelim romantizm de yaşayalım.
Çok zor değil size de güzel olur. Altında bişiy aramayın.

Adam açık açık karımı özledim demiş ima etmemiş bence.
Bebeğiniz o kadar da ufak değil başkası oyalayabilir. Annenize veya kv ye bir kaç saat bırakmakla bir şey olmaz.

Çalışsanız ne yapacaksınız? Insanlar 3 aylıkken işe başlayıp günde 10 saat mesai yapıyorlar. Bir kaç saat aileden biri baksa bebek sizden nefret etmez bu kadar korkmayın.
Sizin de nefes almaya ihtiyacınız var.

Ozman size söyle bir önerim var. Anne akşama yemek yapma diyip. Çocuğu annenize bırakıp annenize yakın bir sinemaya gidin gezin tozun anneniz torununa doysun dönüşte alın lahmacunlarınızı oturup yiyin ailecek. Yani kadın hem çocuk bakıp hem yemek hazırlamasın günah. Aksam başbaşa vakit için sabahın 8 inde dikin ufaklığı ayağa gezin tozun yedirin oynayın akşam da bir güzel yıkayıp koyun yatağa o mışılll mışılll uyur inşallah :))))

Bunları yapıyoruz zaten, yapamadığımız, sinema diye çıkıp eve gelmek:oops:

Ama çocuk 1 yaşında. Bırakabilirsiniz ki 1 günlüğüne. Eşiniz de haklı siz de haklısınız ama kadın olduğumuzu unutmamamız lazım. Size de çok iyi gelecek emin olabilirsiniz.

Back
X