Valla siz kendinizi kurtarmaya bakın.
Anneniz ne yapacak diye düşünmeyin; bu kadar şımartmasaymış.
Bu abi evleneceği kızı da o eve getirir bak.
Evlendirin onu ya.
Böyle kardeşine anasına kök söktüren adam karısına ses çıkaramıyor genelde. O adam eder.
Bu arada annene üzülme bu konuda. Şımartan o.
aynı evin içinde yaşayınca ister istemez düşünüyorsun elde değil bir de ben yıllardır annemle babamla yaşıyorum kıyamıyorum ki yaşlanıyorlar artık.onu yetiştiren kim? o düşünsün bu saatten sonra.
Beleş yaşıyor; interneti bile sizden arakladığına göre, para biriktiriyor. Umulur ki evlenip gitmek gibi planları vardır.yok o kadarını yapamaz da keşke yıllarca yalnız yaşadıktan sonra eve hiç dönmeseydi...
valla böyleleri pek laftan anlamıyor sürekli söylene söylene yola geliyorlar
rahatsız olduğunuz anlarda söyleyin derim ama siz önce konuşup sonra uyaracaksınız galiba olur o da olur
Beleş yaşıyor; interneti bile sizden arakladığına göre, para biriktiriyor. Umulur ki evlenip gitmek gibi planları vardır.
Abim yok benim. Ama sıkça abiler hakkında bu tip şikayetler duyarım. Gelmeseymiş iyiymiş aslında. Evlenmeyi düşünmüyor mu?
Hepsi annenizin sucu. Bu evin kurallari var deyip karsisinda dimdik dursa bu kadar rahat davranamaz.
neden sizle yaşıyor?
1+1 eve falan çıksın
bilmiyorum öyle ailesine kul köle olan bir tip de değil ki bizden ayrı kalamıyor diyeyim
kötü düşünmek istemiyorum ama umarım kira su elektrik vs vermemek için değildir...
Annem mi mümkün değil
geceleri yürüyüşe çıkıyordu abim ne telefon ne anahtar almadan yanına
biz beklemek zorundayız onu çünkü
annem gelip bana söylenir gelmedi de benim uykum geldi de sen kapıyı duyar mısın diye bana satmaya çalışıyor
ama çıkarken anahtarı al ben yatıcam demiyor
sanırım dün söyledi ben uyardıktan sonra yatıyordum ben tam bilmiyorum
bizim ailede çok büyük iletişim sorunu var çok !
annen her işini yapıyor mu abinin?
oğlum oğlum diye yaptıklarına göz yumuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?