bas belası alt komsu!!!!!!

bence o hasedinden çatlıyordur sen taşınıyorsundur die o nedenle kafayı takmıştır bu kadar abartmıştır vallaha bak eğer bişey derse sen beni çekemiyorsun çatla emi de daha da kudurur emin ol sen komsuları falanda takma ona buna rezil oldum falan die hiiiiçç düünme kadının çatlak olduğunu herkes anlamıştır
inşallah gittiğin yerde iyielrle karşılaşırsın canım rabbim hayırlı komşular nasip etsin

sende tasinana kadar eline ne gecdiyse silkele diyecegim, ama geride arkanizda yasli bir kadin burakacaksiniz bu sever butun hirzini ondan alir:)) Vallah asil cidden kadin yuzunden ikinizde cingene durumuna dusmussunuz... bos ver demekden baska bir sey diyemeyecegiz...

böyle durumlarda beni hep bir şeytan dürter ama ben uymuyorum

o şeytan bana diyorki al çamaşır suyunu hafif hafif alttakinin asılı çamaşırlarına dök

kusura bakmayında ben bunları onun arkasından deil yüzünede gayet acık konustum.eger bigün arsız bi insan karsınıza gecipte haketmediginiz halde size bi ton laf söleyip sizi rahatsız oldugunuz bi duruma sokuyorsa neler söyler neler yaparsınız.ben bayılmıyorum böyle seviyesiz insanlarla camlarda tartısmaya.bırakın bana yaptıklarını,asagıda 85 yasında elinde kuran okuyan bi kadını gördügü halde basından asagı halı carsaf silkeleyen bide üstüne babaanne sen ne yapıosun ayıp deilmi dediginde sus köpek diyen bi insana insan bile demek istemiyorum hersey söylenir bölelerine deli de derim manyakta derim hastada derim.siz ne dersiniz bilemiyorum ama hergün böle insanlarla ugrassaydınız anlardınız.

Yazık vallahi kimsenin kimseye tahammülü kalmamış.
Allah yardimcımız olsun.
Biraz Hoşgörü ya.

hoşgörülecek gibi olmuyor inan ki.
tahammül edilemez böyle insanlara,edilecek gibi değiller çünkü.

umarım bigün sizinde böyle sevimli bir komsunuz olur insallah o zaman siz cok hosgörülü davranır cok sevecen olursunuz.

arkadaşa harfiyen katılıyorum, kimse meraklı değil seviyesiz insanlarla seviyeyi düşürmeye. uzaktan bakmakla yaşamak aynı olmuyor.
insan sinir hastası olur böyle görgüsüzlerle birlikte yaşaya yaşaya.

valla insan sinir hastasıda oluyor delide oluyor ama elden birsey gelmiyor isde.bagarsan cagarsan olmuyor karsına alsan anlamıyor.bi sürü insan aynı yerde yasamak cok zor ya.

Ben şimdiye kadar ne komşular gördüm.
Hiç bir zaman sizin konuştuğunuz gibi konuşmadım.

Hele hakaret hiç etmedim.
Ben size kötü bir seymi yazmisimda bana beddua ediyorsunuz.
Allah akıl fikir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…