baş belası arkadaş :((

Niye korkak davranıyorsunuz ki?Arkadaşlığınızı kesseniz ne yapacak?Size yada ailenize zarar mı verecek?iftira atar diyorsanız,o kendi terbiyesizliği ve günahı olur.İnsanlar,arkadaşlarınız en önemlisi siz, kendinizi bilmiyor musunuz?Onun lafıyla senden uzaklaşacak arkadaşlar varsa da kendi bilecekleri iş,onlardan da hayır gelmez zaten.Ne anlattınız ki bu arkadaştan kopmaktan bu kadar korkuyorsunuz?

yok ben ona öyle çok önemli bi sır vermedim yalnızca dediğim gibi erkek arkadaşımı biliyo zaten çocukla yaşadığım bişeyde yoktu elinde önemli bi koz yok benmle ilgili benim demek istediğim bu kızdan en kolay şekilde nasıl kendimi çekebilrim ?

Sigmund Freud'un bir sözü var,aklıma o geldi "Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde, ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz"...

Korkmanın nedenini gerçekten bende anlamadım. Dövermi eğer arkadaşlığını kesersen? Açık açık söyle arama beni sıkıldım senden de ya. Veya müsait olmadığın bi zaman aradığında ya müsait değilim zırt pırt arıyosun bi rahat bırak de. Ben olsam çoktan demiştim. Yapsın bakalım napıyomuş. :37:

Korkmanın nedenini gerçekten bende anlamadım. Dövermi eğer arkadaşlığını kesersen? Açık açık söyle arama beni sıkıldım senden de ya. Veya müsait olmadığın bi zaman aradığında ya müsait değilim zırt pırt arıyosun bi rahat bırak de. Ben olsam çoktan demiştim. Yapsın bakalım napıyomuş. :37:

korkaklık değil de bu kız düşman oluncak bi kız değil yani durup dururken onun gibi bi düşmanım olsun istemiyorum o yüzden ondan dha kolay bi şekilde kurtulmalıyım öyle ters konuşarak daha da bela olur başıma hiç uğraşmak istemiyorum

bence hayatının ne kadar zor devam ettiğinden bahset önce sonra geçim sıkıntısı derdıne düştüm gelecegım için endişelenıyrum felan de bunlarla kafasını doldur bı ıkı hafta kadar sonrada kendımı kapatıp artık ders mı çalışıyorsun kpss mi çalışırsın proje mi yapacagım dersın bir yalan uydur işte.kımseyle gorusemıcem kusura bakma de senı bu ara ıhmal etcem senı de. telefondu onunla buluş bununla gez derken bla bla bla .. çok aksattım derslerimi felan de. zaten ortak noktanızda yokmuş . ayy hep arıcam canım ama arıyamıyom çok mesgulum dıye dıye 1 yıl gecer;)

bence hayatının ne kadar zor devam ettiğinden bahset önce sonra geçim sıkıntısı derdıne düştüm gelecegım için endişelenıyrum felan de bunlarla kafasını doldur bı ıkı hafta kadar sonrada kendımı kapatıp artık ders mı çalışıyorsun kpss mi çalışırsın proje mi yapacagım dersın bir yalan uydur işte.kımseyle gorusemıcem kusura bakma de senı bu ara ıhmal etcem senı de. telefondu onunla buluş bununla gez derken bla bla bla .. çok aksattım derslerimi felan de. zaten ortak noktanızda yokmuş . ayy hep arıcam canım ama arıyamıyom çok mesgulum dıye dıye 1 yıl gecer;)

mantıklı canım ama şimdi whatsapp denilen bi zımbırtı var sürekli bana ordan yazar ordada en son ne zmn girdiğim görünüyo napsam silsemmi o programı

sil sil benimde başıma gelir böyle şeyler ama ben hemen soğurum oda eşşek değilse anlar . bu tekniği denedim ben işe yarıyor :D biraz süre sil sonra yine yüklersin ben çok kullanmadım o programı ama hattını değiştirirsende temelli kurtulursun :D

sil sil benimde başıma gelir böyle şeyler ama ben hemen soğurum oda eşşek değilse anlar . bu tekniği denedim ben işe yarıyor :D biraz süre sil sonra yine yüklersin ben çok kullanmadım o programı ama hattını değiştirirsende temelli kurtulursun :D

evet canım güzel bi teknik yada internet paketim bitti derim arayınca

:))) çok sağol canımm

kardeşimin başı dertte ona yardım edebilirmiyiz?fikirlerinize ihtiyacımız var...eşinin işyerinde 4 yıldır çalışan bir bayan var...bayan evli 1 yıldır ailecek görüşüyorlar...evde' eğlence mekanlarında samimiyeti iyice ilerlettiler...eniştem şirkette konumu olan bir kişi...şirketin alt bölümlerinde çalışan bir kişiyi işten bu bayanla olan tartışmasından dolayı çıkarıyor işten çıkan adamın karısı da bu kadını arayıp senin daha başına neler gelecek ahmedle ilişkini devam ettirmek için kocamı işten çıkardınız diye telefon açıyor işyerine...eniştemde bunu gelip kardeşime söylüyor bizim hakkımızda dedikodu çıkarmışlar diye...kardeşimde kıyameti koparıyor eşine fakat şirkette aile ortamını belli etmemek için şirkete gidip samimi bir görüntü sergiliyor...şimdi kadın yine ailecek görüşmelere devam etmek istiyormuş...fakat kardeşim buna karşı her ne kadar güvense de eşine aynı ortamı yeniden kurmak istemiyor SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ AKIL VERİN...

kardeşimin başı dertte ona yardım edebilirmiyiz?fikirlerinize ihtiyacımız var...eşinin işyerinde 4 yıldır çalışan bir bayan var...bayan evli 1 yıldır ailecek görüşüyorlar...evde' eğlence mekanlarında samimiyeti iyice ilerlettiler...eniştem şirkette konumu olan bir kişi...şirketin alt bölümlerinde çalışan bir kişiyi işten bu bayanla olan tartışmasından dolayı çıkarıyor işten çıkan adamın karısı da bu kadını arayıp senin daha başına neler gelecek ahmedle ilişkini devam ettirmek için kocamı işten çıkardınız diye telefon açıyor işyerine...eniştemde bunu gelip kardeşime söylüyor bizim hakkımızda dedikodu çıkarmışlar diye...kardeşimde kıyameti koparıyor eşine fakat şirkette aile ortamını belli etmemek için şirkete gidip samimi bir görüntü sergiliyor...şimdi kadın yine ailecek görüşmelere devam etmek istiyormuş...fakat kardeşim buna karşı her ne kadar güvense de eşine aynı ortamı yeniden kurmak istemiyor SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ AKIL VERİN...

Canım niye buraya yazdınki , bi konu açsana.

meraba kızlar
2 yıl önce tanıştığım bi arkdaşım var ne yapsam ne etsem kurtulamaz oldum.tam bir baş belası başlarda çok iyiydik erkek arkadaşımı falan biliyodu şimdi ona anlattığım herşey için çok pişmanım onunla tamamen konuşmayı kesmek istiyorum ama onunla düşman olmak o kadar kötüki onun hakkında en ufak bişey sölese biri öyle bir intikam alıyoki açıkçası onunla düşman olmayı hiç göze alamıyorum ama onunla konuşmak bana sıkıntı veriyor ne yapıcam bilemiyorum ondan uzaklaşmak istiyorum ama düşman gibi değil napıcam kızlarr :(:43:

borç iste,ciddiyim,yüklü miktar borç iste...eve haciz gelecek falan de.her gün ara,her gün borç iste buldunmu ettinmi diye.gör bakalım ne oluyo:Dağrısız sancısız kurtulursun

Üç çeşit arkadaş vardır.

Birincisi ekmek gibidir.
hergün onu ararsın.

İkincisi ilaç gibidir.
lazım olduğunda ararsın.

Üçüncüsü mikrop gibidir.
o seni arayıp bulur.

kız bildiğimiz erkek fatma öyle bişey yaparsam öye bi bela olurki başıma.gözümün önünde arkdşını tokatlamıştı.onun dışında bi arkadaşımı erkek arkadaşını babasına sölemekle tehdit etti.böyle pis bi kız

Butun bunlari sadece karsi taraf arkadasligini kesmek istiyor diye mi yapti?
Senin bilmedigin baska nedenler olabilir mi?

borç iste,ciddiyim,yüklü miktar borç iste...eve haciz gelecek falan de.her gün ara,her gün borç iste buldunmu ettinmi diye.gör bakalım ne oluyo:Dağrısız sancısız kurtulursun

hahaha bu kesınlıkle cok mantıklı bır cozum:23:

benim de aklıma hemen bu fikir gelmişti. borç iste! az az ama sık sık borç iste,bi süre sonra kendisi kaçar zaten :52:

Back
X