- Konu Sahibi CakilTasi_
merhaba hanımlar, ev sahibimle başım dertte.. bu konudan muzdarip arkadaşlardan tavsiye istiyorum... ben 2012 martta evimi tuttum.. mayısta da evlendim. evi tutarken ev sahibi bizden 500 istedi.. biz 450 yapalım diyoruz..araya tanıdıklar girdi, yok olmaz diyor başka birşey demiyor.. annem en sonunda " bir yalvarmadığımız kaldı, zorla güzellik olmaz demekki senin bize bu evi vermeye niyetin yok" dedi. hadi kızım gidelim dedi çıktık gittik.. tam apartmandan çıktık arkamızdan seslendi.. " hadi tamam olsun" dedi.. el sıkıştık. o anda depozit istedi hazırlıklıydım 300 euro verdim gittikkk... neyse bu sene zam zamanı geldi çattı. aradı eşimi, yok böyle evler heryerde 600 müş. yok işte o çok ucuza vermiş evi bize.. yok efendim 550 istiyormuş.. bir senede 100 tl zam! ben zaten delirdim, dedim hayatta olmaz. eşim demiş yüzyüze konuşalım. yok demiş 550 istiyorum ben. kapatmışlar telefonu. bi kaç kişiye danıştık dediler yasal zamdan fazlasını yapmayın hiçbişey yapamaz. neyse ben dedim yine laf etmesin 500 yaptık kirayı yatırdık. bu arada hiçbir konuşmamız olmadı 2013 marttan bugüne kadar.. eşim esnaf,bugün yanına gelmiş ev sahibi. demiş ben seneye 600 istiyorum kirayı. la havleee ölürmüsün öldürürmüsün! daha zammıma kaç ay var be vicdansız adam. o zamana kadar kim öle kim kala. aç gözlülüğün bu kadarı.. çok sinirlerim bozuldu kızlar, ne yapabilir ev sahibim. eşim inada bindirdi çıkmayacam evden yasal zammımı yapıcam çıkarsın beni sıkıyosa diyo. ben kötü olmayalım dedikçe adam üstümüze üstümüze geliyo
başına böyle bir olay gelen sonuç alan arkadaşlar, beni evden çıkarabilirmi?