Baş belası görümce...

görümceniz kumasıyle oturup sohbet mi ediyor yani anlamadım
nasıl olur ya aklım almıyor, kocasının sevgilisi var ondan kıskanmıyorda kardeşinin karısından mı kıskanıyor?
Eşinize ne demeli bilemedim, bunları bile bile sizi nasıl öyle karaktersiz bir adamla aynı ortama sokabiliyor.
kocasının sevgilisine ses etmeyen ama kardeşinin karısından kıskanan bir abla,
karısına hakaret eden hatta karısına kötü gözle bakan insanlarla aynı ortamda olmaktan hoşlanan bir koca
bunları destekleyen bir anne, ilginç. Kusura bakmayın ama bence bunlarda ailece bir sorun var.

Bütün tesbitlerin doğru.Eşimin gidelim yüzleşelim teklifine hayır ben gelmiyorum dememek için gidiyorum.Eşim ablasını çağırıp konuşacaklarında kavga edeceklerdi ben engel oldum.Tamam kavga emeyin ben duyduklarımı unuturum dedim ama unutamıyorum.İtam edildiğim şey unutulacak birşey değil.O gün bugündür birara hiç gelmedik.Acayip bir kıskançlığı var.Eşinden yaşça büyük sanırım onunda etkisi var.Bide aldatılmış insan psikolojisiyle bana sardı.Korkuyorum ama gidicem.Ve gerekirse bağlarımı onlarla tamamen koparıcam.Aslında halen özür bekliyorum ama nerdeee bende bu koca olduğu sürece kimse benden özür dilemez...

Ben olsam, sanıyorum ki gitmezdim.....
Eşinizi de anlamış değilim:44:

İlla gideceğim derseniz de... Onlar rahatsız olsun, siz değil... Böyle bir çamur atıp sonra rahat rahat nasıl yüzünüze bakacaklar orası muamma... Yok onlarda bi utanma durumu olmazsa, siz hiç üzülmeyin... Çamuru atanın eline yapışır o çamur... Belki zor gelecektir ama, onlarla mesafeli ama oldukça keyifli görünmeye özen gösterin... Ve size sararsa yine ..Sakince tedavi olmasını önerin... Bir kez daha çamur atmaya kalkarsa, anasından doğduğuna pişman edin... Allah ne verdiyse.... Deliyle başka türlü başedilmez ...

görümcem tarafından iftiraya uğradım.eltimle aramız çok iyiydi.eltimi çok kıskanıyodu benden.eltimin ağzından yalanlar uydurdu.güya ben eltime demiişimki eşimin ailesini evimde istemiyorum.daha saçma sapan bissürü bişey.kayınvalidem diğer görümcem hepsi bana sırt çevirdiler.ne kadar yalan da desem ona inanıp beni dışladılar.işin ilginci yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen eltim çıkıp da demediki görümce yalan söylüyo.o kız öyle şeyler demedi diye.kısaca iftiraya uğradığımla kaldım.tek inanan ve yanımda olan eşimdi sağolsun. ama o bana inandı diye ona da sırt çevirdiler.çok canım yandı.2 aydır ne arıyorlar ne soruyorlar.biz de gitmiyoruz.bakalım ne olacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…