kendinizi bildikten sonra bırakın konuşsunlar
sen el kızısın onlarda el adamı
böyle insanlardan incelik bekleme
sen görevini yerine getir
allah korusun eşinle aran açılır bu yüzden
kendi çamurlarını sizede bulaştırmak istiyorlar belliki
temkinli olun
ne gibi hayaller bunnlar:26:
eşinizin haberi yok mu görümcenizin söylediklerinden?
Hiçbir şey olmamış gibi davranıp ziyaret görevinizi yerine getirmeniz çok mu zor? Nasılsa senede sadece 2-3 kere görüyomuşsunuz. Eşiniz için katlanabilirsiniz sanırım..
İşte bir süre hiçbirşey olmamış gibi davrandım.İçimde yangın oldu çağırdık görümcemi.Karşımda bacak bacak üstüne attı.Ben saygımdan ayaktaydım oturmadım bile.Bide gözümün içine dalga geçer gibi bir bakışı vardı ölsem unutamam.Resmen benimle dalga geçti..
hayret ben olsam eşinin terinde bunları bile vile seni o eve götürmezdim .
Seni bu kadar rahatsız ediyorsa gitme arkadaşım 4 gün az değil yani.
Allah affetsin ama bazı kadınlar gerçekten aldatılmayı hak ediyo sizin görümceniz gibi...
Belliki kocası bile baş edememiş bence sizde önemsemeyin eşinizin sizden sizin kendinizden şüpheniz yok sallayın gitsin kaba tabirle...
Ne olursa olsun hicbir kadin aldatilmayi hak etmez.
Biliyor hatta çağırdık ablasını konuştuk.Ben benden özür dilemesini beklerken.Sen beni kıskanıyorsun dedi.Diyorum yaa bir araya bile gelmiyoruz neyini kıskanacaksam.Bide ben eşimi bile kıskanan bir insan değilim.Yani yapımda kıskançlık hiç yok.Onu kıskanıyormuşum, sevvmiyormuşum.Evet dedim birbirimizi sevmek zorunda değiliz ama eşimden dolayı birbirimize katlanacağız.Şimdi bayramda aynı evde hiçbirşey olmamış gibi davranamam bende kendi huyumu biliyorum.Birtek bu konuşulanlardan onun eşinin haberi yok.Bayramda herkes varken konuyu açmak istiyorum.Neden sevgilin eşine böyle birşey söyledi diycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?