Baş belası görümce...

Freegril

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2007
1.727
23
683
İstanbul
Evet kızlar benim derdimde görümcem ve kayınvalidem.İkiside aynı karakterde.Çoook kıskançlar.Ölçüsü yok.Görümcem kocasını o kadar kıskanıyor ki bizden yani kardeşlerinin eşlerinden bile rahatsız.Senede 2 en fazla 3 kere özel günlerde biraraya geliyoruz.Eşinin sevgilisi evet doğru okudunuz, görümceme eşin kardeşlerinin hanımlarını bile almaya kalkıyor demiş.Tabi görümcem bunu eşiyle boşanma aşamasında bize söyledi.Ve adamdanda boşanmadı da.Şimdi biz bayramda kayınvalidemlere gitme planı içindeyken bizden önce yani bugün kocasıyla oraya gitmiş.Eşimde tutturmuş bizde gidelim diye.Siz olsanız ne yaparsınız.Ben gitmessem eşim kesin tek gider.Görümcem kendisi mutlu olamıyor bizlerede engel olma peşinde.Kayınvalidemde ona destek veriyor.Bide benim eşim askerdeyken güyya kocası beni aramış eviniz dolumu boşmu diye sormuş.Güyya ben enişteyle ,sevgilisini kendi evime alacakmışım.Sevgilisini tanımam bile.Allahım daha neler neler.Yani böyle insanların seviyesine indiğime inanamıyorum..Siz olsanız ne yapardınız.

Son düzenleme:
Hiçbir şey olmamış gibi davranıp ziyaret görevinizi yerine getirmeniz çok mu zor? Nasılsa senede sadece 2-3 kere görüyomuşsunuz. Eşiniz için katlanabilirsiniz sanırım..

kendinizi bildikten sonra bırakın konuşsunlar
sen el kızısın onlarda el adamı
böyle insanlardan incelik bekleme
sen görevini yerine getir
allah korusun eşinle aran açılır bu yüzden
kendi çamurlarını sizede bulaştırmak istiyorlar belliki
temkinli olun

Sorun orada yatıya kalacağız.Anı evde 4 gece.Görümcemin hayalleri çoktur.Ondan korkuyorum.

ne tehlikeli insanlar var,herşey beklenir bunlardan,
dikkatli olun yapacak başka bişey yok
gitmezsenizde yanlış anlaşılabilir sonuçta
hayalleri çoktur diyosunuz ya

ne gibi hayaller bunnlar:26:

Eve gelen misafirleri bile yakıştırır eşine.Yok şunu yaptı bunu yaptı diye.Bunları biliyorduk ama olayı bize uzandıracağını tahmin edemezdik.Oda oldu.Şimdi hiçbirşey söylememiş gibi davranıyorlar.Ama benim içime işledi unutamıyorum.

eşinizin haberi yok mu görümcenizin söylediklerinden?

Biliyor hatta çağırdık ablasını konuştuk.Ben benden özür dilemesini beklerken.Sen beni kıskanıyorsun dedi.Diyorum yaa bir araya bile gelmiyoruz neyini kıskanacaksam.Bide ben eşimi bile kıskanan bir insan değilim.Yani yapımda kıskançlık hiç yok.Onu kıskanıyormuşum, sevvmiyormuşum.Evet dedim birbirimizi sevmek zorunda değiliz ama eşimden dolayı birbirimize katlanacağız.Şimdi bayramda aynı evde hiçbirşey olmamış gibi davranamam bende kendi huyumu biliyorum.Birtek bu konuşulanlardan onun eşinin haberi yok.Bayramda herkes varken konuyu açmak istiyorum.Neden sevgilin eşine böyle birşey söyledi diycem.

Hiçbir şey olmamış gibi davranıp ziyaret görevinizi yerine getirmeniz çok mu zor? Nasılsa senede sadece 2-3 kere görüyomuşsunuz. Eşiniz için katlanabilirsiniz sanırım..

İşte bir süre hiçbirşey olmamış gibi davrandım.İçimde yangın oldu çağırdık görümcemi.Karşımda bacak bacak üstüne attı.Ben saygımdan ayaktaydım oturmadım bile.Bide gözümün içine dalga geçer gibi bir bakışı vardı ölsem unutamam.Resmen benimle dalga geçti..

Allah affetsin ama bazı kadınlar gerçekten aldatılmayı hak ediyo sizin görümceniz gibi...

Belliki kocası bile baş edememiş bence sizde önemsemeyin eşinizin sizden sizin kendinizden şüpheniz yok sallayın gitsin kaba tabirle...

hayret ben olsam eşinin terinde bunları bile vile seni o eve götürmezdim .
Seni bu kadar rahatsız ediyorsa gitme arkadaşım 4 gün az değil yani.

hayret ben olsam eşinin terinde bunları bile vile seni o eve götürmezdim .
Seni bu kadar rahatsız ediyorsa gitme arkadaşım 4 gün az değil yani.

Bende ondan bunu beklerdim ama gidelim diyor.ben gitmezsem yanlız gider.Ozamanda zafer kazanmış gibi gülerler arkamdan.Ben yeni evli değilim 10 yıllık evliyim.

Zor bir durum ben olsam ne yaparım bilmem ama galiba gider ve onları ben gıcık ederdim eh sonuçta terbiyesizlik yapan onlar değilmi ha şu görümcenin bakışı varya hala unutamadığın işte mutlaka bir fırsatını bulup bende aynı şekilde bakardım.
Ama ben bunları yapamam o kadar cool olamam sinirlenirim onlarıda keyiflendiririm dersen hiç gitme.

Tabii bunlar kuruntu belkide senin sandığın gibi bir ortam olmayacak.

Ne olursa olsun hicbir kadin aldatilmayi hak etmez.

ne ruh hastası insanlar var yaaa
aslında bu şartlarda eşin sizi biraraya getirmemeli ama aksine gidelim diyor
böyle biriyle 4 gün aynı evde kalmayı bende istemzdim açıkcası

canım bence gitme. ne diye canını sıkıcaksın durup dururken dert edineceksin kendine. ben olsam gitmem. eğer gitmek zorunda kalırsanda aynı odada bile bulunmamanı tavsiye ederim. kesinlikle konuyu açıp alevlendirme...

eşin bildiği halde oraya gitmek istemesi çok saçma.bence orda konuyu açarsan
kavga çıkabilir eşinde senden taraf olmayabilir,çünkü her şeyi bilmesine rağmen
gitmek istemesi bunu gösteriyor.ayrıca dikkat edin bu kadınla aynı evde kaldığınızdan size çok rahat iftira atabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…