Baş belası kilolar !!!

Gul receli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
640
337
103
Merhaba kizlar..Oncelikle 64 kiloyum.Haftada 3 gun fitnessa gidiyorum ve size inanamadigim bir sey anlatmak istiyorum spora baslamadan once ve sonra tartiliyorum kac keredir.Bir de ne goregim spora baslamadan once 64,200 gr cikti.Spor yapip tartildim 64,900 gr cikti.Bu nasil aciklanabilir ayrica 1bucuk aydir haftanin 3gunu de spor yapiyorum inmem lazimken cikiyorum deliricem artik yardim edin kizlar napicam..Kilo veremiyorum ......!!!!!
NOT:Lutfen konumu tasimayin bu benim icin şuan büyük bir dert.Buna da şükür tabi Allah daha kötülerini gostermesin insallah hicbirimize.

Vucudunda.odem vardir sebze idem tutar bunun yaninda.proteinle beraber tuketmen. Gerek

Benim bildiğim sporla kas fazlalaştığı için tartıda artı görünür ama aynada eskiye göre daha fit bir görüntü olur sanırım bu yüzden tartıya çok takılmamak lazım diyorlar ama 3 hafta olmuş daha sizin, görüntü olarak olarak pek birşey farkedemesenizde devam edip gidişata bakabilirsiniz

Ben spora bir ay gitmiştim,kiloda hiç bir değişiklik yoktu,çünkü amacım vücudum sıkılaşsındı.kilom aynı kaldı ama belim 13 cm bacaklarım 3 er cm incelmişti...yani eğer kilo da vermek istiyorsun kalori diyeti öneririm.

Ben spora bir ay gitmiştim,kiloda hiç bir değişiklik yoktu,çünkü amacım vücudum sıkılaşsındı.kilom aynı kaldı ama belim 13 cm bacaklarım 3 er cm incelmişti...yani eğer kilo da vermek istiyorsun kalori diyeti öneririm.
Hangi spor o??
Neler yaptın??
Allah aşkına söyleeeeee :110:

gayet normal bir durum spor yaptıkça kas tutuyorsun ve tartıda fazla çekiyorsun.demekki sıkı bir spordasın.çok güzel böle devam et.iki kilo bile alırsın.ben 2 ay deli gibi yürüdüm bir kilo aldım.yürüyüşü bırakınca yemeyi abartmama rağmen iki kilo verdim.vücüt yaktı yani.kasların sayesinde.

Merhaba kizlar..Oncelikle 64 kiloyum.Haftada 3 gun fitnessa gidiyorum ve size inanamadigim bir sey anlatmak istiyorum spora baslamadan once ve sonra tartiliyorum kac keredir.Bir de ne goregim spora baslamadan once 64,200 gr cikti.Spor yapip tartildim 64,900 gr cikti.Bu nasil aciklanabilir ayrica 1bucuk aydir haftanin 3gunu de spor yapiyorum inmem lazimken cikiyorum deliricem artik yardim edin kizlar napicam..Kilo veremiyorum ......!!!!!
NOT:Lutfen konumu tasimayin bu benim icin şuan büyük bir dert.Buna da şükür tabi Allah daha kötülerini gostermesin insallah hicbirimize.
bak öncelikle 64 kiloyum diye konu açarsan sonrasını okumama imkan yok 98 kiloyken:KK53::KK53::KK53:

fitness bildiğim kadarıyla kas yapıyor zayıflamaktan çok. bi ara bi kaç arkadaş fitness gitti biz step aerobiğe gittik arkadaşlar zayıflayamadı ama biz kilo vermiştik

merhabalar. ben de diyete başladığımda 67 kiloydum. 4 kilo verdikten sonra koşu bandında düzenli haftada 4 gün 45 dk blok olarak yürüyüş ve koşu yaptım. ilk ay sizin gibi kilomda bi değişiklik olmadı sonraki ay gözle görülür hem incelme hem de zayıflama oldu . şuan 59 kiloyum. amaç 55 az bi kilo kaldı. ama zaman geçtikçe diyete katı bir şekilde devam etmek zor geldi. o yüzden düzenli ve her besinden azar azar yiyerek 3 aydır koruyorum. spordan vazgeçmemek lazım.azimle devam etmenizi öneririrm

diyetisyen + spor olursa 2 aya kalmaz bayağı incelirsin kilonuda yağdan veririsin.

Öncelikle bir konuya açıklık getireyim, sıklıkla yanlış bilgi veriliyor çünkü. Fitness ile kas yapılmaz. Yani o burada söylendiği gibi bir kas büyümesi olmaz, öyle tv'dekiler gibi, internettekiler gibi şişerim korkusu yersiz arkadaşlar. Hele de bir kadın için çok çok zor. Evet kas hacminiz bir miktar artar ancak bu sizi görüntü itibariyle kötü göstermeyecektir.

Şimdi asıl konuya döneyim. Sadece sporla veya sadece diyetle kilo vermek sağlıklı ve kalıcı değil arkadaşlar. Kilo vermek istiyorsanız, yağ yakmalısınız. Ama öyle diyet yapıp aç kalarak değil. Sağlıklı beslenip, sizi tok tutacak faydalı şeyler yiyerek.

Önce metabolizmanınızı hızlandırmalısınız. Metabolizma nasıl hızlanır???

1- Evet spor yapacaksınız. Dolaşımınız hızlanacak. Kardiyovasküler sisteminiz güçlenecek. Ter atacaksınız. Ter attığınız için, su içerek bu su kaybını telafi edeceksiniz. kesinlikle şunu söyleyebilirim: Bol su içerseniz kilo vermek ihtimaliniz çok artacak. Sporun ne olduğu önemli değil. yürüyüş, koşu, basketbol, tenis, trekking, squash ne olursa artık. Ha bu arada "kaslanıcam yaa :KK43:" diye üzülüyorsunuz ya. Fitnessın size sağlayacağı belli belirsiz kas hacmi de metabolizmanızı hızlandıracak ve daha çok yağ yakacaksınız.:KK6:

2- Yemek yiyeceksiniz. Bakın diyet demiyorum. temiz beslenme diye bir kavram var, araştırın. Kan şekerinizi bir anda yükseltip, sizi acıktıracak tarzda şeyleri yemeyeceksiniz. Mesela makarna, mesela, pilav, mesela dürüm, mesela börek, mesela çikolata, mesela mesela.... Karbonhidratı azaltacak, yağı kesmeyecek ama doğal ve sağlıklı yollarla alacak ve spor sonrası vücudunuzu toparlamaya yetecek kadar proteini alacaksınız. Sebze yiyeceksiniz. Bunları bir diyetisyenle irtibat kurarak yapın tabi ben diyetisyen değilim :) Yok altın çilekmiş, yok bilmem ne otuymuş bunları geçin arkadaşlar. :kk77:

3- Uyuyacaksınız arkadaşlar. Bu konuda çok sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, yukarıdakileri yaptığınızda uyurken bile yağ yakacaksınız. en az 7 -8 saat uyuyun. :rolleyes:

Bunları disiplinli bir şekilde yapan insanın, eğer hormonal bir rahatsızlığı yoksa, kilo verememesi İM-KAN-SIZ!

Konu sahibi gibi başkalarından da duyuyorum. Sporun ilk zamanları kilo alınıyo yaa diyorlar. Hayır arkadaşlar, tam tersi normalde sporun ilk zamanları, en çok ağırlık kaybedilen zamanları olmalı. Çünkü vücudunuzdaki ödemi atacaksınız önce. Atamıyorsanız bir şeyleri yanlış yapmışsınız demektir. öyle 2 haftada da kas yaptım ondan kilo aldım demeyin. İnsanlar 500 gram kas kütlesi için deli gibi ağırlık kaldırıp, kaşık kaşık protein tozu götürüyor :) Şöyle bir bakın, hatayı mutlaka bulacaksınız.

Kişisel fikrimi de söyleyeyim, fitness biz kadınlar için en uygun spor türü :cool:

vücut birden ağır bir spora başladığı için yağ yakmak yerine var olanı sıkıca tutuyor ve ne yesen yarıyor... Basit yürüyüş ve diyetisyenle kilo verebilirsin.

Kilo vermek için yürüyüş bence en iyisi ,ben bir de jillian michael yapıyorum .
Kız sen nasıl besleniyorsun ki kilo aldın böyle ,farkında olmadan fazla mı yedin acaba ,spordan sonra deli gibi yemeğe saldırıyoruz ya o yuzden sordum

Back
X