Baş belası komsu

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
29
Kızlar 1 senedir üst katındaki komşudan çekiyorum. Hergun tepeden birşeyler silkeler gürültü yapar. Eş son 2 aylık evliyken camları sildim baktım leş gibi olmuş haber vermemiş üstelik halinin suyunu suzmeden sermiş. Neyse ben ya sabır dedim komşuyuz dedim güzel bir diller uyarayim dedim resmen saldircakti bana . Sen şikayet etmeye gel yeterli bizz dinlemekten bikmayiz dedim sonra kaynanası eltisi geldi dua et tependen aşağı bebek bezleri atmıyoruz dedi. Baktım cirkeflesiyorlar yine alttan alttan teyze surda komşuyuz senin yaptığın ayıp degilmi ddm. Burdan sana komşu çıkmaz dedi ben evime indim. Yine hergun birşeyler silkelemeye başladı zaman sonra alıştım . Bakalım huzursuzluk çıkmasın yeterli hergun balkon cam siliyim dedim. Bu arada komşu bildiğin psikopat binadan kimse sevmez ve korkarlar açıkçası bende korkmuştum:) dönelim konuya bu cirkef komşu son 1 aydır balkona topak topak saç kilimi dersiniz pecetemi et kemiklerini dersiniz migdem kalktı artık balkonu temizlemek bile gelmiyordu içimden. En sonunda eşimde sinirlendi balkondan bütün pisliklerini toplayıp kadının kapısının önüne koyduk şuan tepemizde zangir zangir zıplıyor sinirden birazda çok kilolu tavan cokucek diye korkuyom inanın:) şimdi bu kadın sabah kesin kapıya geliceksin ve eşim evde olmuycak birde üst katta ful aile binası kaynanası eltisi vs. Daha çok üstüme gelicekler. Şimdi diyceksinizki sizin elinizde ağzınız armut toplanıyor ama kadın laftan anlayan birisi değil inanın daha beterini de yapicak bana. Yarın kapıya gelirse ben şimdi bu kadına ne diyim. Böyle devam ederseniz zabıtaya haber vercez desek. ? Korkmaz ama napsam

Son düzenleme:
Kapıyı açmayın. Israrla çirkefleşirlerse aç kapıyı diye polisi arayın hemen. Evime girmeye çalışıyolar saldırıcaklar çok korkuyorum deyin. Polis hakkından gelir onların..

Aklınız gelip taşkınlık cimarirsa hemen polisi arayın şikayetçi olun, bir karakola gidip ifade versin bakalım, bir daha çöplük olarak kullanıyor mu cami

Kapiyi acma baktin ariza cikacak polis cagirirsin bu tipler polis gelince kedi gibi olurlar tecrubeyle sabit

Kapıyı açmayın. Israrla çirkefleşirlerse aç kapıyı diye polisi arayın hemen. Evime girmeye çalışıyolar saldırıcaklar çok korkuyorum deyin. Polis hakkından gelir onların..
Aklın yolu bir aynı sn de aynı şeyleri yazmisiz

Zabıta onu iyice kışkırtır.
Bizi açma olayın arası soğusun başka türlü icabına bak.
Şüpheyi üzerine çekme.
Yaptır !

rezil olmamak adina hergun cam pencere silerim dersen sen bilirsin.
bütün apartmanin bu kadindan korktugunu yazmissin sen sikayet edersen cesaretli kadin olursun rezil degil
2 haftalik evliyken alt katimdaki komsu geldi. Ben bu kadindan 9 yildir cekiyorum tatli dilden falan anlamiyor. Artik sen geldin sirayi sana saldim demistib

Aslinda kayinvalidem konusucakti. Ben istemedimm . Fakat kadin onu da kimseyi de dinlemez . Gecenin 10 da zangir zangir tepemizde zipladi resmen . Bayan korksa esimden korkardi o da yok malesef

Yönetici yok mu... kapiya gelirse polis cagir telefon ses kaydini ac balkona kamere yerleştir

Ne bicim insanlar var ya komsuluk hakki diye birsey var ama böylesi onu asla hakketmiyor.. bencede sikayet edin kurtulun en azindan gözü korkar bidaha ona göre davranir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…