Evet ben de kızarıyorum.Bir de işim gereği sürekli müdürlerle yöneticilerle muhattap oluyorum.İyi bir bölüm okudum.İnanın bazen diyorum vasıfsız biri olsaydım da bu gerginlikleri yaşamasaydım

bugün müdürlerle toplantı oldu mesela anksiyetem başladı kalbim o kadar çarptı ki beynimde hissediyordum resmen kalbimi.Pek konuşmadım konuşamadım zaten bulunduğum birimin yetkilisi benim o yüzden beni öne sürüyorlar yanımdaki yardımcılarla muhattap olmuyorlar.Bir de konuşacak bişey bulamıyorum bu kitap okumamamla mı alakalı acaba bu konuda da kendimi geliştirmem gerekiyor sanırım.Gerginlikten dolayı kuracağım cümleler anlatacağım olayları yanlış vizyonsuz bi şekilde anlatırım diye hiç konuşmuyorum ki zaten unutuyorum ne konuşacağımı toparlayamıyorum.Evet tespitiniz doğru yapı olarak kırılgan alıngan naifim ama alınganlığı aştım.Hala hassasım tabi her ne kadar pek yansıtmak istemesem de çevreye.İnanın küçükken hep tahtaya kalkıp konular anlatmak isteyen atılgan girişken ben gitti bambaşka biri geldi lise ve sonrasında hep bu eziyetle hayatımı yaşadım.Ömür boyu da böyle sürecek sanırım

hangi ara doktora gitcem bilmiyorum.Eşim dahil kimse böyle şeyler yaşadığımı bilmiyor.Yeni evliyim bebek düşünüyoruz ama ben heyecan durumumun aşırı pik yaptığı durumlarda çeyrek ya da yarım dideral veya passiflora şurup alıyorum.(Her zaman değil ama bundan sonra sık sık alıcam sanırım iş hayatı yüzünden) Eğer gebe kalırsam bunları kullanmamam gerekiyor sanırım napıcam ben offf offf Çook yazdım ben de biliyorum ama içimi kimseye dökemiyorum.