- 31 Temmuz 2011
- 1.926
- 4.795
- Konu Sahibi bahtsizlik abidesi
Dediğinize göre düğün arefesinde ve karantina döneminde size bir faydaları dokunmamış fakat beklentilerinin ardı arkası kesilmiyor o zaman sizde susmayacaksınız. Kv deniz ağzını mı açtı maddi konuda kardeşe yardım etmiyorsunuz diye sizde diyeceksiniz ki Allah razı olsun benim ihtiyacım olduğunda da hep benim ailem sordu ilgilendi. Konunun açılmasını beklemeyin, işlerine gelmeyen konular hiçbir zaman açılmaz.
Benim kv dede aynı model birgün dedim “Allah’tan abilerimin doğru düzgün işleri var çalışkan insanlarda benden bir beklentileri yok herkes kendi yağında kavruluyor” hiç sesi çıkmadı.
Siz de sık sık hatırlatın, ay sonunu zor getiriyoruz. Düğün masraflarına harcadık takıları, bilmem kim evlenmiş hiç masraf etmemişler, herşeyi aileler yapmış. Arkadaşıma kv desi çok güzel bir hediye almış filan. Sırf sizde örnek vermeyin diye bir daha ağzını açmaz
Benim kv dede aynı model birgün dedim “Allah’tan abilerimin doğru düzgün işleri var çalışkan insanlarda benden bir beklentileri yok herkes kendi yağında kavruluyor” hiç sesi çıkmadı.
Siz de sık sık hatırlatın, ay sonunu zor getiriyoruz. Düğün masraflarına harcadık takıları, bilmem kim evlenmiş hiç masraf etmemişler, herşeyi aileler yapmış. Arkadaşıma kv desi çok güzel bir hediye almış filan. Sırf sizde örnek vermeyin diye bir daha ağzını açmaz
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 62 gün geçti.