- 21 Şubat 2012
- 575
- 985
- 323
Arkadaşlar son 3 gündür öyle sinirliyim ki fevri davranıp hata yapmamak adına sizlerden akıl almaya karar verdim
9 aydır bir iş yerinde çalışıyorum oturduğum yer ilçe ve merkezi il de bulunan bir firma yani ben şubede çalışıyorum
şube açıldığından bu yana işin içindeyim
patronumla 9 aydır hiç bir kırgınlığımız küslüğümüz olmadı
patron elemandan çok abi kardeş gibiydik her türlü sıkıntımı anlatır akıl alırdım
tek sorunumuz maaş ödemeleri ile ilgiliydi
şube yeni açıldı diye bende üzerine fazla gitmezdim açıkçası sonuçta huzurluydum ya
patronum her seferinde orası sana emanet der bazen haftalarca şubeye gelmezdi
bu böyle 9 ay sürdü taaa ki geçen haftaya kadar
şirketimize yeni bir pazarlama elemanı alındı ilçe ve ilçe bölgesine bakmak üzere
kız geldiği ilk günden (iş görüşmesine) beri gerek tavırları gerekse işve cilvesi ile patronumu açıkçası ele aldı
ve şimdi ise benim hakkımda en ufak bir şeyi abartıp patronuma anlatıyor
haliyle biz birbirimize girdik
ayağımı kaydırmaya çalışıyor en ufak hatayı büyütüp ispiyonluyor
pzt sabahı bayram dönüşü memleketten pzt sabah döndüm ve 9 da açılması gereken ofisi 9'u 20 geçe açtım
ona kadar anlatmış
patronum da bundan sonra mesai saatlerine uyulcak 08:30-18:30 olucak uyamam diyen varsa kapı orada dedi
ama kendisi bu gün 09:40 da işe geldi
işten çıkmak problem değil ama bu maglubiyet hissi kötü
kendisi sözde pazarlamacı ama tüm gün ofiste oturup çay sigara içip arkadaşlarını da davet ediyor
söylesem biliyorum ki ben şikayet ettim diye yaptı diyecek ve ben haksız duruma düşücem
bu güne kadar dağıtım elemanlarının bile nasıl çalıştığını bana soran benden rapor alan patronum su an yüzüme bakmaz oldu sorsa söyleyeceğim de sormuyor maalesef
ooof çıldırmak üzereyim kızlar bi yardım:2::2::2::2:
9 aydır bir iş yerinde çalışıyorum oturduğum yer ilçe ve merkezi il de bulunan bir firma yani ben şubede çalışıyorum
şube açıldığından bu yana işin içindeyim
patronumla 9 aydır hiç bir kırgınlığımız küslüğümüz olmadı
patron elemandan çok abi kardeş gibiydik her türlü sıkıntımı anlatır akıl alırdım
tek sorunumuz maaş ödemeleri ile ilgiliydi
şube yeni açıldı diye bende üzerine fazla gitmezdim açıkçası sonuçta huzurluydum ya
patronum her seferinde orası sana emanet der bazen haftalarca şubeye gelmezdi
bu böyle 9 ay sürdü taaa ki geçen haftaya kadar
şirketimize yeni bir pazarlama elemanı alındı ilçe ve ilçe bölgesine bakmak üzere
kız geldiği ilk günden (iş görüşmesine) beri gerek tavırları gerekse işve cilvesi ile patronumu açıkçası ele aldı
ve şimdi ise benim hakkımda en ufak bir şeyi abartıp patronuma anlatıyor
haliyle biz birbirimize girdik
ayağımı kaydırmaya çalışıyor en ufak hatayı büyütüp ispiyonluyor
pzt sabahı bayram dönüşü memleketten pzt sabah döndüm ve 9 da açılması gereken ofisi 9'u 20 geçe açtım
ona kadar anlatmış
patronum da bundan sonra mesai saatlerine uyulcak 08:30-18:30 olucak uyamam diyen varsa kapı orada dedi
ama kendisi bu gün 09:40 da işe geldi
işten çıkmak problem değil ama bu maglubiyet hissi kötü
kendisi sözde pazarlamacı ama tüm gün ofiste oturup çay sigara içip arkadaşlarını da davet ediyor
söylesem biliyorum ki ben şikayet ettim diye yaptı diyecek ve ben haksız duruma düşücem
bu güne kadar dağıtım elemanlarının bile nasıl çalıştığını bana soran benden rapor alan patronum su an yüzüme bakmaz oldu sorsa söyleyeceğim de sormuyor maalesef
ooof çıldırmak üzereyim kızlar bi yardım:2::2::2::2: