- 23 Aralık 2015
- 489
- 491
- 103
O zaman rahatsiz edilmeyene kadar kullanma instagrami. Savciliga git suc duyurusunda bulun. Er gec cikar meydana. Tek yontem buFacebook kullanmıyorum resimlerimi de instagramdan almış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman rahatsiz edilmeyene kadar kullanma instagrami. Savciliga git suc duyurusunda bulun. Er gec cikar meydana. Tek yontem buFacebook kullanmıyorum resimlerimi de instagramdan almış
Facebook kullanmıyorum resimlerimi de instagramdan almış
Zaten son zamanlarda attığım resimleri kullanmiyor bi ara baya kisiyi instagramda engelledim buyuk ihtimal oda nasiplendi. Eski resimlerimi bi iki yil oncekileri kaydetmis ayni resimlerle açıp açıp duruyorhesabın gizli mi, gizliyse arkadaşlarından biri olmalı, bence pek foto atma uzun süre belki sıkılır, hesap açıp napıyo onu da merak ettim, para falan istemiyordur inşallah milletten
Savcılık kesin çözüm olsa bir dk durmam ama bulunamıyormuşO zaman rahatsiz edilmeyene kadar kullanma instagrami. Savciliga git suc duyurusunda bulun. Er gec cikar meydana. Tek yontem bu
bulunmuyor facebook ip adresi vermiyor.vermediği için bulunmuyor sahte isimse özellikle.Ne demek bulmuyormuş gizli olduğu için? Bilişim suçu olarak şikayet edin savcılığa
facebook ip adresi vermiyor.Yanlış biliyorsunuz ip adresinden anında bulunur
Oyle sey olmaz. Bulunur siz deneyin sansiniziSavcılık kesin çözüm olsa bir dk durmam ama bulunamıyormuş
Nasil olur bi yanlisiniz olmasın facebook vermiyor ne demek . Onca şey geliyo insanların başına ve facebook ta ne konusulmus edilmiş polis anında bulur.facebook ip adresi vermiyor.
Hayır vermiyor facebook ip adresi,ha gerçek adı ve soyadı ile size birisi birşey yazar profil fotoğrafıda vardır ekran görüntüsünü almışsınızdır yazılan yazıların gbt den bakabilirler ama facebook ip adresi istese savcılık vermiyor çünkü türkiyede ofisi yok .Sahte isimmiş zaten bulunmaz bile ancak facebook ip adresi vermesi gerek ki onuda vermiyorlar.Nasil olur bi yanlisiniz olmasın facebook vermiyor ne demek . Onca şey geliyo insanların başına ve facebook ta ne konusulmus edilmiş polis anında bulur.
resimleriniz herkese acikmi acik deilse tanidiginiz arkadas listenizde olan biri calip yapiyodur sonucta calan kuzenleriizide taniyoki tesaduf olmuyodur hepinizinkini almasiIyi akşamlar arkadaşlar
Ben ve 3 tane kuzenim adına sürekli facebookta resimlerimiz kullanılarak sahte hesap açılıyor. Isim farkli oluyor ama tesadüfen farkettik her defasinda sikayet edip kapattiriyoruz ama ısrarla ayni isimle açmaya devam ediyor. Ben bıktım artik gidip savcılığa şikayet etmeyi düşünüyorum ama biraz arastirdim hem cok uzun sürüyormuş hem de savcilik kim olduğunu bulmuyormus ip adresini facebook gizlediği için bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olun ne yapmaliyiz. kim bilir resimlerimizle neler yapiyor.