Baş belası

Facebook kullanmıyorum resimlerimi de instagramdan almış

hesabın gizli mi, gizliyse arkadaşlarından biri olmalı, bence pek foto atma uzun süre belki sıkılır, hesap açıp napıyo onu da merak ettim, para falan istemiyordur inşallah milletten

hesabın gizli mi, gizliyse arkadaşlarından biri olmalı, bence pek foto atma uzun süre belki sıkılır, hesap açıp napıyo onu da merak ettim, para falan istemiyordur inşallah milletten
Zaten son zamanlarda attığım resimleri kullanmiyor bi ara baya kisiyi instagramda engelledim buyuk ihtimal oda nasiplendi. Eski resimlerimi bi iki yil oncekileri kaydetmis ayni resimlerle açıp açıp duruyor

Ne demek bulmuyormuş gizli olduğu için? Bilişim suçu olarak şikayet edin savcılığa
bulunmuyor facebook ip adresi vermiyor.vermediği için bulunmuyor sahte isimse özellikle.

Nasil olur bi yanlisiniz olmasın facebook vermiyor ne demek . Onca şey geliyo insanların başına ve facebook ta ne konusulmus edilmiş polis anında bulur.
Hayır vermiyor facebook ip adresi,ha gerçek adı ve soyadı ile size birisi birşey yazar profil fotoğrafıda vardır ekran görüntüsünü almışsınızdır yazılan yazıların gbt den bakabilirler ama facebook ip adresi istese savcılık vermiyor çünkü türkiyede ofisi yok .Sahte isimmiş zaten bulunmaz bile ancak facebook ip adresi vermesi gerek ki onuda vermiyorlar.

Başka bi isimle dacebook açıp iletişime geçin kim olduğu hakkında bi bilginiz olur belki. En azından sizin adınıza açtıpı fbtaki amacını anlarsınız

Iyi akşamlar arkadaşlar
Ben ve 3 tane kuzenim adına sürekli facebookta resimlerimiz kullanılarak sahte hesap açılıyor. Isim farkli oluyor ama tesadüfen farkettik her defasinda sikayet edip kapattiriyoruz ama ısrarla ayni isimle açmaya devam ediyor. Ben bıktım artik gidip savcılığa şikayet etmeyi düşünüyorum ama biraz arastirdim hem cok uzun sürüyormuş hem de savcilik kim olduğunu bulmuyormus ip adresini facebook gizlediği için bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olun ne yapmaliyiz. kim bilir resimlerimizle neler yapiyor.
resimleriniz herkese acikmi acik deilse tanidiginiz arkadas listenizde olan biri calip yapiyodur sonucta calan kuzenleriizide taniyoki tesaduf olmuyodur hepinizinkini almasi

Back
X