Baş belsaı bilezlikler7

Buzullar

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2017
215
83
18
30
Herkese merhaba
Zaten yolunda olmayan sebepsiz huzursuzlukların olduğu bir evliliğim var. Gerçekten çok yorgunum. Yetmiyormuş gibi birde başıma bu dert açılldı.
Evlenirken takılan bilezlikler bana dert oldu. 3 yıllık evliyim ve takılatım hala kaynanamda. Çalınırlar diye vermek istemediler güvendim.
Ben hayatımda hayır diyemeyen biriyim. İlk defa bu konuda hayır dedim. Benim olanı vermek istemedim. Kaynanamlar ev alacaklar diye benim bilezliklere güvenmişler. Laf arasında bir kaç kere geçirdiler aema ben anlamadım.. Kocam bana konuyu açınca istemediğimi söyledim sakin karşıladı. Ama hiç konuşmuyor benimle. Huzurum kalmadı. Şimdi ne yapmalıyım verip kurtulsam mı bilezlikleri .

Herkese merhaba
Zaten yolunda olmayan sebepsiz huzursuzlukların olduğu bir evliliğim var. Gerçekten çok yorgunum. Yetmiyormuş gibi birde başıma bu dert açılldı.
Evlenirken takılan bilezlikler bana dert oldu. 3 yıllık evliyim ve takılatım hala kaynanamda. Çalınırlar diye vermek istemediler güvendim.
Ben hayatımda hayır diyemeyen biriyim. İlk defa bu konuda hayır dedim. Benim olanı vermek istemedim. Kaynanamlar ev alacaklar diye benim bilezliklere güvenmişler. Laf arasında bir kaç kere geçirdiler aema ben anlamadım.. Kocam bana konuyu açınca istemediğimi söyledim sakin karşıladı. Ama hiç konuşmuyor benimle. Huzurum kalmadı. Şimdi ne yapmalıyım verip kurtulsam mı bilezlikleri .
Sakin onlar senin mehirlerin böyle bir aptallık yaparsan ömür boyu pişmanlık duyarsın araba ala arsa ala satıp akıllara bak onlarda calinmiyir muymuş millete gösteriş olsun diye gelinine tak sonra kendine ayır ay valla bana noluyorsa acayip sinirlendim

Sakin onlar senin mehirlerin böyle bir aptallık yaparsan ömür boyu pişmanlık duyarsın araba ala arsa ala satıp akıllara bak onlarda calinmiyir muymuş millete gösteriş olsun diye gelinine tak sonra kendine ayır ay valla bana noluyorsa acayip sinirlendim
Arabamız var ben altınları vermek istemeyince kocam arabayı satarım dedi zaten.

Giden geri gelmiyor benden demesi. Sen verme. Senin rızan olmadan kullanirlarsa da hakkimi helal etmiyorum dersin. Belki paşa paşa öderler o zaman

Vermek istemememi kabul ediyor zaten Ama bana tavırlı Hiç konuşmuyor. İlerde hep ladı olacak
Vermen için psikolojik baskı yapmaya çalısıyor. Ben senin yerinde olsaydim su an esimle huzurum olmayacagina alın derdim. Benim esim verme derken ben ihtiyaclari var askim deyip vermis insanım:) Borç olarak veriyorum dedim ama gelmeyecegini bilerek verdim. Lafını hic acmam. Gittigimizde durumlar duzelince odeeyecegiz diyorlar. 3 sene olacak. Simdi olsa veremwm derdim esimin aklina uyup.

Vermen için psikolojik baskı yapmaya çalısıyor. Ben senin yerinde olsaydim su an esimle huzurum olmayacagina alın derdim. Benim esim verme derken ben ihtiyaclari var askim deyip vermis insanım:) Borç olarak veriyorum dedim ama gelmeyecegini bilerek verdim. Lafını hic acmam. Gittigimizde durumlar duzelince odeeyecegiz diyorlar. 3 sene olacak. Simdi olsa veremwm derdim esimin aklina uyup.
Zaten normaldede huzurum yokki. Saçma şeylerden küser Hakaretli konuşur Bakalım bununniçin ne kadar zaman küsecek

Ne münasebet o bilezikler benim ve rizam olmadan bozulursa,ağzınızdan burnunuzdan getirir Allah zehir zıkkım olur o bileziklerin parası size asla müsadem yok diyin net bı şekilde tavrinizi koyun ki asla bı daha yüzünüzü yumuşak görüp bidaha bu konuyu acamasinlar.ayrica esinize de ne araba satması, ne bilezik vermesi sen ne dediğinin farkında mısın?niye veriyomuşuz kendi birikimlerimizi ne sacmaliyosun diyip çok net tepkinizi ona da gosterin derim.hemde hemen bileziklerimi gidip ailenden alıyorsun artık bende dursun bileziklerimi diyip hemen aldirin kimseye de vermeyin derim.coookk pişman olursunuz benden soylemesi

Aynen öyle. Millete gösteriş diye düğünde benim koluma taktılar. Tatillerde onların evine gittiğimde istemediğim halde taktırdılar milet gösün diye Ama birkez bile evime götüremedim
Valla senin gibi gelini tepelerinde gezdirsinler.
Ben düğünde takılanları bile onlara bırakmadım. Araba aldık kendimize.

Vermek istemiyorum dediğiniz takılar zaten onlarda.

Duruyor mu durmuyor mu belli değil. Üstelik duruyorsa istemiyorum demenizle “tamam biz başımızın çaresine bakarız” demeyecekleri de çok belli. Size tamam deyip satarlar yine.

Sat arabayı bende polisi arayıp düğün takılarımı çaldılar derim, onlarla fotoğraflarım var ,gösteriş olsun diye taktırdıklarında gören insanlar var ne de olsa derim.. Alın bilezikleri bozdurup hesabınıza koyun madem çalınacak ya da altın hesabı olarak yatırın.. Arabayı da satarsa satsın.. Madem borç olarak istiyorlar ver arabayı tekrar verdikleri borçla daha iyi araba alırız deyin..

Back
X