baş çevresi büyük denip sezeryan olan var mı?

ecesuelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
381
4
68
Kırşehir
dün 38+1 de oğlumun baş çevresi 98mm çıktı(40+3)...normal doğumun zor olacağını söyleyip 38+6 ya sezeryan için gün verdi.ne yapmalıyım...böyle bişey yaşayan var mı...

canım benim ilk bebeğimde bana banada baş çapı büyük dendi ve kiloluydu bebeğim o yüzden sezeryan oldum çokta sağlıklı bi bebeğim oldu şimdi 5,5 yaşında kocaman bi delikanlı endişe etme normal bi durum doğduğunda da başında bi anormallik yoktu yani korkma

canım benim bildiğim bebeğin baş çevresi ve annenin çatı kemiğine bakılır baş büyük çatıda darsa doğum zor olur bebeğini hiç riske atma ve doktoruna güven için rahat olsun bebeğini sağlıcakla kucağına alman ümidiyle

cnm bnmde aynen senin gibi 38+0da 40 haftalık çıktı bpd ölçümü. ama bana doktor hiçbirşey söylemedi. normal yada sezeryan. yada bebeğinin başı büyük yada değil diye. ben kendim devamlı netten araştırıorum üzülüorum bi doğursaydık hayırlısıyla. 23.de kontrolüm var bakalım ne olcak.. allah yardımcın olsun inş güzel bir doğum geçirir ve bebeğini sağsalim kucağna alırsın

canım abimin eşini doktor bebeğin kafası büyük diye sezeryana aldı şuan kendileri 4 yaşında ve zeka fışkırıyor ben böyle bir zekilik görmedim kafası büyük olan zeki olur derlerdi doğruymuş.hiç canını sıkma

ben 11 haftalık hamileyim ama bugün çekildiğim ultrasonda BDP 83.6 mm çıktı. 33 hafta 5 gün yazıyor. bu nasıl olur?

dün 38+1 de oğlumun baş çevresi 98mm çıktı(40+3)...normal doğumun zor olacağını söyleyip 38+6 ya sezeryan için gün verdi.ne yapmalıyım...böyle bişey yaşayan var mı...
merhaba canım benimde şuan aynı sıkıntım var doktorum daha sezeryan demedi ama geçen hafta 95mm di bugün 38.hafta bitti eğer büyümeye devam ederse aynı durumda olcam galiba.sen ne yaptın sezeryan mı oldun merak ettim?

Back
X